znači htio bih gledati filmove na TV-u a neda mi se stalno pržit dvd-e pa me zanima koja mi je najbolja alternativa?
problem je u tome što na telki nemam usb utor. da kupim dvd player sa usb-om? kojeg odabrati?
znači htio bih gledati filmove na TV-u a neda mi se stalno pržit dvd-e pa me zanima koja mi je najbolja alternativa?
problem je u tome što na telki nemam usb utor. da kupim dvd player sa usb-om? kojeg odabrati?
Pa ako imas hdmi na kompu samo iz kompa u tv i sta gledas na kompu bit ce ti i na tv-u.
kak se to spaja?
Napiši koji model TVa imaš i koju grafičku karticu imaš (točan model).
Tv - sony KDL-32U2000
grafička - Radeon 9200 AGP 128 MB ( jadno,sve znam
)
Imaš 3 mogučnosti:
Nakon što spojiš odeš u postavke rezolucije i strisneš "Detect". TV bi trebao bit prepoznat i dodan kao sekundarni display.
fala puno, možda glupo pitanje al imam li ja uopće taj DVI? komp mi je star i niš ne piše iza 
Pogledaj na grafičkoj kartici. Većina Radeona 9200 ima DVI (široki bijeli konektor).
Pogledaj na grafičkoj kartici. Većina Radeona 9200 ima DVI (široki bijeli konektor).
kolegin referentni 9200 je imao DVI VGA i onaj žuti chinch
Zato i kažem. Sjećam se da je frend imao sva tri priključka na Radeonu 9250 (dok sam ja imao GeForce4 MX 440
i nije bilo DVI priključka).