Batman: The Dark Knight

poruka: 27
|
čitano: 5.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Batman: the dark knight

ovo ljeto stiže novi nastavak Batmana: the dark knight

inače btaman: početak je po meni najbolji dio serijala, tako da sam što se tiče novog nastavaka jednostavno jedva čekam, vi, vaša razmišljanja?

uskoro u kinima!!!!

http://www.javno.com/hr/film-i-glazba/clanak.php?id=143932

moje isprike zbog duple teme...

poster poster
novi glavni negativac novi glavni negativac
novo batman vozilo novo batman vozilo
Christian Bale Christian Bale
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2008 17:43 (Lord Angel).
17 godina
neaktivan

Ha kaj da ti velim? Ja isto jedva čekam, jer mi je nekako Christian Bale odličan batman, ali jedino se malo bojim kako je ispao Joker (čast mrtvima, ali treba nadmašiti nenadhebivu izvedbu Jacka Nicholsona Belji se)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

istina da ali po najavi čini mi se da ga je novi joker dobro skinuo možda i bolje...

17 godina
neaktivan
RE: Batman: the dark knight
Zivi bili pa vidjeli ;)
Nezahvalno je išta prognozirati unaprijed...
Previše puta filmovi koji su se hvalisali na sva vrata i crkvena zvona isplai su ocajno mozda baš zato jer su više novaca utukli u marketing.
Inace kad citam o nekom filmu i kad ga se stalno hvali itd... onda ocekujem ne znam valjda previše i onda ga pogledam i poslije mi nije jasno šta su svi ti ljudi vidjeli u tom filmu da je toliko spektakularno.
May The Force be With You DuDe!
17 godina

^^ slažem se definitivno, no neznam u ovom slučaju optimizam me je preuzeo tako da.... :-)

17 godina
neaktivan

Zna se tko je režiser, a tko glavni glumac, tako da tu ne bi trebalo bit nekih problema...

17 godina

I ja sam bio impresioniran zadnjim betmenom i mislim da ce i ovaj biti odlican...

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ha kaj da ti velim? Ja isto jedva čekam, jer mi je nekako Christian Bale odličan batman, ali jedino se malo bojim kako je ispao Joker (čast mrtvima, ali treba nadmašiti nenadhebivu izvedbu Jacka Nicholsona Belji se)

Mislim da novi Joker neće razočarati, po trailerima što vidim, prefantastično je pokojni Heath Ledger odradio posao, novi Joker je puno mračniji i psihotičniji što bi Joker trebao i biti, ako gledamo po stripovima, ali naravno da skidam kapu Jacku za njegovu ulogu..
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

I meni je  christian bale odličan batman, definitivno najbolji, uglavnom taj lik, mi se svidio u masu filmova, kojih sam pogledao, gdje igra glavnu ulogu, samo neke ću nabrojat ,The prestige , Rescue dawn (preporučam svima) Equilibrium,The machinist, Harsh times, 3:10 to yuma,  itd, itd. A što se tiče đeka Smijeh, i meni se čini da će teško neko skinut, ili se približit, tom jokeru al ajde vidjet ćemo.
17 godina
neaktivan

na IMDBu lagano pokupio predobre ocjene. Opet, IMDB zna vrhunski zajebat s ocjenama, al kritike od par poznanika koji su pogledali film su odlične. Jedva čekam otić u kino.

17 godina

Čini se kao prvi sljedeći novi film kaj bum pogledal.

Batman serijal meni je odličan, vidjet ćemo dal bude to nastavil biti i sa Dark Knightom.

Uopće ne sumnjam.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Ima za skinut na demonoidu, vjerovatno kamerom snimano.

www.myspace.com/zeromajstor
17 godina
neaktivan

Rezervira sam već prije par dana kartu u Broadwaya za u petak u 20.

17 godina
neaktivan

Kazu da je jedan od razloga sto se Heath Ledger predozirao i umro bas ovaj film! Kazu da se previse uzivio u cijelu ulogo i da je za vrijeme filma nekoliko puta morao ici na psihijatriju jer mu je bilo jako lose! Po svemu tome mi se cini da je on jos bolji Joker, iako je to tesko zamisliti pored savrsenog Jacka Nicholsona!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Jack Nicholson nije bogomdan i imao je uz hrpu odlicnih uloga i poneku prosjecnu. Njegova uloga Jokera je za standard prvih Batman filmova vrhunska ali nista posebno. Novi Batman me ugodno iznenadio no nisam ni ocekivao manje od fantasticne glumacke postave i redatelja kakav je Nolan. Preporuka svakom da pogleda ovaj instant klasik.

17 godina
neaktivan

Mogu potvrdit. Pogledao sam film prosli petak na dan premijere (trenutno sam u USA) i film je stvarno fenomenalan! I ne cudim se vise sto se dogodilo sa Heathom Ledgerom...prestrasno. Stvarno se toliko uzivio u ulogu a ne moze s ga ni prepoznati s onoliko sminke na licu.

Uglavnom preporucujem film za pogledat! Odlican!

17 godina
neaktivan

Upravo sam pogleda film i predobar je, isplati se svake kune.

17 godina
neaktivan

Ja gledo jucer ZAKON!!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Ovo je ja mislim drugi film na kojem sam bija, a da je dvorana bila puna. Cijena karte za ovako dobar film prava sitnica 31kn.

17 godina

Fenomenalno sto reci vise Jocker (H.L) oskar  RiP

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Na što misliš kad kažeš ''čast mrtvima''?
17 godina
neaktivan
Yellow man kaže...

Fenomenalno sto reci vise Jocker (H.L) oskar  RiP

Moram reć da ga je stvarno odlično odglimija(pokoj mu duši), ali meni je jedan drugi lik ipak jači.
17 godina
neaktivan

Nije loš film bolji su mi prijašnji dijelovi...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina

Najbolji Batman ikad

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan

The Dark Knight Meets Superman - CollegeHumor video

hehehehe :D 

treate znat engleski da bi vas ovo moglo nasmejat...:P

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
neaktivan
macak kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Na što misliš kad kažeš ''čast mrtvima''?
 Pa svaka čast Heathu Ledgeru..   on je već bio mrtav kad sam ja postao ovaj komentar što ne?

U međuvremenu sam pogledao film 2 puta i jako jako dobra izvedba Jokera - na drugi način od onog prvoga no sasvim u rangu (ako ne i malčice bolje).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

čuo ja da će heathu posthumno dodijelit oskara...

heh, očito glumac dosegne svoj vrhunac kada ga savršena izvedba na kraju i ubije...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice