Unigine Superposition 1.0

poruka: 1.372
|
čitano: 545.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: Unigine Superposition 1.0
ansha kaže...

Voda mi sluzi da apsolutno nikad ne trebam ventove ubrzat preko 500-600rpm a ne da clockam u nebesa...

Pa ako ti je bitna tisina a ne performanse nisi ni morao uzimat vodu, jednostavno na 4.3GHz ce bilo koji adekvatniji 240mm AIO za 500-600kn drzati taj proc na 600RPM na nekih cca 65c u igrama, a grafa ionako undervoltana ti nebi prelazila 65c na 2000MHz...

Al dobro svako ima svoje, ja osobno nebi uzimao vodu dok nemam sve top komponente zato jer cu uvijek daleko vise izvuc u tom slucaju sa updejtom komponenata nego vodom.

11 godina
lav1000 kaže...

I meni 1080ti nema artiće na testu, 2076 vrti do 9/10 scene i rusi bez artića

Moram iskopati imam sa svojom ichillicom nekih 17200-17300 score, to bi bilo odmah iza lucija i anshe, oni imaju/imali ekstra primjerke, svaki drek koji taknem pretvaram u zlato

Onda imaš lufta na memoriji,core kad ruši uglavnom zaledi ekran...meni je sve u kockicama kad prdne 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
8 godina
protjeran
ZGamer kaže...
lav1000 kaže...

I meni 1080ti nema artiće na testu, 2076 vrti do 9/10 scene i rusi bez artića

Moram iskopati imam sa svojom ichillicom nekih 17200-17300 score, to bi bilo odmah iza lucija i anshe, oni imaju/imali ekstra primjerke, svaki drek koji taknem pretvaram u zlato

Onda imaš lufta na memoriji,core kad ruši uglavnom zaledi ekran...meni je sve u kockicama kad prdne 

možda imam lufta ali MSI ab nema lufta, ja vrtim memoriju +1000, znači nekih 13200Mhz effective, i ne ruši se ovaj bench

ne mogu dignut više od +1000, u MSI-ju ne vode računa o pro overklokerima sa @bug.foruma

8 godina
protjeran

1080 sam mogao natjerati da prođe bench dok baca artefakte ali Ti ne mogu da ga ubijes 

12 godina
odjavljen

Meni evo na 2100mhz mema na 6066mhz nema artefakta. Al začudo skor i dalje oko 24200. Iako je core manji nego na onom kad sam digao rekord... weird

Evo 2100mhz i mema na 6090mhz... 24073 score sam napravio sa, pazi ovo, +35 core +200mema... kako ja ne znam. Al vidim da je bio drugi driver pa može bit do toga. na 2114mhz se ruši sa memom na +400. Možda bi izgurao da spustim memu, al nedamise oko tog zezat...

edit: ovo mi je ipak rekord sa vukom.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 23:06 (eywa33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

poludio bench...nemam pojma, driveri ili nešto drugo...

i ja evo vrtim 2063 od početka do kraja, mema 6616 pa jedva 50 bodova više nego prije

a prije sam bench završavao na 2038 na coru, 2063 bi držalo 3-4 scene, ajmo reći glavninu bi odradilo na 2050

15 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...

Voda mi sluzi da apsolutno nikad ne trebam ventove ubrzat preko 500-600rpm a ne da clockam u nebesa...

Pa ako ti je bitna tisina a ne performanse nisi ni morao uzimat vodu, jednostavno na 4.3GHz ce bilo koji adekvatniji 240mm AIO za 500-600kn drzati taj proc na 600RPM na nekih cca 65c u igrama, a grafa ionako undervoltana ti nebi prelazila 65c na 2000MHz...

Al dobro svako ima svoje, ja osobno nebi uzimao vodu dok nemam sve top komponente zato jer cu uvijek daleko vise izvuc u tom slucaju sa updejtom komponenata nego vodom.

Svaka AIO pumpa koju sam poslusao se cuje tako da mi to nije bila opcija. Ova pumpa je apsolutno i totalno necujna a opet imam opciju da je odvalim na maks pa stvara pritisak kao 10-ak AIO pumpi..

A i nemam 144hz monitor tako da mi update s vidljivim napredkom ne postoji, sve sta igram imam 60 lock sa debelo undervoltanom i downclockanom karticom.

12 godina
odjavljen
ansha kaže...

A i nemam 144hz monitor tako da mi update s vidljivim napredkom ne postoji, sve sta igram imam 60 lock sa debelo undervoltanom i downclockanom karticom.

Pravi štediša ;)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
ansha kaže...

Svaka AIO pumpa koju sam poslusao se cuje tako da mi to nije bila opcija. Ova pumpa je apsolutno i totalno necujna a opet imam opciju da je odvalim na maks pa stvara pritisak kao 10-ak AIO pumpi..

Arctic LF ima pumpu za silent freakove, stvarno jako jako tiha, a i hladnjak je extra 

8 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...

Arctic LF ima pumpu za silent freakove, stvarno jako jako tiha, a i hladnjak je extra 

Svemir ce implodirati, Stjepan dao TU na Lucijev komentar 

9 godina
protjeran

I to na dva, poceo se ulizivat 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Koliko tiha,po ovom testu hladi 4790k@4.5 ghz oko 67 stupnjeva...moj kraken sa 60% pump speeda/pali se na 100% tek poslije 75 stupnjeva i fan na oko 1600 okretaja drži isti@4.7ghz max 70 stupnjeva u gamingu...na 60% pumpa je nečujna.

8 godina
protjeran

isao odvrtit extreme preset

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 21:13 (Gorstak79).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

...nisam ništ drugo nit očekival od tebe...

8 godina
protjeran

evo i high preset

ovo mi izgleda kao dx12, extreme je valjda dx13 jebo ih konj

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 21:24 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

..nemoj sad kvarit dojam ovih 11.13fps-a 

8 godina
protjeran

ili ovo nije 1080p, ili nije dx11...ja bih morao imati oko 100fps na 1080p dx11....

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...

ili ovo nije 1080p, ili nije dx11...ja bih morao imati oko 100fps na 1080p dx11....

I jednu 1070 u kućištu 

15 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...

Lol, ti si stvarno ozbiljan s tim nebulozama o vezi izmedju dx verzije i fps-a? 

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...
 I jednu 1070 u kućištu 

Izgleda da sam se zeru preracunao...30 fps ostvarujem u dx11 naslovima na 1080p, 40 na nativnoj mog monitora....i to sam se preracunao ravno 4x...

8 godina
protjeran

spojen je i medo u zajednički loop na isti rad

medo je jak solo kad radi 7-8°C od masterlite 240, logično radijator je veći...

zajedno sam pustio da se vrti p95 i da gpu majna, narasla je cpu temp 7-8 stupnjeva, gpu nisam skuzio još rast u dok radi, u idlu sam vidio cca 2°C viša kad cpu vrti solo p95

ps 

Dedina mudrost i iskustvo je pobjedilo 

tutleki su mi poslali neke jkabele pa ćemo vidjeti, eventualno spojiti još ovaj rad 120 koji je ostao u loop, pa da bude prava đungla sa lijanama

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 23:10 (lav1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Hoces onaj od 120mm spajati ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Mislim da nema potrebe, evo sad cu pustiti video gameplay, 

to radi ko urica

a i moram viditi što će mi ovi poslati, ako bude dovoljno kablovine i fitinga budem spojio možda...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 23:55 (lav1000).
8 godina
protjeran

evo jedan gameplayić, meni se ovo čini ko bombon, 35°C na grafi, do 60°C na cpu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ne spajaj nista jesi lud... pusti ganjati celzijuse nego uživaj i majnaj. Dodavanjem novog rada, nova dva spoja, tubing... samo nered za što? ove temperature na gpu i sa stock vukom su brutalne kamoli sa vecim radom, a to smo pokazali... na tvom mjestu bih samo uzeo neki normalni tubing i fitinge i sve to lijepo spojio. to je meni eventualno plan, uzet 360 i medu. sve spojit i vozi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Ne spajaj nista jesi lud... pusti ganjati celzijuse nego uživaj i majnaj. Dodavanjem novog rada, nova dva spoja, tubing... samo nered za što? ove temperature na gpu i sa stock vukom su brutalne kamoli sa vecim radom, a to smo pokazali... na tvom mjestu bih samo uzeo neki normalni tubing i fitinge i sve to lijepo spojio. to je meni eventualno plan, uzet 360 i medu. sve spojit i vozi.

Ma nema se tu sto ganjati vise celzijuse, to je vrh i tesko da moze bolje

Ako posalju dovoljno kablovine mozda probam spojiti iako je tlaka sad to sve ponovno vaditi puniti i spajati, cisto da imam pola metra radijatora u kejsu, da budem faca 

Ovo sam spojio u 10 min, gpu nisam vadio, dobro je dosao vukov stock tubing od metra, lufta za manevre koliko hoces

9 godina
protjeran

Onda ne diraj nista, u nekoj igri koja je vise GPU bound bi temperature bile jos i manje jer bi proc radio na 20-30% i grijao se sigurno 20c manje nego ovdje gdje je stalno na 90-100% 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

a pola metra radijatora u kućištu??? što s tim, niej to stavka za baciti

Luci hoćeš kupiti ovaj moj 120mm rad, možeš ga iskoristiti kao rezervar 

meni estetika previše ne igra, jer kućište je zabijeno između zida i komode, nemam otvoren pogled na unutrašnjost,imam par cm par lufta na strani gdje je staklo pa povremeno škicnem i divim se svojoj konfici 

9 godina
protjeran

Ako ga poklanjas mogu ga uzet 

Inace, kako i sam kazes nit vidis komp niti je na mjestu gdje ti uopce igra ulogu izgled unutrasnjosti tako da nema potrebe ni da stavljas druge tube.

Ostavi tako i primi se gejmanja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Ako ga poklanjas mogu ga uzet 

Inace, kako i sam kazes nit vidis komp niti je na mjestu gdje ti uopce igra ulogu izgled unutrasnjosti tako da nema potrebe ni da stavljas druge tube.

Ostavi tako i primi se gejmanja 

evo gospodine Lucidius, gejming whole day long 

vuk i medo koljuuuuuu, ambijent 21˘C na kejsu mjereno 23°C, vuk 33°C, medo jedva dotakao 60°C

napisat ću odu o vuku i medi  (i zločestom dedi Anshi )

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 18:44 (lav1000).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice