Ovako, planiram kupiti ovo kućno kino http://www.neckermann.hr/hr/nm2/tehnika_racunalo/kucno-kino/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJiZmaF92aWV3X3NpemU9MTYmZmhfc2Vjb25kaWQ9aHJfMjcyMTI4JmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9MTImZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmbmVja2VybWFubl9ociUyZmhyX0hSJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3Ym5lY2tlcm1hbm5faHJfaHJfMjY5MDYlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdibmVja2VybWFubl9ocl9ocl8yNjkwNl9ocl8yNjkzNiU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-272128/index.html i sad me zanima ovo. Htio bi to kućno kino spojiti na komp da imam 5.1 zvuk. Piše samo da ima dva ulaza za mikrofon ali ne piše da ima iza nekakve priključke za spojiti. Pa me zanima ako netko ima ovo kućno kino da mi objasni kako bi se to dalo izvesti i dali bi bilo uopče moguće. Jer bi htio zaista imati 65.1 zvuk a ne običan stereo. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko?
kupi dvd kucno kino koje cita mp4 ili bar mkv
Ma gle. ja nebi njega imao baš za gledat filmove. ja bi njega spojio na komp pa bi prek njega muziku slušao. I sad nevidim da piše da ima aux ulaz nego samo piše da ima dva ulaza za mic. Pa me zanima dali će mi bit 5.1 zvuk ako ja spojim preko tog ulaza za mic. Znaš kad gledam na kompu neki film da mi lijepo radi kao 5.1 sustav a ne da rade svu zvučnici odjednom.
ako ces vise muziku slusat radije kupi stereo
a to kucno kino ionako ti nebi nitko preporucio

Moze dobit 5.1 jedino ako mu kino ima opticki ulaz.. jer rijetko koja kina imaju chincheve da ih spojis dirtektno sa zvucnom od kompa, vecina kucnih kina tih jeftinijih imaju samo za stereo ulaz, ugl gledaj da ih opticki spojis.
Znači ipak ću onda kupiti Logitech X530. Između toga sam se dvoumio..
Znači ipak ću onda kupiti Logitech X530. Između toga sam se dvoumio..
pogledaj i ove novije z-506
ili genius sw-hf 5050 za malo vise
Onda najvjerojatnije z-506. A da još nešto pitam. Imam na matičnoj taj optički izlaz. I kad bi kupio kućno kino da ima optički ulaz, kako b ja to spojio. Dal bi se to sam dalo spojiti i odmah bi radio 5.1 sustav ili bi trebao namještati još nešto.
onda su sami zvucnici najbolja opcija, a oni se spajaju preko 3 3.5mm kabela...
S optikom osobno neman iskustva, ali koliko cujem, uvik je neki problem s tim
onda su sami zvucnici najbolja opcija, a oni se spajaju preko 3 3.5mm kabela...
S optikom osobno neman iskustva, ali koliko cujem, uvik je neki problem s tim
krivo cujes. nema problema. kupis lijepo opticki kabel i spojis nema tu neke kemije.
Hvala svima na pomoći ali ipak neću kupiti kućno kino nego ću uzeti Genius 5050 5.1 zvučnike. Za njega znam da ima 5.1 zvuk , a ak kupim kućno kino pa ga nebudem mogao spojiti na pc samo uzalud potrošeni novci.