daj molim te koga briga za to...imaju ljudi pametnijeg posla u zivotu nego mene prijavljivat interpolu da skidam igre
...............
daj molim te koga briga za to...imaju ljudi pametnijeg posla u zivotu nego mene prijavljivat interpolu da skidam igre
...............
Je li tacno da su izasli novi driveri koji donose poboljsanje u Far Cry 3 ?
Je li tacno da su izasli novi driveri koji donose poboljsanje u Far Cry 3 ?
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx
evo detaljno koji je boost vezano za koju igru od Zadnjih ati drivera
Zna li se kad bi trebali biti novi driveri?
Zna li se kad bi trebali biti novi driveri?
Tjedan prije ili nekolik odana nakon Božića.
Ja sto puta briso s Driver Sweeperom i nikad problema
Također. Nikad nikakvih problema.
Također.nikakvih problema bez upotrebe driver sweepera,kakvo čiščenje,pregaziš stare i vozi dalje...
Ja sto puta briso s Driver Sweeperom i nikad problema
Također. Nikad nikakvih problema.
Također.nikakvih problema bez upotrebe driver sweepera,kakvo čiščenje,pregaziš stare i vozi dalje...
tocno - samo rokas nove i gotovo
Evo i 12.11 Beta11.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx
Za serije HD5000 na dalje. Navodno ispravlja neke probleme sa Far Cry 3.
waaaaaaaaaaaa dobro su se i sjetili napravit nove drivere!!!!!!!!
Mi moze netko ovo objasnit:
Improves performance in Far Cry 3 (up to 25% with 8xMSAA, SSAO enabled @ 1600p, and up to 15% with 8xMSAA, HDAO enabled @1600p) (AMD Catalyst 12.11 CAP2 must also be installed)
Znaci kolko sam skuzio (ili nisam)i za single GPU treba CAP profil????
Mi moze netko ovo objasnit:
Improves performance in Far Cry 3 (up to 25% with 8xMSAA, SSAO enabled @ 1600p, and up to 15% with 8xMSAA, HDAO enabled @1600p) (AMD Catalyst 12.11 CAP2 must also be installed)
Znaci kolko sam skuzio (ili nisam)i za single GPU treba CAP profil????
Da, treba CAP profil. Tek kada sam instalirao CAP profil dobio sam na performansama u Far Cry 3. Znaci, prvo drivere 12.11 Beta11, zatim CAP2.
Ali od kada ,kolko znam cap profili su bili za crossfire??!?
evo ovako je stanje za moju hd7870 u far cry3, sa ovim driverima bez cap-a dobijem 7% na 4xmsaa ssao,uz cap dobijem 17% uz 4xmsaa,izvrsno odrađeno
Jel su vam skočile temperature na 12.11 spram 12.8?
I dal na 12.11 spušta takt u idle (7970-300mhz) ?
Jel su vam skočile temperature na 12.11 spram 12.8?
I dal na 12.11 spušta takt u idle (7970-300mhz) ?
Od 12.11 beta6 (ili 7 nisam 100% siguran) na dalje skida taktove i gpu-a i memorije.
Nikakve probleme nisam primjetio s tim novim betama. Jučerašnja je zakon :)
odvrtil sam 3dmark11 sa novim driverima i nema nikakve posebne razlike između beta 8 i beta 11ako koga zanima.
beta 8-10541score
beta11-10588score
beta11 sa cap2-10537score
Instalirao sam zadnju betu 12.11 beta 11 i kod igranja Borderlandsa 2 mi se par puta pojavila siva slika da bi se i zadnji put zbog toga smrzla igra i restartao komp ! U drugim igrama nisam probao s tom betom ! Stavio sam onda 12.10 i s njima mi je sve OK ! Grafa HD5870 !
Instalirao sam zadnju betu 12.11 beta 11 i kod igranja Borderlandsa 2 mi se par puta pojavila siva slika da bi se i zadnji put zbog toga smrzla igra i restartao komp ! U drugim igrama nisam probao s tom betom ! Stavio sam onda 12.10 i s njima mi je sve OK ! Grafa HD5870 !
Ja još nikada nisam imao problem s beta driverima.
To ti je do grafe... Cijela ta serija ima brdo problema - dobra grafička, ali je ipak bila pokusni kunić za DX11...
probaj drugi crack :P
Nevjerujem da je do grafe , s 12.11 beta 8 je sve bilo OK pa i s starijim driverima , jedino mi beta 11 nevaljaju !
Nevjerujem da je do grafe , s 12.11 beta 8 je sve bilo OK pa i s starijim driverima , jedino mi beta 11 nevaljaju !
baš ..jer na mojoj 7870 i ne vidim neka poboljsanja :/
baš ..jer na mojoj 7870 i ne vidim neka poboljsanja :/
neko je rekao da je sa hd7870 uz novi driver bez cap2 dobio 4fps-a u fc3,tako je i meni bilo dok nisan stavija cap2 i onda booom još 10% dobitka,ja sam prešao sa 12.11 beta6 na najnovije pa zato imam boost
MOze preporuka drivera za laptop toshiba l850-131 ,,grafa je ati 7670 2GB e sad kad ocu skinit drivere za grafu pise mi da su 1.1mb velike :s
NameFile SizeRevision NumberRelease
AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool1.1 MB12.1010/22/2012
MOze preporuka drivera za laptop...
skini zadnje drivee, mislim da su 12 nešto i instaliraj, ja na svojoj hd 5650 na lapu stavljam drivere od desktop verzija, jer mobility drivere nisu izdali već neko vrijeme
a driveri će raditi bez obzira dal je lap ili stolno, barem ja nisam imao nikad problema
Da pitam mozda netko zna,imam xfx 7970 i igrajuci FC3 (ultra,ssao,mssa off,1920-1080p) dogadja se sljedece:prilikom micanja kamere blago se zacrni drvece (texture drveca,onih u daljini),e sad dal je netko dozivio slicnu stvar il je problem iskljucivo kod mene?
P.S:slicno je bilo i kad sam igrao Krizu 1
poslao raport amd-u glede black screen of death u igrama bf3,fc3 dok sa prijašnjom verzijom 12.8 nemam problema,fc3 puno bolje radi sa najzadnjim beta driverom tj nema štucanja igre ali zato ima bsod