AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Imam i ja sa clockanom 1070-kom preko 60fps...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
Stjepanj kaže...
Tonči kaže...

Prema ovome Vega je otprilike 20% brža od 1080 u Vulkanu, što bi se reklo ~1080 u DX11. Hmm, fino!

prema ovome ne:

http://www.guru3d.com/articles-pages/zotac-geforce-gtx-1080-arcticstorm-review,19.html

gtx 1080 70fps-a, sve do ibera!

A svatko ima različite rezultate, no ono što sam ja vidio za istu lokaciju u testu jer 58-60 FPS na Vulkanu za 1080, a ovdje je 68-72...

prodajem jednu od mašina
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Nisam vidio detalje u tom videu pa je bezveze uopce napamet nagadati, gore se vidi koliko i na kojim detaljima siba gtx1080 s vulkanom! A i tome je vec "prosao voz" kak se veli..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stjepko vec otpisao pascal 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
D3lBoy kaže...

Ima, dosta. Ali ako tako gledas, jel ima DX12 naslov vrijedan spomena ? Ima Bf1 i Deus Ex koji oba rade bolje na DX11

Rade bolje na dx11 samo na nvidia karticama 

Nope, na 290X Bf1 i Deus Ex katastrofalni microstutter, mozda su sad sta patchali ne znam.

A @Chaselol Quantum Break radi jednako na DX11 i DX 12 (na AMD), Tomb Raider - DX11 bolje performanse (na AMD), Doom nije DX12 igra... Tako da osim AoS (kojeg nitko ne igra) i Hitmana ne vidim DX12 u akciji... Možda za koju god. ali trenutno ili daje losiji FPS ili bolji uz microstutter

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Meni BF1 DX12 na RX 470 radi super, osim nekih mapa gdje se ne koristi cijeli CPU i GPU, ali nema microstuttera, pričam o MPu.

root

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Meni na 270 takodjer Dx12 radi mnogo bolje.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Nope, na 290X Bf1 i Deus Ex katastrofalni microstutter, mozda su sad sta patchali ne znam.

A @Chaselol Quantum Break radi jednako na DX11 i DX 12 (na AMD), Tomb Raider - DX11 bolje performanse (na AMD), Doom nije DX12 igra... Tako da osim AoS (kojeg nitko ne igra) i Hitmana ne vidim DX12 u akciji... Možda za koju god. ali trenutno ili daje losiji FPS ili bolji uz microstutter

Ne bas, gubi se cca 10%

16 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Evo meni se je pojavio coil whine na mojoj MSI gaming x rx480 8gb (nije stara ni mjesec dana) kada pokrenem neku igru, za sada na  sw:battlefield, Doom, Fallout4...

Nikad ju nisam overclockao niti ništa petljao po postavkama.

Mislim, ali nisam 100% siguran da mi se je pojavila prilikom update na ove nove drivere, sada ću staviti stariju verziju pa napiše da li je to bio problem.

Nevjerojatno je dati 2.5k kn i onda se dogodi takvo sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

Coil whine nije nista cudno ni na puno skupljim karticama, ako je bas glasan reklamiraj...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ansha kaže...

Coil whine nije nista cudno ni na puno skupljim karticama, ako je bas glasan reklamiraj...

Vidim da. Ma moram jer je iritantno, pogotovo kad stavim na ultra.

Naravno stariji driveri nisu ništa pomogli.

13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Bez uvrede svakome starom forumašu i fanu crvenih, al jebo vaš više taj Doom i Vulkan...

Usporedbe su stvarno za 

Btw, uzmite da su driveri za Vegu doslovno prototipi, puno če to još ići sa peglanjem budući da na papiru stvarno djeluje moćno

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 18:47 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Nisam vidio detalje u tom videu pa je bezveze uopce napamet nagadati, gore se vidi koliko i na kojim detaljima siba gtx1080 s vulkanom! A i tome je vec "prosao voz" kak se veli..lp

otpisao pascal? ne krivo si ti skuzio otpisao sam taj novi radeon...koji nece kostati ispod 5000kn, 1080-tke evo vec se pocele prodavati po 4600kn...a znas i sam kako svi vole zelene! zato sam rekao staru uzrečicu, amd kasni konstantno za nvidiom, ako se i uspije sta prodati to ce biti statisticka ili osobna pogreska!lp

17 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Prodat će se u novom Scorpiu na tone.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

jep i vec se prodaje u PS4/PRO-u 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

onda da se mozda  preselite u neku 30fps-temu?

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

mi imamo sve mi smo u svim temama 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Pcper završio svoj stream o novim radeon driverima, kog zanima video moći će ga pogledat na YT uskoro, bitnija stvar je giveaway. Imate vremena do 21 sat pa eto sretno.

KLIK

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Malo sam se igrao sa grafom, u ovom slučaju totalno suprotno od uobičajnog, gledao sam mogu li vrtit heaven sat vremena na referentnim taktovima bez paljenja venta (optimistično), dakle da grafu hladi samo airflow u kućištu. Ispada da nemogu no svejedno zanimljiv test. Vent se upalio nakon nekih 6min, uključio sam afterburner nakon možda 15min, ostalo se vidi na slici - potrošnja drastično smanjena. Temp ambijenta 22°C, grafa prije testa oko 39-40°C.

Direktan link na sliku

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 16:16 (DarthMarkus).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

In Tom Clancy's The Division DirectX 12 support only offers increased performance in select circumstances, only being suited to those with AMD Radeon GPUs or those who have their game performance limited by their CPUs. 

Users of AMD GPUs will see a decent boost in performance when running the game with DirectX 12, both when it comes to minimum framerates and average framerates. DirectX 12 will give players of The Division much smoother framerates, making the new API a must for Radeon users. 

On the Nvidia side, we see that performance decreases in almost all of our test cases, with the most significant performance decreases being seen when using Nvidia's older Maxwell-based GPUs. While Nvidia's new Pascal-based GPUs also see performance decreases, these decreases are much smaller than what we see on Nvidia's older hardware.

Tom Clancy's The Division DirectX 12 Performance Review

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A division je FREE ovaj vikend na steamu ;)

38GB download 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 19:20 (chaselol).
16 godina
odjavljen
AMD Serija 400 (Polaris)

Jedna mala gejmerska samo s provjerenim i najmodernijom tehnologijom. 

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
18 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Jedna mala gejmerska samo s provjerenim i najmodernijom tehnologijom. 

jel ono kompresor u pozadini za ispuhivanje prasine iz racunala  ?

12 godina
neaktivan

Eto, čekamo te na 1500+mhz, znamo da može, samo je treba pristojno pitati.

15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Napon + power limit za 1500+

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

tko nije gledao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Stigla i kod mene XFX GTR BE, dok nisam instalirao drivere grafa nije opce palila ventove u idleu, kad sam skinuo najnovije drivere ventovi se pale svakih cca 30 sekundi, rade 10 sekundi i tako u krug, zna netko razlog mozda i kako da to rijesim?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mozda ti je graficka radila taman na granici temperature kad se ventovi pale, pa kako je temp isla stupanj gore-dolje su se ventovi palili i gasili. Probaj namjestit custom krivulju da se ventovi npr tek na 50 stupnjeva pale.
15 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Koliko sam skuzio u wattmanu se ne moze namjestit custom krivulja? Ima samo target i max, max temp mi je 90 target 80, moro bi onda skinut afterburner ili?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice