Mah, pretpostavljam da će sada high-end single gpu, koštat oko 4500 ako ne ivše, jer XDR2 baš i nije jeftin(a kad je rambus bio jeftin?).
iskreno ko da i s nasim marzama tolko i ne dodje kad se pojavi na trzistu....
Mah, pretpostavljam da će sada high-end single gpu, koštat oko 4500 ako ne ivše, jer XDR2 baš i nije jeftin(a kad je rambus bio jeftin?).
iskreno ko da i s nasim marzama tolko i ne dodje kad se pojavi na trzistu....
Kome uopče i treba takav kartica od 3000, preko kuna kolko ljudi to uopce i kupuje onaj model od 90W bice ce za igrače milina za ne puno love itekak ništ drugo tj jače ti ne treba sigurno.
OMG, malo zareza i dijakritickih znakova nebi skodilo, rambox
Eh, al onda ništa od XDR2 memorije, koja je 30% štedljivija, 2-4x puta brža i 3-6x puta skuplja. A možda budu i 3000kn
190w za 7970, lijepo,lijepo :D
7950 je moja 99%, trebalo bi se desit nešto stvarno nepredviđeno da nebude.
Ako budu ovakve specifikacije, hd7870 će bit zvir jača od hd6970,to je posao
HD 7000 se neće raditi u 28nm proizvodnom procesu, AMD je objavio da će HD 7000 biti zasnovana na istom proizvodnom procesu kao i sadašnja generacija.
HD 7000 se neće raditi u 28nm proizvodnom procesu, AMD je objavio da će HD 7000 biti zasnovana na istom proizvodnom procesu kao i sadašnja generacija.
a) imaš outdejtane informacije
b) to nije izjavio AMD
c) 7000 i 40nm - naprosto nemoguće iz više razloga
daj link,sve što sam do sada vidio 7000 serija dolazi u 28nm
Da čekam HD 7000 ili da kupim novu 6870 za 1300kuna?
Da čekam HD 7000 ili da kupim novu 6870 za 1300kuna?
Ja cekam da izade hd 7xxx serija te onda kupujem cijelo kuciste i sve unutra, ostalo imam tako da mi netreba.. :)
Kupi si tu i igraj se sve igre redom bez po muke. Ako budeš čekao HD 7000 seriju, moraš biti jako strpljiv ;)
Sad ce se isplatit cekat 7xxx seriju i onda kupit polovnu 6xxx ili 5xxx kad im potonu cijene
Ako dovoljno tresnu cijene 6xxx serijama, bilo novima ili polovnima vecina koja si ne moze priustit novu grafu (citaj: ja ) ce si bez beda moc ubost neku polovnu 68xx serije sa podrskom za Dx11 i vozit se s njom jos barem dvije godine
AMD pokazao svoj prvi 28 nm GPU koji vrti Dirt 3.
http://www.guru3d.com/news/amd-showcases-its-first-28-nm-gpu-/
Novi Radeoni HD 7xxx odgođeni za početak 2012 godine.
Razlog je navodno prevelika potražnja za Radeonima HD 6xxx.
http://www.nordichardware.com/news/71-graphics/44180-amd-hd-7000-delayed-to-2012.html
dobio sam informaciju od safira,kažu da će hd7000 diskretne bit na kraju godine(as usual)
Ja ću čekati.
Tko čeka , taj dočeka !
Strpljen, spašen !
Evo malo videa za ljubitelje Hd 7XXX
I jedna slika
pogledajte ovo,XDR2 Dram??
Najači modeli budu imali takvu vrlo brzu memoriju, to je več spomenuto na prošloj stranici a kakva če bit cijena tih grafa s takvom memorijom bumo videli.
nadam se da nvidija neće sjeb.. stvar sa svjim grafama, jer će nam opet cijene poletiti u nebo.
pa ova 7870 ce biti u rangu dns 6970 heh :)
7970 zvuci obecavajuce po performansama hmm hmm ,,, mozda je upiknem :)
moguće
Navodno da, ali samo ove "slabije" verzije koje su bazirane na designu HD6000 serije. HD79xx će vjerojatno tek na proljeće.
Inače, već su krenuli s prozvodnjom 7000 serije za laptope.
Navodno da, ali samo ove "slabije" verzije koje su bazirane na designu HD6000 serije. HD79xx će vjerojatno tek na proljeće.
Inače, već su krenuli s prozvodnjom 7000 serije za laptope.
još da i nvidia izbaci keplera to bi bila prava stvar
amd valjda neće podbacit kao šta je sa bagerima,ovdje bi trebali preduhitrit nvidiu
Cisto sumnjam da ce podbaciti u podrucju grafickih kartica.Oduvijek ATI nudi vise za odredenu cijenu.