Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.033
|
čitano: 13.999.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Pa svi stariji auti su kvalitetniji jer su rađeni od kvalitetnijh materijala.

8 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Kako mi ne radi ni jedan vuklanizer jer su spojili petak-subotu-nedilju sam cu mijenjat gume
Na koliko momenta zatezete gume?
14 godina
sporttest kaže...
Kako mi ne radi ni jedan vuklanizer jer su spojili petak-subotu-nedilju sam cu mijenjat gume

Generalno 100NM minimum, ako hoces najtocnije googlaj za svoj model auta i izbaci ti

16 godina
Na onoliko koliko pise za moj auto, svaki ima drugaciji. Gugl i trazi.
Stari, šogi, punac i ja 4 različita momenta na 4 razlicita auta.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
sporttest kaže...

uvijek ciljam 120-130nm

15 godina
sporttest kaže...

10 kila ti je dosta osim ak nemaš neke velike kotače onda možeš 12.

12 godina

Korisna tablica, doduše iz 2015. je, pa nema baš najnovije podatke. Najbolje potražiti u papirima auta ili na netu.

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
14 godina
Auti - ultimativna tema

Zatežem na 11 kila. Alu zimske i ljetne 16 i 17 cola.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina
Nije dobro preslabo, ali ni previse zatezati. Naci na netu podatke i tako raditi ako se vec hoce kvalitetno, sigurno i dobro napraviti.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
Auti - ultimativna tema

99% servisa i gumiradionica stišće na 12kg sve kotače. Ne gledaju nikakve tablice, svi stišću isto...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
16 godina
Stiscu oni i na vise pa se polomis kada ih ides skidati ili ih moras mijenjati negdje na putu.
12 godina
robogo kaže...
Jesam li to samo ja, ili moj 12 godina star Opel stvarno ima kvalitetniju i kvalitetnije napravljenu unutrašnjost od godinu-dvije starih Kie, Hyundaija, Seata...?

Možda ako uspoređuješ Insigniju sa npr Hyundaijem i10 ili Kiom Picanto jer Corse i Astre su ubogi šit unutra.

Malo sam se referirao na post sa prošle stranice jer muku mučim što preporučiti kolegi u nekom midrange segmentu, a da se meni sviđa. Bez faking ideje sam, ogromna količina današnjih automobila su generični otpad. Plus još ta tendencija da auti od 65 konja izgledaju ko rakete iz budućnosti koje pršte "made in china" vonjem

Svakako je kvaliteta iznutra koma kod automobila danas, pa cura mi ima jebeni Audi Q2 iz 2023e sa 2.0 dizelom sa bijednih 115 konja, BEZ tempomata i grozna plastika posvuda, čak i na gornjem dijelu vrata. Auto laganih 40k košta, a luksuzniji je automobil za 5k eura iz 2006e sa njuškala kupiš...

Jebote, moj auto iz 1992e ima tempomat...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2024 12:12 (maks0806).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Tako je to kada se uzima premium marka sa "već od cijenom".... Audi je uvijek bio škrt sa serijskom opremom

#fsb
14 godina
ramzocro-HCR kaže...

99% servisa i gumiradionica stišće na 12kg sve kotače. Ne gledaju nikakve tablice, svi stišću isto...

Tako je, bez ikakvog filozofiranja, reda radi stiscem svoje na 130NM i to je to, imam auta i colaže od 16 do 20 cola i na isto mi je sve, 3 razlicita auta. 

12 godina
sveupitni kaže...

Tako je to kada se uzima premium marka sa "već od cijenom".... Audi je uvijek bio škrt sa serijskom opremom

Ma odbijam te gluposti. Premium marka mora dati više od nepremiuma za dupli iznos. Mekana plastika i tempomat u 2023oj godini nisu luksuz ni u duplo nižem segmentu dovraga. 2.0 tdi motori sa 115ks? Zapeli u 2005oj? Htjela je passata, ali šef je inzistirao da joj uzme Audija i eto karampane. 

Ne razumijem takvo židovljenje, nimalo. Nema šanse da ikome preporučim ili da ikad uzmem audija zbog ovakvih poteza, pa zar su ljudi toliko glupi i/ili nezainteresirani?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 12:27 (maks0806).
5 godina
Auti - ultimativna tema

U autoindustriji očigledno nisu osvješteni prema konjačama i ribama... koliko se svugdje izbacuje plastika toliko se u automobile ubacuje.. 

14 godina
Bitno je da je audi,a to sto je jadan iznutra koga bili k... Pa pogle modu . kakve se nakarade furA od odjece i obuce, al je skupo pa je cool
R33mba#2892
8 godina
Stane256 kaže...

U autoindustriji očigledno nisu osvješteni prema konjačama i ribama... koliko se svugdje izbacuje plastika toliko se u automobile ubacuje.. 

Misliš?

Rekao bih da je obrnuto, sve više plastike u autima, ali je zato 100% reciklirana 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
3 godine
Auti - ultimativna tema

Dosadni su mi s tim mehaničkim mjenjačima.

Mi stariji bi automatik, a da je jeftin. 

合氣道
14 godina
Auti - ultimativna tema

zbog cega svi drkate na te nm, kile kod stezanja kotaca? nisam ama bas nikad uzeo moment kljuc u ruke, stezao sam uvijek na ruku i vidi cuda nikad nije mi otpao kotac niti nisam imao problema sa iducim skidanjem serafa...

13 godina
Normalno..malo tko u gepeku ima moment kljuc..sad si sretan ako dobije rezev kotac ili iole ozbiljan kljuc za skidanje kola koji se nece skrivit ili puknit
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 9:16 (volegradele).
14 godina
maks0806 kaže...
sveupitni kaže...

Ma odbijam te gluposti. Premium marka mora dati više od nepremiuma za dupli iznos. Mekana plastika i tempomat u 2023oj godini nisu luksuz ni u duplo nižem segmentu dovraga. 2.0 tdi motori sa 115ks? Zapeli u 2005oj? Htjela je passata, ali šef je inzistirao da joj uzme Audija i eto karampane. 

Ne razumijem takvo židovljenje, nimalo. Nema šanse da ikome preporučim ili da ikad uzmem audija zbog ovakvih poteza, pa zar su ljudi toliko glupi i/ili nezainteresirani?

Kaj ti tocno ne pase kod 2.0 tdi 115 ks naspram 190 ks?

To kaj bus dobio osiguranje za manju cijenu? Ionako svi mapiraju dns, ko da je tesko dic taj motor na 170-180 ks.

Ne znam za tvoj audi konkretno ali kod ovih sto sam ja probao se itekako osjeti razlika naspram skode.. Je to ista grupacija ali voznja ta 2 auta nema veze s vezom. 

Audi ima ono sto okom ne vidis, izolacija buke, zvuk zatvaranja vrata, jebeno ambient svijetlo sa stropa na mjenjac i dosta drugih cudesa.. Nema svako oko za to, onaj ko kupi audija ili bmw 5 a da nije preseravanje u pitanju itekako zna zasto ga je kupio. Mozes ti nasrat opreme u octaviu i slicne kolko oces, ona je i dalje bucna, slabo izolirana, kruta. 

Napomena: vozim skodu ali da mi psiha da doplatit tolke novce za audija te velicine doplatio bi i uzivao u svemu onom boljem sto audi ima a skoda nema niti ce ikad imati jer neda vag grupacija to u skodu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 10:11 (domac5).
14 godina
RuskeGTT kaže...

zbog cega svi drkate na te nm, kile kod stezanja kotaca? nisam ama bas nikad uzeo moment kljuc u ruke, stezao sam uvijek na ruku i vidi cuda nikad nije mi otpao kotac niti nisam imao problema sa iducim skidanjem serafa...

Pa kada vec imam moment kljuc onda i zategnem, lakse mi jer imam vecu polugu od njega. Al sada da cu ulaziti u tablicu i gledati torq spec za kotace to necu. 

12 godina
domac5 kaže...
maks0806 kaže...
sveupitni kaže...

Kaj ti tocno ne pase kod 2.0 tdi 115 ks naspram 190 ks?

To kaj bus dobio osiguranje za manju cijenu? Ionako svi mapiraju dns, ko da je tesko dic taj motor na 170-180 ks.

Ne znam za tvoj audi konkretno ali kod ovih sto sam ja probao se itekako osjeti razlika naspram skode.. Je to ista grupacija ali voznja ta 2 auta nema veze s vezom. 

Audi ima ono sto okom ne vidis, izolacija buke, zvuk zatvaranja vrata, jebeno ambient svijetlo sa stropa na mjenjac i dosta drugih cudesa.. Nema svako oko za to, onaj ko kupi audija ili bmw 5 a da nije preseravanje u pitanju itekako zna zasto ga je kupio. Mozes ti nasrat opreme u octaviu i slicne kolko oces, ona je i dalje bucna, slabo izolirana, kruta. 

Napomena: vozim skodu ali da mi psiha da doplatit tolke novce za audija te velicine doplatio bi i uzivao u svemu onom boljem sto audi ima a skoda nema niti ce ikad imati jer neda vag grupacija to u skodu. 

Konkretno govorim o Q2. Ne paše mi što je spor, plastičan i bez tempomata za lovu koja se traži. Jako jednostavno. 

3 godine
maks0806 kaže...
Konkretno govorim o Q2. Ne paše mi što je spor, plastičan i bez tempomata za lovu koja se traži. Jako jednostavno. 

Najjednostavnije je pitanje ; Zašto je kupila baš taj automobil za puno novaca ?

Zar joj ti nisi mogao sugerirati kupiti nešto bolje za te novce ?

Ili, nisi ni ti znao da je tako loš, a nisi se raspitao.

合氣道
12 godina

Naveo sam gore da nisam ja kupovao, niti je ona. Gazda firme ju je išao nagraditi autom i nije htio uzeti Passata kojeg je htjela nego je mogla birati između A3 i Q2, a uzela si je udobniji auto od ta dva. 

Briga mene, rijetko ga vozim, samo na forumu diskutiram i izjašnjavam nezadovoljnost skupim autom koji ima takve nedostatke.

Da, ima unutarnje svijetlo na touch i ima dobru kameru za natrag, ali brate neke osnove se trebaju pokriti, a ne nabiti masku Audija na Taigo i dići cijenu 15k eura gore

S druge strane zašto ne kad ljudi to puše. Ne krivim njih, dapače svaka im čast što tako vješto prodaju krš za toliko para. Krivim nas kao društvo što to pušimo.

3 godine
Auti - ultimativna tema

Aj sorry, nisam sve iznad pročitao..

Jbte, toliko eurića, a tako loše.. 

合氣道
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ček malo, šef joj je kupio auto, baš za osobne potrebe za 40k €?

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
13 godina
Škoda Octavia i npr Audi A4 razlika nebo zemlja ma koja kod oprema u Skode bila..jebes ga sad cijena je nesto sasvim drugo!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 13:43 (volegradele).
12 godina

Bio je malo rabljen pa je bio 35ish 

A jbg kad je trebalo, radila je 4 posla. Kad je firma počela poslovati dovoljno dobro da si gazda kupi novu R8-icu, red je da dobije bar to. Obećan joj je Evoque kroz godinu dana. Ne petljam se hahah

I da, radi od doma. Tako da... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 13:33 (maks0806).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice