CPU-Z Benchmark
- poruka: 1.248
- |
- čitano: 247.693
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba imati na umu i to da verzija 1.73 i 1.75 Ne daju iste rezultate na istim taktovima!
1.75 daje bolje rezultate.
Iskorištavanje buga kako bi se dobio veći rezultat je super za showoff ali nije validan rezultat i ne bi ni bio uvršten u tablicu. Treba prihvatit da ne može svaki komad hardvera bit golden sample ili "najbolji" u svemu.
Moze ko pojasnit taj bug, nisam baš čitao puno, ja tu uletim ko dijete pa samo slike gledam
Da se mogu kladit na iti jendog člana sa foruma koji će otkrit bilo kakav bug (ako bug postoji) u nebitnim benchmarcima kladio bih se na Stjepanja.
Moze ko pojasnit taj bug, nisam baš čitao puno, ja tu uletim ko dijete pa samo slike gledam
kad klokas u windowsima i mjenjas bclk jednostavno dolazi do nekakvog konflikta, sad dali je to samo mozda na z87 plocama, win7 itd neznam..., nije ni bitno, bitno je da nije napravljeno u photoshopu i sl sheme!
samo nastavite s benchanjem!lp
Napokon postavio OC na sve jezgre, na kojem naponu si to bencho? Meni se na 5ghz/1.5v ruši nakon par sekundi multi testa
Ne smin na glas reći to!
Ne smin na glas reći to!
ajde ajde, meni ste se rugali jos davno a pogle vas sada? lozite to i takmicite se!
Molim vas oprostite ako sam pogriješio forum. Je li ovo Bench CPU-Z ver.1.75?
Ako jest. Evo za Core i3 4130:
Core I3-4130 3400MHz 1537 single 3465 multi
Prema ovom testu tvoj i3 je jači i single a malo lošiji u multi od mog x5450 pa bih te zamolio da odvrtiš Cinebench pa da vidimo kako tu stoje.
Evo jos jednog starca e5 2670. Ici ce sljedeci mjesec i dvoprocesorska ploca jer buraz uzeo krivi ram( double sided koji ploca ne podrzava)
Ansha koju memoriju imas na ploci? jer ecc double sided ili obicna? Ako nemas double sided jer znas jer ploca mozda podrzava tu memoriju?
Evo jos jednog starca e5 2670. Ici ce sljedeci mjesec i dvoprocesorska ploca jer buraz uzeo krivi ram( double sided koji ploca ne podrzava)
Ansha koju memoriju imas na ploci? jer ecc double sided ili obicna? Ako nemas double sided jer znas jer ploca mozda podrzava tu memoriju?
ECC je memorija, single ili double sided nije bitno, to se nigdje ne spominje pod kompatibilnost. Koja ploca je u pitanju?
Mislis CU? (Computeruniverse) Ja sam na kraju odustao od CU jer su me razvlacili i nisu znali rec kad ce je dobit. Na stranici im je pisalo 1-2 tjedna, odustao sam nakon 25 dana, cudi me koliko su neozbiljni.
Uzeo sam Asus Z9PA-D8, vjerojatno imamo istu hynix memoriju. Jesi uzeo 1333 ili 1600 mhz?
V1 Xeoni ce ti radit na 1600mhz max. Koliko si dao za 64GB?