Ovako molio bih vas za pomoć.
Našao sam stare zvučnike od kućnog kina pa sam mislio dali se to može preraditi da budu za komp?
Molio bih vas za pomoć :P
Ima i nekih slika tu :P
Ako netko ima ideju neka slobodno kaže.
Ovako molio bih vas za pomoć.
Našao sam stare zvučnike od kućnog kina pa sam mislio dali se to može preraditi da budu za komp?
Molio bih vas za pomoć :P
Ima i nekih slika tu :P
Ako netko ima ideju neka slobodno kaže.
Pozdrav,
sve se može kad se hoće, ali u tvojem slučaju fali malo informacija i obećanih slika.
Ako imaju pojačalo, onda bez problema, ovisi kakvo ti je kućno kino bilo...
Evo oprostite ali nemogu stavit slike neki html greska mi se javlja :S :S
Probat cu opet nadam se da ce uspjet ovaj put
evo moje kucno kino marke vivax
Ma ide kako da ne ja imam qudrao 5.1 zvučnike ,isto od starog kučnog kina.
Ono što ti reko kolega nabavi kablove i udri
E dečki hvala vam (Y) :))
Budem probao pa vam javio :)) :P
Ako ti je ispravno pojačalo koje (po slici) se nalazi u kućištu subwoofera, onda nema problema. Trebat će ti 3 kabela koji s jedne strane imaju 3,5 mm stereo utikač, a s druge 2 cinch utikača; to spojiš na odgovarajuće izlaze zvučne kartice (podesi 5.1 u konfiguraciji zvuka) i to je to.
Eh jel mozda znas kako se zove taj kabel?
Eh jel mozda znas kako se zove taj kabel?
3,5mm to 2x rca audio kabel...
može mala pomoć... imam dva velika zvučnika od prastare linije, kako bi ja njih spojio na komp, zvučnici imaju onako gole žice za uštekat
može mala pomoć... imam dva velika zvučnika od prastare linije, kako bi ja njih spojio na komp, zvučnici imaju onako gole žice za uštekat
Pojacalo koje hvata onim stipaljkama, pa racunar.
nikako bez nekog pojačala...
ok, kakvo bi mi pojačalo trebalo odprilike
ok, kakvo bi mi pojačalo trebalo odprilike
koja je snaga i impedancija zvučnika?
evo traži ovdje
http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente
znači da ima bar 2x25W izlaz i da podržava 8ohma impedanciju...
http://www.dealextreme.com/p/hi-fi-stereo-amplifier-with-remote-control-for-car-motorcycle-sd-mmc-usb-35199 bil ovo bilo dobro ?
nebi jer je tom impedancija 4ohma, a osim toga to je takvo smeće da ti je bolje kupit zvučnike za 50kn...
e hebi ga na njuškalu se ne mogu snać jer nemam pojma o tome... može mala pomoć oko toga, i ako može iz nabave.net
e hebi ga na njuškalu se ne mogu snać jer nemam pojma o tome... može mala pomoć oko toga, i ako može iz nabave.net
ti bi novo? neisplativo ti je...
evo moje kucno kino marke vivax
potuno iste zvucnile Vivax sam spojio na Pc i nije loše .
ti bi novo? neisplativo ti je...
onda može i rabljeno samo da nije preskupo... do nekih 200 kunića
Decki jel znate di ima povoljno kupit taj rc 3.5mm audio kabel?
onda može i rabljeno samo da nije preskupo... do nekih 200 kunića
evo ti novo
http://www.supernet.hr/webshop.php?Host=2&CatID=295&ProdID=M0236283
pa traži nešto takvo rabljeno...
Decki jel znate di ima povoljno kupit taj rc 3.5mm audio kabel?
chipoteka, a osim toga tog ima stvarno svugdje...u i konzumu...
Kolko para??
za tolike novce nema ništa što je iole dobro.
skupljaj lovu a ne pit po birtijama i kad skupiš cca 800 kn onda se javi pa ćemo pogledat po oglasnicima.
sad sam vidio da linija ima ulaz za sluške ali je veći od 3,5 mm... mogu li ove dvije stvarčice omogućit da spojim lap na tu liniju: 6.3mm Male to 3.5mm Female i 3.5mm Audio Jack Connection Cable
sad sam vidio da linija ima ulaz za sluške ali je veći od 3,5 mm... mogu li ove dvije stvarčice omogućit da spojim lap na tu liniju: 6.3mm Male to 3.5mm Female i 3.5mm Audio Jack Connection Cable
slušalice se spajaju na izlaz, a ne na ulaz, dakle ne možeš...
slušalice se spajaju na izlaz, a ne na ulaz, dakle ne možeš...
ako je priključak za sluške ondaje to izlaz i teoretski se more spoit zvučnik ali oprezno jer otpor nije isti a snaga je premala.
ako je priključak za sluške ondaje to izlaz i teoretski se more spoit zvučnik ali oprezno jer otpor nije isti a snaga je premala.
on želi spojit komp na liniju, ubuduće čitaj postove prije odgovaranja...