- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čini se meni da ti nisi pobrisa samo drivere od grafičke...
zato ne volin driver sweper
to se i meni desilo neki dan kad sam briso drivere s sweeperom i onda sam oso u safe mode i pokrenuo recovery i vratio windowse par dana u nazad i sve je ok :)
Ja sto puta briso s Driver Sweeperom i nikad problema
nemogu u safe mode jer u biosu mi nudi samo startup repair i launch normally
Ja sto puta briso s Driver Sweeperom i nikad problema
Također. Nikad nikakvih problema.
Jesi označio samo grafičke drivere? Da nisi možda i chipset?
koji su onda bolji za moju grafu 12.10 ili 12.11?
Vjerojatno je pobrisao s driver sweeperom prije nego je napravio uninstall drivera i svega amd-ovog...
Ma skini zadnje službene, radit će sigurno. Meni dimi sa 12.11 sve bez frke. Pazi da skineš prave odnosno za windowse 64 ili 32
da ali sad imam 12.11 pa nemrem prismrdit overdriveu
Ak OC-as u overdrive-u , bolje ti je da onda to radis preko Sapphire Trixx-a , u njemu mozes i podesavat napon , također mozes vidjet temp. , brzinu venta , slagat profile i jednostavan je !
ma trebam samo da si podesim brzinu ventilatora nista vise...jer prek noci ostavljam da mi se skida pa ocu da bude sto tisi komp a ne da radi vent od grafe na 40%
ma trebam samo da si podesim brzinu ventilatora nista vise...jer prek noci ostavljam da mi se skida pa ocu da bude sto tisi komp a ne da radi vent od grafe na 40%
Meni radi na 24 % ali ja imam sapphirovu. Kupija san bija tu xfx i odmah sutra je iša zaminiti jer mi je bila prebučna
vidi sam
Meni radi na 24 % ali ja imam sapphirovu. Kupija san bija tu xfx i odmah sutra je iša zaminiti jer mi je bila prebučna
je iznad 40 % bas smeta...do 40% je jedva cujem a hladi skoro isto kao kad je na automatskom gdje je na 60% vent kad je grafa na 70 stupnjeva...ovak je mozda 72 stupnja a jedva je cujem...pogotovo sad u zimsko vrijeme je temperatura super
vidi sam
12.11 beta su uglavnom za kartice serije 7....
12.10 su stabilni driveri za sve...
Iako možete slobodno instalirati ovu betu, sasvim je stabilna i pouzdana...
Ako se i sruši štagod - to vam je normalno, isto se dešava sa SVIM driverima, i od Atija iod Nvidije... To je posve normalno jer se igre, hardver i driveri prebrzo razvijaju i ne stignu pohvatati sve konce LOL :-))
igram League of Legends ,pratim sa msi afterburnerom gpu clock ,i stalno mi sa 950 Mhz (default) padne na 500 MHz clock pa se ponovo vrati na staro i tak stalno -i uvijek mi zalaga u igri na 2- 3 sec ,imam instalirane drivere 12.11 beta (grafa je saphire 7950) ,jel ima kakvog resenja u vezi tog problema
igram League of Legends ,pratim sa msi afterburnerom gpu clock ,i stalno mi 950 Mhz padne na 500 MHz clock pa se ponovo vrati na staro i tak stalno -i uvijek mi zalaga u igri na 2- 3 sec ,imam instalirane drivere 12.11 beta (grafa je saphire 7950) ,jel ima kakvog resenja u vezi tog problema
To je sasvim normalno. Nikada proc ne radi na maximumu, pogotovo ne u današnje vrijeme kada je ''in'' paziti na potrošnju i zagrijavanje. Možda ima i neka opcija da se iskuljuči downscaling u driverima (nešto kao Powerplay) ali nisam dirao ini tražio jer mi je grafa sama po sebi tvornički kloknuta, a igre mi idu savršeno...
Uzeh prije dva dana 6970,pa me zanima dali da se drzim 12.10 drivera ili ima koji prije da su bolji?
Pitam čisto ako neko ima isti gpu pa zna....
Tnx.
Uzeh prije dva dana 6970,pa me zanima dali da se drzim 12.10 drivera ili ima koji prije da su bolji?
Pitam čisto ako neko ima isti gpu pa zna....
Tnx.
Drži se 12.10. najbolji su za 6xxx seriju kartica. (Test radjen na HD6950)
igram League of Legends ,pratim sa msi afterburnerom gpu clock ,i stalno mi sa 950 Mhz (default) padne na 500 MHz clock pa se ponovo vrati na staro i tak stalno -i uvijek mi zalaga u igri na 2- 3 sec ,imam instalirane drivere 12.11 beta (grafa je saphire 7950) ,jel ima kakvog resenja u vezi tog problema
Nisi naveo temperature!!! Po ovome što opisuješ, to je trotlanje grafičke kartice - vjerovatno pregrijavanje. Gledaj temperaturu sa 2-3 programa (GPU Z, HW Monitor, HW info, itd.). Najviše mi se čini da se memorija grafe pregrijava i dolazi do spuštanja frekvencije GPU-a, što direktno utječe na pad FPS-a i laganje.
Nisi naveo temperature!!! Po ovome što opisuješ, to je trotlanje grafičke kartice - vjerovatno pregrijavanje. Gledaj temperaturu sa 2-3 programa (GPU Z, HW Monitor, HW info, itd.). Najviše mi se čini da se memorija grafe pregrijava i dolazi do spuštanja frekvencije GPU-a, što direktno utječe na pad FPS-a i laganje.
temp gpu ne prelazi 50 C , vram1,2 - 45-49 C ne prelazi , sa proslom xfx 6950 nisam imao problema
- mozes li jos ocitije napisati da skidas igre
daj molim te koga briga za to...imaju ljudi pametnijeg posla u zivotu nego mene prijavljivat interpolu da skidam igre
temp gpu ne prelazi 50 C , vram1,2 - 45-49 C ne prelazi , sa proslom xfx 6950 nisam imao problema
Tosu dobre vjesti ako su to temperature pod full loadom. Probaj staviti stari driver, jer sa ovim očito imaš problema.
Gde na netu naci Mobility Radeon HD5470 Graphics card za Windows 8
Imam HPG2 a 70SM i jedino za nju 8 nemogu pronaci drver.
Ako neko zna unapred zahvalan!