AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima
sad imam sranje...nakon brisanja drivera sa driver sweeperom pitalo me jel hocu restartat i ja kliknuo da i sad vise nemogu upalit komp tj. nemrem dic windowse
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima

Čini se meni da ti nisi pobrisa samo drivere od grafičke...

Zadar živi vječno!
16 godina

zato ne volin driver sweper

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 18:26 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...
sad imam sranje...nakon brisanja drivera sa driver sweeperom pitalo me jel hocu restartat i ja kliknuo da i sad vise nemogu upalit komp tj. nemrem dic windowse

to se i meni desilo neki dan kad sam briso drivere s sweeperom  i onda sam oso u safe mode i pokrenuo recovery i vratio windowse par dana u nazad i sve je ok :)

d4rkd3atH
14 godina
ne cim sam uso u program odma je na vrhu bilo ati drivers i na to sam kliknuo i otvorio se prozor u kojem je bilo oznaceno skoro sve od atija i sad cekam da vidim oce li windows startup repair ista napravit
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sto puta briso s Driver Sweeperom i nikad problema {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
sad pisem prek moba pa nemogu uredit poruku
nemogu u safe mode jer u biosu mi nudi samo startup repair i launch normally
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Haf932 kaže...

Ja sto puta briso s Driver Sweeperom i nikad problema {#}

Također. Nikad nikakvih problema.

Zadar živi vječno!
14 godina
vratio sam sustav windows backupom...fala bogu pa se moj rad iz catie nije izbrisao...i nije mi propalo skidanje AC3 i hitman absolutiona koje traje vec tjedan dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...
ne cim sam uso u program odma je na vrhu bilo ati drivers i na to sam kliknuo i otvorio se prozor u kojem je bilo oznaceno skoro sve od atija i sad cekam da vidim oce li windows startup repair ista napravit

Jesi označio samo grafičke drivere? Da nisi možda i chipset? 

Zadar živi vječno!
14 godina

koji su onda bolji za moju grafu 12.10 ili 12.11?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno je pobrisao s driver sweeperom prije nego je napravio uninstall drivera i svega amd-ovog...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...

Ma skini zadnje službene, radit će sigurno. Meni dimi sa 12.11 sve bez frke. Pazi da skineš prave odnosno za windowse 64 ili 32 {#}

Zadar živi vječno!
14 godina

da ali sad imam 12.11 pa nemrem prismrdit overdriveu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ak OC-as u overdrive-u , bolje ti je da onda to radis preko Sapphire Trixx-a , u njemu mozes i podesavat napon , također mozes vidjet temp. , brzinu venta , slagat profile i jednostavan je !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ma trebam samo da si podesim brzinu ventilatora nista vise...jer prek noci ostavljam da mi se skida pa ocu da bude sto tisi komp a ne da radi vent od grafe na 40%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...

ma trebam samo da si podesim brzinu ventilatora nista vise...jer prek noci ostavljam da mi se skida pa ocu da bude sto tisi komp a ne da radi vent od grafe na 40%

Meni radi na 24 % ali ja imam sapphirovu. Kupija san bija tu xfx i odmah sutra je iša zaminiti jer mi je bila prebučna

Zadar živi vječno!
16 godina
domac5 kaže...

vidi sam

kradem mine iz minskog polja
14 godina
zeko73 kaže...
domac5 kaže...

Meni radi na 24 % ali ja imam sapphirovu. Kupija san bija tu xfx i odmah sutra je iša zaminiti jer mi je bila prebučna

je iznad 40 % bas smeta...do 40% je jedva cujem a hladi skoro isto kao kad je na automatskom gdje je na 60% vent kad je grafa na 70 stupnjeva...ovak je mozda 72 stupnja a jedva je cujem...pogotovo sad u zimsko vrijeme je temperatura super

16 godina
neaktivan
dery kaže...
domac5 kaže...

vidi sam

12.11 beta su uglavnom za kartice serije 7....

12.10 su stabilni driveri za sve...

Iako možete slobodno instalirati ovu betu, sasvim je stabilna i pouzdana...

