AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.917.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Catalyst - Topic o Driverima
Djozaa kaže...

pozdrav svima, pitanje jedno

malo sam ispo iz toka pa me zanima sta se desilo sa catalyst profiles i dali to ima gdje skinut ili se to vise ne koristi

i jos jedno, moja r9 270 nema opciju u ccc za catalyst a.i. , je to normalno? 

Catalyst Profiles su odavno dio samog driver paketa.

Catalyst A.I. se također odavno ne koristi. Već toliko dugo da se ni ne sjećam čemu je služilo.

Twitter: @191x7
15 godina
AMD Catalyst - Topic o Driverima

aha hvala :))

sa 4870 preso na r9 270 pa eto, svasta novo sa driverima

0 0 hvala 0
17 godina
Djozaa kaže...

aha hvala :))

sa 4870 preso na r9 270 pa eto, svasta novo sa driverima

Nadam se da ćeš uskoro promijeniti tu staru platformu, preći na nešto modernije što ne sputava novu grafičku.

15 godina

ocu, u planiu je fx 8320 , samo da ovo dobim dobru ponudu. :)

3 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

jesu nam to mantle , true audio i dx11.2 napokon stigli {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

jesu nam to mantle , true audio i dx11.2 napokon stigli {#}

Pa ovo su još uvijek 13.xx driveri, a oni 14.xx bi trebali donjeti mantle.

AMD’s Catalyst 14.1 Beta Drivers Will Bring Mantle Support & Frame Pacing Enhancements

12 godina

Dajte mi molim vas pomozite, igram bf4, nov sam sto se AMD/ATI kartica tice... dok igram BF4 na ULTRA postavkama fps mi ide

od 56-85FPS te GPU usage od 95-99%, cim prebacim u opcijama detalje na LOW fps mi se krece  oko 70-110FPS al GPU usage se 

krece od 45-55% , ne zeli ic vise od toga, ko da je negde nesto ograniceno, ne razumijem?

Jel ima kakva opcija u driverima da graficka radi non stop full mode, bez obzira kaj igrao a ne da ona meni sama odreduje FPS i GPU usage

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Smanjio si detalje i troši/opterečuje ti manje grafičke, neznam što je tu problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jack Sparrow kaže...

Smanjio si detalje i troši/opterečuje ti manje grafičke, neznam što je tu problem?

Pa ja ne zelim da mi trosi manje graficke. Hocu da mi graficka bude opterecena non stop bez obzira na detalje. 

Jer ja sa ULTRA detaljima imam isto fps-a kao i na LOW detaljima. Samo kaj kod ultra GPU usage je kak sam reko 

od 95-99% a na LOW detaljima GPU usage 50-61%...Hocu na low detaljima imat 150-200FPS a 80-120

14 godina

To ti se zove CPU bottleneck. Svakom tko ima jače grafe je tako na low detaljima. Ne možeš ništa napravit, možeš samo i7 uzet da bude bolje, al ne vidim zašto bi. 56-85 fps je potpuno prihvatljivo za Ultra i apsolutno igrivo.

12 godina
buljo781 kaže...

To ti se zove CPU bottleneck. Svakom tko ima jače grafe je tako na low detaljima. Ne možeš ništa napravit, možeš samo i7 uzet da bude bolje, al ne vidim zašto bi. 56-85 fps je potpuno prihvatljivo za Ultra i apsolutno igrivo.

Ovako...u NV postavkama ima power menagment i mozes stavit performance mode i adaptiv...performance mode-daje da grafa radi non stop 100% bez obzira na detalje , Adaptiv- grafa sama sebi prilagodava, ko recimo ova sad moja. Sa NV 660 ti pe oc sam imao AVG fps 140FPS a ovo je sad lose...neznam. 

14 godina

Nema isusa da si imao 140fps average, tolki average (pogotovo u MP nemaju ni ljudi s jačim i7 CPUima). Performance mode u NVCP znači da će grafička u aplikaciji radit na maksimalno mogućim definiranim frekvencijama, ne na 100%.

