- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi probao neke druge filmove ??? Quadro baš i nije neka firma, al opet, nebi smjelo štekat. Probaj sa drugim filmovima pa javi, u međuvremenu provjeri na netu dali još netko ima istih problema sa navedenim uređajem, ako nema, onda bi ga ja dao na popravak. Garanciju imaš tak da te boli briga, niš ti nemogu naplatiti.
filmovi su u kojem formatu?su dvd-ripovi?ili mkv od 720p i vise?
Sigurno standard avi format, jer mkv su reda 3-4 GB i više tak da ni ne stanu na te USB-ove. A ako je nekim slučajem mkv format, nebi me čudilo zašto šteka, mislim da se taj quadro nemre nosit sa filmovima velike rezolucije.
Sigurno standard avi format, jer mkv su reda 3-4 GB i više tak da ni ne stanu na te USB-ove. A ako je nekim slučajem mkv format, nebi me čudilo zašto šteka, mislim da se taj quadro nemre nosit sa filmovima velike rezolucije.
nisu svi mkv 4 gb...ja redovito gledam od 2 gb(720p) tako da to moze biti razlog stekanja...
Taj nemože ni pokrenuti mkv, a šteka zato što procesor nemože ''sažvakati'' film, ista stvar s quadro dvb-t prijemnicima s usb priključkom.
mind koje su uopce brzine tih procesora..600 mhz?
A dobro ja uvijek idem na 1080p mkv koji su oko 5-6 GB minimum.
Većinom gledam dokumentarce, XVID 720X480.
Fora je taj isti film, dokumentarac spržen na DVD radi ok al preko USB-a šteka uglavnom kod scene gdje ima puno pokreta (mjehurići u vodi ,dim itd)
hmm, pa barem bi trebao obične filmove reproducirat normalno, ja mislim da nešto sa tim USB portom nije u redu, jer da je procesor slab, onda bi i DVD isto štekao.