Ako se i sruši štagod - to vam je normalno, isto se dešava sa SVIM driverima, i od Atija iod Nvidije... To je posve normalno jer se igre, hardver i driveri prebrzo razvijaju i ne stignu pohvatati sve konce LOL :-))

Iz Hrvatske, s ljubavlju
13 godina
neaktivan

igram League of Legends ,pratim sa msi afterburnerom gpu clock ,i stalno mi  sa 950 Mhz (default)  padne na 500 MHz  clock  pa se ponovo vrati na staro i tak stalno -i uvijek mi  zalaga u igri na 2- 3 sec ,imam instalirane  drivere 12.11 beta  (grafa je saphire 7950) ,jel ima kakvog resenja u vezi tog problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 3:49 (ineedmoney).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ineedmoney kaže...

igram League of Legends ,pratim sa msi afterburnerom gpu clock ,i stalno mi  950 Mhz padne na 500 MHz  clock  pa se ponovo vrati na staro i tak stalno -i uvijek mi  zalaga u igri na 2- 3 sec ,imam instalirane  drivere 12.11 beta  (grafa je saphire 7950) ,jel ima kakvog resenja u vezi tog problema

To je sasvim normalno. Nikada proc ne radi na maximumu, pogotovo ne u današnje vrijeme kada je ''in'' paziti na potrošnju i zagrijavanje. Možda ima i neka opcija da se iskuljuči downscaling u driverima (nešto kao Powerplay) ali nisam dirao ini tražio jer mi je grafa sama po sebi tvornički kloknuta, a igre mi idu savršeno...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
16 godina
neaktivan

Uzeh prije dva dana 6970,pa me zanima dali da se drzim 12.10 drivera ili ima koji prije da su bolji?

Pitam čisto ako neko ima isti gpu pa zna....

Tnx.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vixi kaže...

Uzeh prije dva dana 6970,pa me zanima dali da se drzim 12.10 drivera ili ima koji prije da su bolji?

Pitam čisto ako neko ima isti gpu pa zna....

Tnx.

Drži se 12.10. najbolji su za 6xxx seriju kartica. (Test radjen na HD6950)

13 godina
ineedmoney kaže...

igram League of Legends ,pratim sa msi afterburnerom gpu clock ,i stalno mi  sa 950 Mhz (default)  padne na 500 MHz  clock  pa se ponovo vrati na staro i tak stalno -i uvijek mi  zalaga u igri na 2- 3 sec ,imam instalirane  drivere 12.11 beta  (grafa je saphire 7950) ,jel ima kakvog resenja u vezi tog problema

Nisi naveo temperature!!! Po ovome što opisuješ, to je trotlanje grafičke kartice - vjerovatno pregrijavanje. Gledaj temperaturu sa 2-3 programa (GPU Z, HW Monitor, HW info, itd.). Najviše mi se čini da se memorija grafe pregrijava i dolazi do spuštanja frekvencije GPU-a, što direktno utječe na pad FPS-a i laganje.

13 godina
neaktivan
Mile 74 kaže...
ineedmoney kaže...

Nisi naveo temperature!!! Po ovome što opisuješ, to je trotlanje grafičke kartice - vjerovatno pregrijavanje. Gledaj temperaturu sa 2-3 programa (GPU Z, HW Monitor, HW info, itd.). Najviše mi se čini da se memorija grafe pregrijava i dolazi do spuštanja frekvencije GPU-a, što direktno utječe na pad FPS-a i laganje.

temp gpu ne prelazi 50 C , vram1,2 - 45-49 C ne prelazi , sa proslom xfx 6950 nisam imao problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 18:52 (ineedmoney).
13 godina
protjeran
domac5 kaže...
vratio sam sustav windows backupom...fala bogu pa se moj rad iz catie nije izbrisao...i nije mi propalo skidanje AC3 i hitman absolutiona koje traje vec tjedan dana

- mozes li jos ocitije napisati da skidas igre

14 godina

daj molim te koga briga za to...imaju ljudi pametnijeg posla  u zivotu nego mene prijavljivat interpolu da skidam igre {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
ineedmoney kaže...
Mile 74 kaže...
ineedmoney kaže...

temp gpu ne prelazi 50 C , vram1,2 - 45-49 C ne prelazi , sa proslom xfx 6950 nisam imao problema

Tosu dobre vjesti ako su to temperature pod full loadom. Probaj staviti stari driver, jer sa ovim očito imaš problema.

12 godina
neaktivan

Gde na netu naci Mobility Radeon HD5470 Graphics card za Windows 8

Imam HPG2 a 70SM i jedino za nju 8 nemogu pronaci drver.

Ako neko zna unapred zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice