Može li mi netko preporučiti neki software za "stapanje" DivX filma i titla tako da bi na dvd playeru koji ne podržava naša slova mogao gledati uredno preveden film ? instalirao sam neki Subtitles workshop međutim sa njim to ili ne mogu ili ne znam napraviti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
convert x to dvd
Virtualdub?
Ja koristim AVIAddXSubs.Spajanje titla i filma traje svega par minuta, a titlovi se ukljucuju u uzborniku dvd playera.Nisam siguran dali radi, ako dvd ne podrzava nasa slova.
koja je marka dvd-a,mora podržavati naša slova samo treba izabrati pravu zemlju u većini u izborniku treba izabrati na poljsku i čita naša slova
Može li mi netko preporučiti neki software za "stapanje" DivX filma i titla tako da bi na dvd playeru koji ne podržava naša slova mogao gledati uredno preveden film ? instalirao sam neki Subtitles workshop međutim sa njim to ili ne mogu ili ne znam napraviti...
Format Factory 2.60 konvertira i lijepi titlove trajno.
A neka kineska marka "Yamakashi" - to sam dobio na nagradnoj igri od Bavarie u bircu 
Pokušati ću prebaciti na Poljsku pa ćemo vidjeti ali svejedno me zanima kako stopiti film i titl.
Hvala.
Instalirao sam taj program ali bi mi dobro došlo malo pomoći oko postupka.
Znači imam film u jednom file-u i titl u drugom i kako sada dalje ?
Instalirao sam taj program ali bi mi dobro došlo malo pomoći oko postupka.
Znači imam film u jednom file-u i titl u drugom i kako sada dalje ?
1 .Stavi film i titl u jednu mapu ( pazi da su film i titl jednakog naziva)
npr. rambo rambo.srt
2. Upali convert x to dvd, upri add , pronadi mapu u koju si smjestio film , klikni na film i upri open.
Zatim upri konvertiraj , i program ce te nakon ljepljenja titla na film zatraziti da ubacis prazni DVD.
3 .Ubacis prazni DVD , počinje prženje filma , i za 5-6 minuta "operacija" završena...

Ako zapne šalji pp.
kako prevesti film na naš jezik neznam baš puno oko toga pa bi vas molio da mi objanite
kako prevesti film na naš jezik neznam baš puno oko toga pa bi vas molio da mi objanite
Kako misliš prevest film, sinkronizirati ili ubaciti tilove?