Filmovi na TV bez prženja

poruka: 10
|
čitano: 2.438
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

znači htio bih gledati filmove na TV-u a neda mi se stalno pržit dvd-e pa me zanima koja mi je najbolja alternativa?

problem je u tome što na telki nemam usb utor. da kupim dvd player sa usb-om? kojeg odabrati?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Filmovi na TV bez prženja
Pažul kaže...

znači htio bih gledati filmove na TV-u a neda mi se stalno pržit dvd-e pa me zanima koja mi je najbolja alternativa?

problem je u tome što na telki nemam usb utor. da kupim dvd player sa usb-om? kojeg odabrati?

Pa ako imas hdmi na kompu samo iz kompa u tv i sta gledas na kompu bit ce ti i na tv-u.

12 godina
neaktivan

kak se to spaja?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napiši koji model TVa imaš i koju grafičku karticu imaš (točan model).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tv - sony KDL-32U2000

grafička - Radeon 9200 AGP 128 MB ( jadno,sve znam{#})

15 godina
neaktivan

Imaš 3 mogučnosti:

1. Sa grafičkom si vjerojatno dobio žuti adapter. Njega ukopčaš u crni utor (TV out) na grafičkoj i nakon toga cinch kabelom u AV ulaz na TVu. - Loša slika, SD rezolucija.
  2. TV ti ima VGA ulaz, spoji VGA kabelom grafičku karticu i TV. - Izvrsna slika.
  3. Kupi DVI to HDMI kabel i spoji DVI kraj u grafičku a HDMI u TV. - Odlična slika, najbolja opcija.

Nakon što spojiš odeš u postavke rezolucije i strisneš "Detect". TV bi trebao bit prepoznat i dodan kao sekundarni display.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 3:02 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

fala puno, možda glupo pitanje al imam li ja uopće taj DVI? komp mi je star i niš ne piše iza {#}

15 godina
neaktivan

Pogledaj na grafičkoj kartici. Većina Radeona 9200 ima DVI (široki bijeli konektor).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 17:34 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Alkaline kaže...

Pogledaj na grafičkoj kartici. Većina Radeona 9200 ima DVI (široki bijeli konektor).

kolegin referentni 9200 je imao DVI VGA i onaj žuti chinch

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan

Zato i kažem. Sjećam se da je frend imao sva tri priključka na Radeonu 9250 (dok sam ja imao GeForce4 MX 440 {#} i nije bilo DVI priključka).

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice