Unigine Heaven Benchmark 4.0 @ BUG.hr
- poruka: 634
- |
- čitano: 136.882
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo 1414 sa i7 860@2,8 i R9 290 tri-x standardni taktovi bez oc
A di je slicica CPUZ-a ?

ma nije mi se dalo to jos stavljati, kaj mislis da lazem sa ovim rezultatom?
ma nije mi se dalo to jos stavljati, kaj mislis da lazem sa ovim rezultatom?
Znam da ne lažeš imam ja 290-ku i znam šta može nego neznam koji je stock te tvoje tri-x
1000/1300
BTW, malo offtopic koliki je max tvoje kartice sto se temperature tice, moja ide na nekih 86 stupnjeva. Valjda jer mi nije bas neka protocnost zraka u kucistu, malo je neuredno :)
BTW, malo offtopic koliki je max tvoje kartice sto se temperature tice, moja ide na nekih 86 stupnjeva. Valjda jer mi nije bas neka protocnost zraka u kucistu, malo je neuredno :)
Ja sam stavija Accelero hybrid tako da teško prilazi 60-ak stupnjeva.
Sad ću zavrtit test na tvojim taktovima pa ću vidit do kud ide temp
Da super al meni se ne gubi garancija na karticu od 3,5 soma . Ma samo me zanima dal moze oan izdrzati ti tih 86 stupnjeva?
Da super al meni se ne gubi garancija na karticu od 3,5 soma . Ma samo me zanima dal moze oan izdrzati ti tih 86 stupnjeva?
Napravili su ju da radi na 95c pa valjda može izdržat dugo (vrime će pokazat)
Stavija sam joj bios od Asus R9 290x pa mi je stock 1000/1250 al nije otključalo shadere
Evo moje na 1000/1300
Obično ju držim 24/7 na 1050/1350 pa evo bencha na toj frekvencijiTriba uzet u obzir da mi je temperatura prostorije za vrime benchanja 18cEvo nakon 15 minuta Furmark testa koji ju uvjerljivo najviše zagrije temperatura je 60c
i5 2500 K na 3.7 Ghz
Radeon Gigabyte R9 270 X OC 1150/1450, (bez dizanja napona), zrak (grafička maksimalno do 56 C° )
Score 845
http://www.pohrani.com/f/44/oS/TlxGci9/unigine-novi.jpg
jes malo al je pošteno
I sad zamisli igram BF3 isto kao i sa GTX 670 koja ima 3-4 puta veći score!!
jes malo al je pošteno
Sorry, Mirzete nisam stigao, jer sam drkao , spajao nove pisače, nove "jeftine" all in one PC-e kojih je VLADA RH naručiča 28 komada samo sa HZMO PS Osijek.
Ostalo je krasnih LCD 19˝ monitora koje sam predložio da poklonimo siromašnijim školama u Županiji i kućišta s koja pripadaju njima.
Čim sam iznio taj prijedlog , odmah sam naletio na "tvrdo", na odbojnost, na sramotna uvjeravanja nekakvih načelnika, da se ne "petljam u TO".
Vjerujte mi, ne bojim se uvlakača, kukavica, tako da ću svoj naum isfurati.
Sve te ispravne monitore i pripadajuća kućišta će dobiti škole koje vape za tim i neće doći sigurno firma iz Virovitice koja to navodno "baca" u smeće.
To mogu nekom drugom pričati.
Monitori i računala su potpuno ispravna i ne znam zašto bi ih ti probisvjeti bacili kao stari otpad....
Strašno i sramotno.
Izvijestiti ću vas o mojim slijedećim potezima.
pa daj otvori temu! nek svi vide i cuju kako se to radi samo kod nas....
Evo nakon par drivera napokon uspio zakucat dve seke do ibera. Nisam puno klokao. Gigina je bez oc-a na core-u. dok su tek 200mhz na ramu. Probat ću ocat još, no nek je za sad ovako.
Eywa33 - 2345 - GTX 770 2GB SLI 1241/1850 MHz -- FX-8320 4500 MHz
edit: gpuz mi ne pokazuje točan klok jer ne računa gpu boost. klok je kako sam napisao u formi
eywa33@
Lijep score.
@darioman a di je tvoja pila na ljestvici? :)
Lepopard_st i moja malenokst jos uvijek na tronu , ljepo ljepo
idem odvrtit na istim oc postavkama sa ovim 14.1 beta driverima mozda predjem i ja 3k
Lepopard_st i moja malenokst jos uvijek na tronu , ljepo ljepo
idem odvrtit na istim oc postavkama sa ovim 14.1 beta driverima mozda predjem i ja 3k
ne, bit ćeš 18...imaš cf 290 pobogu
14.1 beta su smeche cresha ih bzvz vratio se ja na 13.12
A kad san ja reka da su smeće popušija san gomilu TD-ova
ja ti nisam dao ni TD ni TU
edit ovi su najbolji driveri za r9 seriju pogtovo 290/290x
AMD Catalyst 13.12 WHQL (13.251.0.0 December 6)
ajde da se i tu osramotim :)
bubach1989 - 967 - Gigabyte GTX760 Windforce x3 OC 1085/1502 Mhz ; i7 4770k - 4,3 GHz
http://postimg.org/image/6oh87f8gp/full/
EDIT : neznam iz kojeg razloga al cpuz mi stalno skace za cpu sa 4,1 na 4,3 tak da... evo i druga slika sa hwbot info di se vidi da skace
Jel ovo najbolji single GPU score??