Heroji

poruka: 192
|
čitano: 105.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Heroji

Evo i prve najave nove sezone Heroja koja pocinje dvosatnom premijerom 21.9.

Robert Knepper (T-Bag iz Prison Breaka) je novi glumac koji će glumiti u novoj sezoni, i ujedno je i najvece dobrodoslo iznenadenje u seriji. Zaista fantasticno izgleda.

Najavu mozete pogledati ovdje:

http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2009/07/first-official-season-4-teaser-trailer.html

U losoj je kvaliteti jer je najava premijerno predstavljena na Comic Conu.

Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
17 godina
neaktivan
Heroji

Večeras počinje nova sezona Heroja sa dvosatnom premijerom, to će biti četvrta sezona, odnosno, Volume 5. Bit će novih glumca a najznačaniji je Robert Knepper (T-Bag iz Prison Breaka).

Ja ću prevoditi ove prve dvije epizode na HR, pa ako netko prati ovu seriju može mi se obratiti na PP sutra navečer, a i vjerojatno ce prijevod biti na ovim stranicama za prijevode.

Btw, jel prati jos netko Heroje?

Koja su vasa ocekivanja od nove sezone?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
RE: Heroji
Prison Breaker kaže...

Večeras počinje nova sezona Heroja sa dvosatnom premijerom, to će biti četvrta sezona, odnosno, Volume 5. Bit će novih glumca a najznačaniji je Robert Knepper (T-Bag iz Prison Breaka).

Ja ću prevoditi ove prve dvije epizode na HR, pa ako netko prati ovu seriju može mi se obratiti na PP sutra navečer, a i vjerojatno ce prijevod biti na ovim stranicama za prijevode.

jasno da praatimo, jedva čeka iako više čekam 25 radi smallvilla,

napokon je clark kent malo mračniji, javim se radi titlova... ako triba pomoć oko njih javi se

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

itekako da prati,,

17 godina
Heroji

Jedva se dočekalo i to i How i meet your mother također.

12 mjesec je blizu
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

a najznačaniji je Robert Knepper (T-Bag iz Prison Breaka).

Uf, šteta... T-Bag mi je genijalac, samo zbog njega bih nastavio gledati Heroes, ali mi se ne da vraćati. Odustao sam na početku 3. sezone, previše razvlače i seru, nekako su mi već išli na živce, pa sam obrisao sve uz par psovki. Imam PTSP od Galactice koju sam jedva izdržao do kraja kroz sva ona dramatiziranja i mistično-religiozna sranja, pa nema živaca za "heroje" koji imaju 10% akcije i 90% dramatiziranja kao babe.

Jao, a tako bih gledao T-Baga... Plač

Me a skeptic? I hope you have a proof!
17 godina
neaktivan
Heroji

Samo da javim da je prevođenje u tijeku, a kad završim opet cu javit, to ce vjerojatno biti veceras. Dobro je sto su prve dvije epizode spojene u jednu tako da ce i prijevod biti jedan.

@ Faerdhur

Smiješ ti gledati ovu četvrtu sezonu bez da si gledao treću, nitko ti ne brani :)

17 godina
neaktivan
Heroji

Evo upravo sam završio s prevođenjem:

http://hr.podnapisi.net/hr/heroes-2006-titlovi-p557862

:)

17 godina
odjavljen
Heroji

E imali su vec jedan los pocetak sezone, ali ovo je bila ziva dosada...

17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

E imali su vec jedan los pocetak sezone, ali ovo je bila ziva dosada...

moram se slozit prve 3 epke su uzas, ocekujemo sezonu kao prvu a dobimo dosadnu komercijalu...

17 godina
Heroji

Čisto zaboravio na Heroje, su nove epizode izašle?Ima ih za skinut već?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
17 godina
neaktivan
Heroji

Da, svaki tjedan po jedna nova epizoda.

Zasada je izaslo 10 epizoda.

Ja inace prevodim svaku novu epizodu tako da sam u toku.

A vec sljedeceg tjedna stize epizoda 11.

17 godina
Heroji

Ajoj sad ih deset za pogledat odjedamput, heh, kak sam to zaboravil Viče

Moram se bacit na posel. Belji se

Čekaj, to je sad 4 sezona?

a pod kraj treće izašla je samo jedna epizoda 4?jel tako nekako?

Da znam od kud trebam počet skidat, jer se ne sjećam što sam zadnje gledao točno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 23:30 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Čekaj, to je sad 4 sezona?

a pod kraj treće izašla je samo jedna epizoda 4?jel tako nekako?

Da znam od kud trebam počet skidat, jer se ne sjećam što sam zadnje gledao točno.

Ovo je 4. sezona. U trecoj sezoni je izaslo 25 epizoda.

I nije pod kraj trece izasla jedna epizoda cetvrte, ne.

17 godina
Heroji

Aha, ok znači trebam cijelu 4. sezonu. Hvala

16 godina
neaktivan
Heroji

Upravo pogledao season 4 ep 11. 

17 godina
Prison Breaker kaže...

Da, svaki tjedan po jedna nova epizoda.

Zasada je izaslo 10 epizoda.

Ja inace prevodim svaku novu epizodu tako da sam u toku.

A vec sljedeceg tjedna stize epizoda 11.

Dobro to oni brzo prave, nekima za film treba jedno godinu dana koji nema upola zanimljive elemente i pricu, ja cekam da se zavrse cjelu ili pola 4 sezne jer glupo mi je gledat s vecim prekidima, a dosad sezone su mi bile sve odlicne.

I don't care...
17 godina
neaktivan
Heroji

koja je zadnja epizoda 4. sezone... jel 12. ili ima još ? Izlanuo se

I See Offline People !
17 godina
neaktivan
system kaže...

koja je zadnja epizoda 4. sezone... jel 12. ili ima još ? Izlanuo se

Zadnja je emitirana 12 epizoda, nastavak poslije nove godine (03.01.2010)

15 godina
neaktivan
Heroji

Ti Heroji su super no stvarno su ko neka sapunica mislim četiri sezone onoga što se moglo riještiti u dvije no ipak bolje za fanove, a i njima za buđet.

17 godina
Heroji

ok, opet zaboravio na nove epizode, kolko ih ima u ovoj godini? I jel sad to nova sezona ili sto?

17 godina
Heroji

ma niti mi se vise ne daju gledat koliko, su sve rastegnili

i razvodnili iman do 14 ep, sad al nista nisam pogleda,

kad mi stvarno bude dosadno mozda odlucim to

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
Heroji

Evo pogledao Heroje do 19 epizode u 4 sezoni, bilo je malo previse kompliciranja, al dobro je kak je zavrsilo. Da ne spoilam ko nije gledao, recu cu samo da Slyar je drugciji i Samuel je gotov.

Al ne kužim, sto je sa Peterom, pa on je imao sve moci prije, kad je pomagao svim onim ljudima kao bolnicar, sto sad treba opet ih svaku posebno upijat. 

I sto je sa 20 epizodom, nasao jednu verziju samo, koju mi nece otvorit kad ju skinem. Bi opce trebala biti 20 u ovoj sezoni.

17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Al ne kužim, sto je sa Peterom, pa on je imao sve moci prije, kad je pomagao svim onim ljudima kao bolnicar, sto sad treba opet ih svaku posebno upijat. 

Spoiler :

Peteru je moći oduzeo njegov otac, ali pred kraj sezone si je uspio ubrizgati serum koji je našao u gorućoj zgradi. Taj serum mu je dao sličnu moć koju je nekad imao, ali sada može koristiti samo jednu moć odjednom. Ako od nekog upije moć velike snage npr. ne može letjeti dok ne opet dodirne nekog letača.

To je bio način da se nekim likovima smanje moći (Hiro je isto izgubio nekadašnju moć koja mu se djelomično vraća ali je ne može kontrolirati) jer su imali previše rupa u scenariju, naročito vezane za putovanje kroz vrijeme.

16 godina
Heroji

Jučer sam krenio na 4. sezonu. Ne mogu se sjetit šta se dogodilo sa starim od petera i nathana?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
17 godina
neaktivan
Heroji

Sylar mu prosviro glavu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 9:56 (nedIm).
17 godina
jastreb kaže...
tommy2103 kaže...

Spoiler :

Peteru je moći oduzeo njegov otac, ali pred kraj sezone si je uspio ubrizgati serum koji je našao u gorućoj zgradi. Taj serum mu je dao sličnu moć koju je nekad imao, ali sada može koristiti samo jednu moć odjednom. Ako od nekog upije moć velike snage npr. ne može letjeti dok ne opet dodirne nekog letača.

To je bio način da se nekim likovima smanje moći (Hiro je isto izgubio nekadašnju moć koja mu se djelomično vraća ali je ne može kontrolirati) jer su imali previše rupa u scenariju, naročito vezane za putovanje kroz vrijeme.

E da, da sjecam se tog dijela,

Spoiler:

Al mislio sam da si je on uspio vratiti svoju originalnu moć, (mogucnost upijanja drugih moci, i koristenja istih u bilo koje vrijeme). Al to sto je pomagao okolo kao bolnicar je bilo puno kasnije dijela kad mu je otac uzeo moci, i poslije dijela kad si uzeo onaj serum gdje je dobio moc letjenja. Tijekom tog pomaganje mogao je sve moci koristiti kak je htio,ne ?  za Hiroa sam isto to primijetio. Istina da su neki likovi bili malo premocni, npr Peter, prakticni je bio nepobjediv, sa regeracijom i brdom ostalih moci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 14:20 (tommy2103).
15 godina
Heroji

obožavam heroje. odlična serija. ne čitam inače po forumima komentare jer je sve puno spoilera

17 godina
neaktivan

Tommy, Peter je pomoću svojih moći pomagao unesrećenima samo u ovoj sezoni. U prvoj sezoni je pomagao ljudima na samrti, tako je i upoznao onu žensku oko koje su se borili on i Isaac. Između toga se uopće nije bavio bolničarskim poslom. A u ovoj sezoni za pomoći unesrećenima je prvo koristio veliku snagu (pokupio od Mohindera), brzinu (tip iz cirkusa) i čini mi se letenje (Nathan/Sylar).

Inače, mislio sam da ovu sezonu neću pogledati, ali sam pročitao dobre kritike pa sam popustio, i nije mi žao. Iako i dalje ima nekih nedosljednosti, radnja je puno bolja nego u drugoj i trećoj sezoni i ako ovo bude kraj za seriju barem je dostojno završila.

17 godina
Heroji

recite mi jel se isplati gledati? Ja sam pogledao prvu sezonu, i onako, malo mi je sve nesto nedoreceno, ali nelose. I koliko sam procitao po komentarima druga i treca sezona su losije.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice