Cyber-shot DSC-P200 punjač

poruka: 6
|
čitano: 6.260
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zna li netko gdje u HR ili putem interneta je moguće naručiti novi, originalni punjač za Sony DSC-P200 model? Model punjača je AC-LS5.

Sve što sam uspio pronaći su zamjenski punjač koji me ne interesiraju te jednog švabu na ebay.de koji prodaje original ali ne šalje izvan zemlje. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 15:01 (Karabaja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cyber-shot DSC-P200 punjač

jesi pitao kod zastupnika sonyja? svijet medija, ili kak se već zove firma.

sori, ne znam gdje bi još mogaonaći punjač..

sretno! :)

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina

Mislim da ga mozes nabaviti  u Eltim-u (BIH) ili kod nekog ovlastenog Sony distributera.Za povezivanje sa PC-jem ti treba mini USB.

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 21:28 (tony THE Noob).
17 godina
neaktivan
elkarrde kaže...

jesi pitao kod zastupnika sonyja? svijet medija, ili kak se već zove firma.

sori, ne znam gdje bi još mogaonaći punjač..

sretno! :)

Sony centar 330 kuna. Na eBayu 150 kuna. Originali

Skeptičan sam prema navodima prodavatelja na eBayu da se radi o orginalima iako, prema slici, izgleda tako. :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 1:59 (Karabaja).
17 godina
neaktivan

Samo da potvrdim, ako se netko nađe u sličnoj situaciji, kupio sam preko eBaya originalni punjač. S poštarinom me došlo 140 kuna. Došao je za desetak dana. Naravno, kao i sva dodatna oprema za digitalce, pa tako i Sony-e jeftiniji su u inozemstvu. Nisam dao iz principa domaćima 330 kuna za istu stvar. Ako će nekome trebati ime prodavatelja na eBayu, neka mi se slobodno obrati na PM.

Pozdrav i (tony THE Noob, elkarrde) hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odlično si prošao, ovo je dobra informacija. :)

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice