Samostojeći zvučnici

poruka: 5
|
čitano: 3.557
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samostojeći zvučnici

Pozdrav,

u potrazi sam za samostojećim zvučnicima, pa kao i uvijek dođem tu po savjet, preporuku. Prostorija ima 30m2, slušao bih se psy trance, techno, uglavnom elektronika. Neki cjenovni rang bi bio 4000kn, ono što mi je trenutno zapelo za oko je

http://www.teufelaudio.com/stereo/ultima-40-mk2-p12805.html

da li je netko upoznat sa njima....i naravno može savjet za zvučnike, preporuka što bi bilo najbolje uzeti a da se može poslušati. Preferiram novo, ali ako ima neka dobra ponuda...

Hvala

ko
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Samostojeći zvučnici

Htio sam pred neko vrijeme kupiti baš te zvučnike, možda u onom 5.1 setu ali sam se odlučio za upgrade PC-a-

Ovaj frajer ima hrpu dobrih stvari za ok novce 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
15 godina
neaktivan
Re: Samostojeći zvučnici

A kod mene suprotno, htio sredit komp i na kraju se odlučio za zvučnike. Pogledao sam stranicu, ali još uvijek su mi oni više pri srcu, onaj osjećaj kad znaš da je to to. Brine me jedino, garancija, servis...ukoliko nešto vrisne, što raditi, slati nazad za Njemačku ili...E da, koje si pojačalo gledao za te zvučnike?

ko
11 godina
Samostojeći zvučnici

Ovi Teufel su predivni i kvalitetni. Ako ti je za psy, tu i tamo neki psybient onda mislim da bi Jamo S606/626/628 bili 

idealni zbog 200mm suba koji bi bas na trensu izbio do kraja 

Imam Denon X2100 tako da bi bilo koja opcija bila ok ali...

Teufel čini mi se ima probni rok 12 tjedana kaj je super. Dok ne vidiš shipping nazad hehe

Inače kaj god rikne nemaš tu kaj kod nas popravljat šalješ nazad.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samostojeći zvučnici

Da, da na Jamo bi jelo parkete sa tim bassom, ali meni će ovo biti i više nego dovoljno, ipak sam u zgradi, a malo, malo pa divljam sa pojačavanjem. Sve više slušam psy chill, slow trance... i malo tko uopće zna za to...tako da je pitanje, jesi i ti u tim vodama ili... Koje bi pojačalo preporučio za te zvučnike? To mi se nekak čini da je bolje kod nas ubost, više dijelova u njemu, pa veća vjerojatnost da će se nešto pokvarit, ili pričam gluposti... pijem pivo pa...

Pozz

ko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice