Fotoaparat za snimanje do 3k

poruka: 3
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Fotoaparat za snimanje do 3000kn

Pozdrav,

Može pomoć u odabiru fotoaparat kojeg bi prvenstveno koristila za snimanje, a sekundarno za fotografije.

Cijena 3000 do max 3500kn.

Razmatram sony a5000, ali nema plug in mikrofon i 60i a ne 60p.

Također Nikon d3200,d3300 i canon 600d.

Kužim da su ovi dslr, a ovaj mirorless, ali izgubila sam se više u tim recenzijama.

Gledala sam videa snimljena s 600d i sviđa mi se kako izgleda, naravno tu ulogu imaju svjetla i objektivi koje bi nadam se s vremenom kupila.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 20:29 (doree).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fotoaparat za snimanje do 3k

Ja imam Sony a5100 i rastura sto se tice videa sa XAVCS formatom, ima 60p, ogroman izbor objektiva za video uz adapter koji su relativno jeftini. Jedino sto nema ulaz za mikrofon pa treba koristiti eksterni snimac, ili mikrofon na mobitel pa kasnije to spajati. Imao sam priliku 2 tjedna koristiti Canon 600d i ovaj Sony ga za moje potrebe ubija i kvalitetom slike i videa, ako nista sama prakticnost sa dimenzijama malo boljeg kompaktnog fotica je nevjerojatno korisna. Sony je bio prije tjedan dana na popustu na amazonu.de pa bi tako usao u budzet, ako je jos na popustu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fotoaparat za snimanje do 3000kn
doree kaže...

Pozdrav,

Može pomoć u odabiru fotoaparat kojeg bi prvenstveno koristila za snimanje, a sekundarno za fotografije.

Cijena 3000 do max 3500kn.

Razmatram sony a5000, ali nema plug in mikrofon i 60i a ne 60p.

Također Nikon d3200,d3300 i canon 600d.

Kužim da su ovi dslr, a ovaj mirorless, ali izgubila sam se više u tim recenzijama.

Gledala sam videa snimljena s 600d i sviđa mi se kako izgleda, naravno tu ulogu imaju svjetla i objektivi koje bi nadam se s vremenom kupila.

Najbolje rješenje će ti biti Panasonicovi i Sonijevi kompakti tipa Lumix DMC-TZ100 ili DSC-RX100 IV

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice