Call of duty 2 problem sa frapsom

poruka: 6
|
čitano: 2.417
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prije otvaranja teme zelio bih sve pozdraviti sada sam se registrirao preporucio mi je prijatelj ovaj forum rekao je da je zbilja odlican , nadam se da je to istina :)

SAD NA PROBLEM:

Radim neke fragove za call of duty 2 ali imam jedan problem prilikom snimanja , neznam jeli do frapsa ili mozda do monitora , nikako ne mogu staviti pravu rezoluciju(1280 1024) sjecam se dok sam imao windows 7 da sam uvijek snimao na toj rezoluciji i onda u vegasu to lijepo cropao na 16:9 ali mi sada toga nema pa ako mozda znate kako to namjestiti mogu samo snimati na 1280 800 i 1300 768.

Puno se zahvaljujem na svakoj podrski

0 0 hvala 0
17 godina

Pošto sada fraps nemam instaliran pričam na pamet, ali evo mogućeg zaobilaženja problema.

Postavi rezoluciju u CoD2 na 1280x720, a u frapsu postavi na snimanje full resolution ili tako nekako.

Biće 16:9 snimka u 1280x720.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Call of duty 2 problem sa frapsom
boxer kaže...

Pošto sada fraps nemam instaliran pričam na pamet, ali evo mogućeg zaobilaženja problema.

Postavi rezoluciju u CoD2 na 1280x720, a u frapsu postavi na snimanje full resolution ili tako nekako.

Biće 16:9 snimka u 1280x720.

Pokusao sam to snimiti ali ne valja bolje izgleda na 1280 1024 jer kad cropas na tu rezoluciju ne vidi se time i ono Allies Axis i oni brojevi

a na 1280x720 se to vidi i vidu se runde gore...

17 godina

Pa onda stavi na 1280x1024 u  CoD2, i u frapsu stavi na full resolution i trebalo bi ti pasati.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Pa onda stavi na 1280x1024 u  CoD2, i u frapsu stavi na full resolution i trebalo bi ti pasati.

al gle krivo si me shvatio... ja udem u cod2 graphic i nemogu stavit tu grafiku mogu stavit 1280 800 i 1300 766 , znaci uopce nema ta opcija kuzis u tome je problem u frapsu i vegasu znam sve radit... sad nzn zasto to.. monitor mi je samsungov od 20 ''

15 godina
neaktivan

REFRESH:

Evo nesto sam ja bezveze istrazivao usao sam u ati catalyst control center tamo mogu staviti tu rezoluciju stavim je al kad udem u igru nemam je opet mi vrati na default...pls help

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice