imam tu karticu od sapphirea i na kutiji pise da je crossfire a ono ja tek sada vidim da ona uopce nema taj konektor? kupio sam to u linsku? jel mogu ja sada to mjenjat imam je vec 4 mjeseca...mislim katastrofa..
imam istu karticu od club 3d i ima te konektore,odi u links i zamijeni ak imas racun
Da odi mjenjat ako imas racun.
šta nema konektor?
lol,pa ni moja 8600gt nije imala pa je podrzavala,ali samo se preko ploce spajaju a ne preko crossx mostica
Pa nije crossfire ili sli konektor sastavni dio svakog bundlea, to sve zavisi od proizvođaća do proizvođaća oćeš li ga dobit, ako ne dobiješ moraš onda sam kupit.
Pa nije crossfire ili sli konektor sastavni dio svakog bundlea, to sve zavisi od proizvođaća do proizvođaća oćeš li ga dobit, ako ne dobiješ moraš onda sam kupit.
@replay
ma nemaju sve grafe prikljucke,neke se softverski samo preko maticne spoje kao moja 8600gt koju sam imao
je to je ta....a na kutiji pise da je crossfire moguc...
Također imam sapphire 4670 grafu i nisam dobio most u paketu.
To ti zavisi od proizvođača.
http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=282&grp=3
ovo mi je graficka.
Zašto 3 posta zaredom
Imaš li ovakav kabel (služi za CF)
Sa takvim kabelom se nekada spajalo u CF
ova tema je besmislena,da okoncamo pricu,dali ti zelis radit crossfire,koji je neisplativ sa tim grafama,jer ako ne zelis molio bih da se locka
ova tema je besmislena,da okoncamo pricu,dali ti zelis radit crossfire,koji je neisplativ sa tim grafama,jer ako ne zelis molio bih da se locka
ok,prodam ti ja svoju,uzmem si 4830 xfx za 560kn i meni super
dakle zanimalo me kupio sam karticu koja nije sposobna ici u cf a na kutiji pise da je...i ono jel to ulazi u kvar jel je mogu zamjeniti,toliko...
dakle zanimalo me kupio sam karticu koja nije sposobna ici u cf a na kutiji pise da je...i ono jel to ulazi u kvar jel je mogu zamjeniti,toliko...
i sad ja imam ovu i nigdje ne piše da je moguc crossfire ,osim na kutiji od te graficke.
http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=282&grp=3
za razliku od ove koja nemam hdmi ali ima cf
http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3
jel mene malo zaje.. ovi iz linksa ????