Jedini način da popraviš usage je da pređeš na i7, a i to ne garantira da ćeš ga apsolutno popravit nit da ćeš imat lock 150fps. Ne pričaj nebuloze.

14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
buljo781 kaže...

Ovako...u NV postavkama ima power menagment  i mozes stavit performance mode i adaptiv...performance mode-daje da grafa radi non stop 100% bez obzira na detalje , Adaptiv- grafa sama sebi prilagodava, ko recimo ova sad moja. Sa NV 660 ti pe oc sam imao AVG fps 140FPS a ovo je sad lose...neznam.

Sta je NV?

12 godina
buljo781 kaže...

Nema isusa da si imao 140fps average, tolki average (pogotovo u MP nemaju ni ljudi s jačim i7 CPUima). Performance mode u NVCP znači da će grafička u aplikaciji radit na maksimalno mogućim definiranim frekvencijama, ne na 100%.

Jedini način da popraviš usage je da pređeš na i7, a i to ne garantira da ćeš ga apsolutno popravit nit da ćeš imat lock 150fps. Ne pričaj nebuloze.

Daj molim te ne fantaziraj mi pls. Sad ces ti meni pricat kolko sam imal AVG fps... Sve sam LOW igrao osim texturea i texture filteringa na high i extra...Da bar imam od FRAPSa benchmark bi vidio

14 godina

kako god ti kažeš.

12 godina
neaktivan

Cek cek, ja imam r7 260x grafu, samo skinem taj file i instaliram i to je to? Posto sam gledao specijalno pod driverima za moju grafu na AMD stranici zadnji su 13.11 beta..!

15 godina
neaktivan

Je li se ikome dogodilo recimo, kada je instalirao nove drivere, da mu je slika bila nekako bijelija, svjetlija? I nikako ju ne mogu podesiti. :/

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Instalirao sam i sve je ok :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima kakvih poboljšanja/pogoršanja?

BTW: Jel Mantle donosi performance improvements za sve platforme, bile one AMD FX ili Intel? Koliko sam razumio, to je novi graphics API, tak da ne vidim kako bi na AMD platformi bilo poboljšanja, a na Intel ne, no sad sam čitao report da će samo AMD procesori imat koristi od toga pa ne znam sad šta da mislim.

Manji overhead je manji overhead bez obzira koji CPU je u jednadžbi, jel ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 22:37 (buljo781).
12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Je li se ikome dogodilo recimo, kada je instalirao nove drivere, da mu je slika bila nekako bijelija, svjetlija? I nikako ju ne mogu podesiti. :/

stisni na zaokruženo 

15 godina
neaktivan

Nemam tu opciju nigdje. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sto se tice ovih zadnjih APU drivera "za sve", nemojte to instalirati, evo ja sada igram ovaj PC port Assasins Creed Liberation, sa normalnim official driverima zadnjima sa svime ukljucenim na max osim anti aliasinga koji je na normal dobijam 43-45 fps-a(full hd naravno), dok sam sa onim driverima (zapravo apu driverima) dobijao cca 25 fpsa i toliko mutnu sliku u pozadini da boli glava...dakle, ne valjaju nikako...

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina

http://n4g.com/news/clickout/1444603 BF4 podrska za Mantle nazalost opet odgodjena......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma prvi na redu za Mantle je Thief, na BF4 je glupo i računat više.

12 godina

Da mantle donese 20-30% vece performanse to ce vec bit ludnica......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad možemo očekivati 14.1 drivere sa mantleom i true audio{#}

17 godina
galinjo24 kaže...

Kad možemo očekivati 14.1 drivere sa mantleom i true audio{#}

Očekivali smo ih odavno, a možemo i još.

17 godina

shapnula mi ptichica da 14.1 beta za mantleom ,dx11.2 i true audiom dolazi 30. Ovog mjeseca !!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice