Znaci najbolje nestavljat te nove za one koji igraju ac black flag,bf 4 mp .....
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.968
- |
- čitano: 1.917.365
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni na novim driverima BF4 radi bez nekih razlika na prijašnje drivere.
Znaci na relativno svjezu instalaciju windowsa, bocnem novu grafiku, staru unistall prvo i stavim R7 260X beta drajvere i ......to je to sto se tice te instalacije windowsa, nema sanse da boota vise |: jel neko imao problema sa najnovijim beta drajeverima za R7/9 seriju?
Prelazim sa HD4850 na R9 270x. Trebam li sad brisat stari catalyst i drivere pa onda stavit nove? Sad sam na Win7 64 bit.
Pa obriši, ne vidim razlog zaš nebi obrisao? Ako oćeš do kraja sve pobrisat možeš i sa driver sweperom iz safe moda nakon što si u winsima obrisao. Pa fino nove drivere od nove grafe i vozi. :)
Prelazim sa HD4850 na R9 270x. Trebam li sad brisat stari catalyst i drivere pa onda stavit nove? Sad sam na Win7 64 bit.
ja da sam na tvom mjestu isao bih na Win8 64b bez razmisljanja i zadnje drivere ofc...
Da, sto se tice R7 260X samo zadnji driveri rade kako treba. Beta driver znaju zezati tako da preporucujem oficijalne. *non beta*
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64
Znači ruknem ovaj Catalyst od 203 Mb i vozim. Davno sam stavljao drivere, već zaboravih. Hvala na pomoći.
Pozdrav ekipa!
Kupim novi komp i sve složim, ubacim grafičku R9 270x gaming skinem instaliram nove drivere i nakon restarta kompa poslije "starting windows" screena samo crna slika i ne mrda nikud. Ne vidi se ni miš ni ništa. U safe mode-u sve radi, obrišem sa driver sweeperom driver i sve radi normalno... Jel ima neko kakvu informaciju ili riješenje koje bi mi moglo pomoći?
Već sam lud lagano... :)
Probaj instalirat neke starije drivere !
Ma jesam i to evo malo prije sam nove win 7 instalirao i stavio drivere. Sve prođe ok i kad restartam opet samo crni ekran poslije starting screena...

Komp radi kad je crni ekran. Spojen je samo monitor sa vga kablom preko dvi-vga adaptera. Probao sam nekoliko različitih drivera i prije instalacije novih drivera iz safe mode-a sve očistim sa display driver uninstaller-om i driver sweeperom i onda normalno uđe u windowse. Nakon ponovne instalacije drivera ista stvar... Nisam ni probao sliku prebaciti na tv ni ništa jer nemam hdmi kabla ni ništa ekstra... katastrofa!
Ja ti preporučam da grafičku nosiš odmah u prodavaonicu jer ti unutar 7 dana nakon kupnje moraju dati drugu. Nakon toga moraš na servis prvo slat. Nema ti tu nekog posebnog rješenja, očito s grafičkom nešto ne valja čim imaš crni ekran nakon instalacije drivera.
Ne čačkaj ništa i nosi ju natrag što prije.
Super preuzeo sam ju u prošli ponedjeljak, a nisam sad do vikenda stigao složiti i instalirati sve. Narvno da je sutra tjedan dana, a ne radi se tak da tek mogu u utorak!
Odnesi ju u utorak i reci da nisi mogao donijet u ponedjeljak zbog blagdana, trebali bi ti priznat svejedno, nisu valjd tolka gamad, dogovorit ćete se. U svakom slučaju i da ode na servis, nije baš da se problem neće danima pokazat, mogu maltene odmah dijagnostiku napravit i dobit ćeš zamjensku.
Odnesi ju u utorak i reci da nisi mogao donijet u ponedjeljak zbog blagdana, trebali bi ti priznat svejedno, nisu valjd tolka gamad, dogovorit ćete se. U svakom slučaju i da ode na servis, nije baš da se problem neće danima pokazat, mogu maltene odmah dijagnostiku napravit i dobit ćeš zamjensku.
Pa ja se nadam... Isprobao sam sve moguće kombinacije drivera i nove instalacije Windowsa 7 i stvarno ne vjerujem da je softverski problem... Jedino šta sam gledao malo i po stranim forumima pa vidim da ima dosta ljudi takvih grešaka kao ja pa se bojim da nije cijela serija tih grafičkih sa greškom... heheh, ali šta je najbolja fora frend je kupio kad i ja samo je on kupio 270 Gaming (bez X-a) instalirao 13.12 drivere i radi mu bez problema... Vjerojatno samo jednostavno naletio na karticu sa greškom... :(
Najbolji driveri za 5670?
Stavio sam ove nove 13.11. Međutim, FPS mi se malo srozao. U Dirt 2 sam recimo izgubio 10-20 FPS-a..
Pa stavi te s kojima si imao 20fps više.. HD5670 nije više nova grafa i teško da ćeš imat ikakvih poboljšanja za nju u novim driverima, jedino ako ispravljaju neku grešku itd.
Pa stavi te s kojima si imao 20fps više.. HD5670 nije više nova grafa i teško da ćeš imat ikakvih poboljšanja za nju u novim driverima, jedino ako ispravljaju neku grešku itd.
Ako do sada nisu ispravili sve greške za seriju HD 5000 onda i neće
A može bit da je do neke nove igre, to mislim.
zanimljivo, ocnuo grafu sa msi-afterburnerom (3.0.0. 18 beta) i temp. mi se napokon unormalile. više se ne približavam 70°C s tim da sam grafu digao na 900/1200.
vec se ponado da skidam :)
Koji je najbolj driver za AMD 5600k (APU) - HD 7560D?
I imam problem, kad igram npr. CS:GO nakon nekog vremena mi zapne igra, stane cjela igra i jedino mogu to rjesit kad izgasim komp i upalim. Moze pomoc?
Skini Display driver uninstaller (DDU), obriši drivere, restartaj, skini najnovije drivere i instaliraj ih. Možda se problem riješi. Ako ne, onda je možda do pregrijavanja.
Sto posto je do pregrijavanja, jer imam stock cooler koji je ocajan, uskoro cu ga zamjeniti s LC CC 95.
Koji su najbolji driveri za AMD X6300 3.5 GHz - Sapphire R9 270 Dual- X?
LP,
planiram kroz kojih tjedan dana uzet r9 280x model . Pa dajte mi recite kakvi su driveri i dal ima crashanja i problema?
pozdrav svima, pitanje jedno
malo sam ispo iz toka pa me zanima sta se desilo sa catalyst profiles i dali to ima gdje skinut ili se to vise ne koristi
i jos jedno, moja r9 270 nema opciju u ccc za catalyst a.i. , je to normalno?