Eto kupio novi komp sa a8 5600k procom i sad gledam dali da uzmem 7670 i stavim je u CF sa procesorom ili da uzmem jednu 6850 i piknem unutra naso polovnu 6850 za 500kn sa garancijom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/sapphire-radeon-hd-7770-ghz-edition-oc-1gb-oglas-11402351
ja bi nesto ovako. novija serija, manje se grije i podrzava mantle sto ce ti svakako koristit ubuduce posto imas dosta slab procesor.
al ovo kemijanje cf-a sa grafikom od apu-a plus ta 7670 bi izbjegao. nikad ne uparuj low end komponente.
uvijek se ide na jednu jacu grafu ako te zanima gaming ili slicno, pa tek onda kad bude para dodas jos jednu.
ugl to ti je to ukratko, pozz
komp je za privremeno gejmanje ako mi je tri godine trajala konfa 5570 sa e5400 i 4gb ddr2 i vrtio na medium detaljima ovo je unaprjedenje
tako da od ovog isto ocekujem 3 godine rada i onda ide ca ;)
buđet za grafu mi je do 600kn s time da gledam samo istru jer neda mi se narucivat karticu odnekud pa dobijem svasta bila je i jedna 7750 za 600kn ali je nestala haha
komp je za privremeno gejmanje ako mi je tri godine trajala konfa 5570 sa e5400 i 4gb ddr2 i vrtio na medium detaljima ovo je unaprjedenje
tako da od ovog isto ocekujem 3 godine rada i onda ide ca ;)
buđet za grafu mi je do 600kn s time da gledam samo istru jer neda mi se narucivat karticu odnekud pa dobijem svasta bila je i jedna 7750 za 600kn ali je nestala haha
daj šta si lud, pa fraer ti uslika račun i grafu pogledaš slike, pošalje ti paket s otkupninom i sad fino možeš pogledat prije preuzimanja paketa jel to to, ako grafa ima garanciju čak i da je neispravna dobiješ novu i miran si
nemože te nitko sje***
vidit cu jos danas iako mislim da ce ic ipak 6850 je da papa malo vise struje i da je starija ali mantle mi ne igra neku ulogu jer nisam ogorjeli gejmer ;)
ako odigram odigram koji nfs i BLR i tjt