Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 398.310
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
Ak ni to ne radi, onda probat karticu u drugom mobu, drugu karticu u redmiju(tele2, tcom) ili pogledat jel su apnovi dobro upisani

0 0 hvala 0
15 godina
Patrick_cro kaže...

Pa to sta tebe ne zanima to uopce nije bitno, iznosim svoje mjerenje i svoje stavove, sad ako ti mislis da su tvoji u pravu neka ti je, to me ni najmanje ne dira, ali dovoditi druge u zabludu da ce im to donijeti jos 45min SOT je po meni totalna glupost

Meni je takav rezulatat kao što sam napisao, javio se još netko tko je potvrdio slično na više uređaja. Ja ne tvrdim da će svima tako biti, ali je meni i očito još nekome tako, i amen amenova. Rekao bih da je i tebi tako, i da možeš mjerač baciti u smeće 

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Na redmi 3s imam istaliran xiaomi.eu ROM, pa me zanima kako da ga updejtujem, jel mogu sa updater app? I dali cu izgubiti slike i ostale stvari? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Kolko sam upucen, eu rom se upfatea preko miflash toola, ne mozes preko updatera.
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Mi Flash se koristi samo za official fastboot ROM.

Xiaomi.EU ROM updataj preko updatera ili TWRP recovery.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam probem na Redmi 3S sa sportskim aplikacijama - strava, endomondo i runkeeper. U biti problem je negdje kod GPS-a, izmjeri mi samo prvih stotinjak metara ili nekad i 2/3 onoga što otrčim ali nikad sve do kraja. Dok trčim recimo rutu od A do B pa opet nazad do A, on izmjeri "A-B" ali se negdje na putu nazad do početne točke izgubi i prestane mjeriti...  Stvarno me iritira to i ne kužim di je problem. A problem je što mi te aplikacije zbilja trebaju jer mi pomažu u pripremama za testiranja... jel ima tko ideju di bi mogao biti problem?
Inače imao sam jedno vrijeme Redmi 3 i mjerio sam sa stravom 10-15 vožnji po 60-70 km i nikad greške, čak ni tamo gdje sam bio daleko od signala.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi 3

Imam posljednje pitanje prije narudzbe.

Jel mogu negdje napomenuti koji ROM gore ocu, i koji vi preporucujete?

Xiami4sale pouzdan?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Napomeni da želiš official Global Developer ROM ili Global Stable ROM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ekipa imam jedan problem nemogu google syncat nista na Redmi 3 PRO, znaci stalno javlja gresku "authentication required google play" probao sam sve moguce metode brisanja cache-a i uninstall updatea no nista ne pomaze.

Na mobitelu se nalazi:

Android Version : 5.1.1 LMY47V

MIUI Version: MIUI GLOBAL 7.3 | Stable 7.3.2.0.0 (LHPCNDD)

Molio bih nekoga da me samo usmjeri na tutorial i koju verziju skinuti ROM-a da mogu flashat, ako sam dobro skuzio ovaj 7.3.2. ni nema opciju OTA update, a druga stvar nemogu vjerovat da je toliko tesko na njihovim forumima zakacit jedan topic za svaki model telefona di ce se sve sturo opisat. Ono sto me jos zanima koja je razlika izmedu Global stable i China stable, dali ima neke vece razlike. Hvala unaprijed.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Koristim Xiaomi Redmi 3s Prime. btw odličan mobitel, svakako preporučujen 

samo jedno pitanje: ne kužim može li se negdi u postavkama izmijeniti prikaz (view) fotografija na način da se ne prikazuju jedne ispod drugih po datumima, već da su sve jedna do druge posložene?

ako ko zna neka napiše, fala...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imali kakvih najava kad će redmi4?

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi 3

ocekujem ga u 12.mjesecu zbog blagdana, pametno je tad izbacit novi model a redmi 3 je negdje u 1. mjesecu 2016 izasao... dotad za one koji imaju problem na redmi 3s i edge\gprs signalom citavo vrijeme iako ima 3G signala privremeno rijesenje je da gps bude ukljucen cijelo vrijeme, tad ce i H ikona bit cijelo vrijeme a ne da se nakon par min prebaci na E i tako ostane, to je uglavnom bug kojeg nisu rijesili i dosta ljudi na redmi 3s to ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ocekujem ga u 12.mjesecu zbog blagdana, pametno je tad izbacit novi model a redmi 3 je negdje u 1. mjesecu 2016 izasao... dotad za one koji imaju problem na redmi 3s i edge\gprs signalom citavo vrijeme iako ima 3G signala privremeno rijesenje je da gps bude ukljucen cijelo vrijeme, tad ce i H ikona bit cijelo vrijeme a ne da se nakon par min prebaci na E i tako ostane, to je uglavnom bug kojeg nisu rijesili i dosta ljudi na redmi 3s to ima

Ne pričaj gluposti. Najavljen je za 23. siječnja.

pero_HR
14 godina
peroko kaže...
domac5 kaže...

Ne pričaj gluposti. Najavljen je za 23. siječnja.

daj neki link jer na internetu nigdje ne nalazim tu informaciju 

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Pred nekih tjedan dana mi je pao mob na beton ceste, klasika, prilikom izlaska iz auta, bezvezan đžep jakne, s oko metar visine....odlično sam prošao, sve radi i dalje savršeno, ekran neokrznut, jedna malo veća ogrebotina na plastičnom ćošku i par jedva vidljivih pozadi.

Škola = stavio sam onaj prozirni silicon case koji daje TopOne prodavač, jer ne bi htio da si ga već razbijem, pa kupujem opet. Osim toga lijepi je plus to što s njime nije nimalo sklizak.

Htio bih si uzeti koju ljepšu i bolju masku preko ali expressa za moju PRO verziju, vidim da ima dosta izbora, ima koji prijedlog ? Je li tko već koji naručio i da je zadovoljan ?

LINK1  LINK2 recimo ima ovako jeftinih a ok izgledaju, pa ću vjerovatno uzeti par različitih modela. Ne bih dao za jednog više od 4 dolara.

LINK3 Ovaj je atraktivan ali malo premasivan i skuplji. LINK4 kakvo je ovo čudo...volio bih da su mi volume i power tipke nepokrivene.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Ja sam nedavno uzeo ovaj frosted black case za Redmi 3S i mogu reći da je pun pogodak.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Cromaki kaže...

Ja sam nedavno uzeo ovaj frosted black case za Redmi 3S i mogu reći da je pun pogodak.

Baš pretražujem i analiziram po aliexpressu. Imam ga i ja kao metu, od malo jeftinijeg prodavača LINK . Još ću si uzeti ovoga po dobroj cijeni LINK u crnoj boji, i vjerovatno ovoga LINK u sivoj,ako ne nađem neki jednostavniji. Vidim da neki modeli nisu dobro zaštićeni sve okolo već im je dole i gore prazno, to ne želim, a i bezveze izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 18:28 (ALVIN).
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Meni je taj MSVII case koji sam preporučio najbolji, hrapav je tako da ti ne klizi u ruci ali nije pre debel da deformira mobitel.

Ne volim one glossy caseove jer sam alergičan na otiske prstiju pa moram svako toliko o hlače ili majicu trljat da se obriše dok onaj transformerski case mi nije oku ugodan.

Koristio sam onaj običan proziran TPU case neko vrijeme za prvu ruku i dobro je poslužio, sad taman kad mi je došao ovaj MSVII nemogu uživati jer je mobitel hard brickan i čekam novi 3S 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cromaki kaže...

Meni je taj MSVII case koji sam preporučio najbolji, hrapav je tako da ti ne klizi u ruci ali nije pre debel da deformira mobitel.

Ne volim one glossy caseove jer sam alergičan na otiske prstiju pa moram svako toliko o hlače ili majicu trljat da se obriše dok onaj transformerski case mi nije oku ugodan.

Koristio sam onaj običan proziran TPU case neko vrijeme za prvu ruku i dobro je poslužio, sad taman kad mi je došao ovaj MSVII nemogu uživati jer je mobitel hard brickan i čekam novi 3S 

Onaj transformerski je malo djetinjast pa ću vjerovatno odustati, za sjajnog ću još pročitati komentare, vidjet ću, ovaj je recimo siguran, uzimam ga, još bi bar jednog da imam za promjenu.

15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

kako si ga uspio brikat?

pero_HR
15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Pred nekih tjedan dana mi je pao mob na beton ceste, klasika, prilikom izlaska iz auta, bezvezan đžep jakne, s oko metar visine....odlično sam prošao, sve radi i dalje savršeno, ekran neokrznut, jedna malo veća ogrebotina na plastičnom ćošku i par jedva vidljivih pozadi.

Škola = stavio sam onaj prozirni silicon case koji daje TopOne prodavač, jer ne bi htio da si ga već razbijem, pa kupujem opet. Osim toga lijepi je plus to što s njime nije nimalo sklizak.

Htio bih si uzeti koju ljepšu i bolju masku preko ali expressa za moju PRO verziju, vidim da ima dosta izbora, ima koji prijedlog ? Je li tko već koji naručio i da je zadovoljan ?

LINK1  LINK2 recimo ima ovako jeftinih a ok izgledaju, pa ću vjerovatno uzeti par različitih modela. Ne bih dao za jednog više od 4 dolara.

LINK3 Ovaj je atraktivan ali malo premasivan i skuplji. LINK4 kakvo je ovo čudo...volio bih da su mi volume i power tipke nepokrivene.

Evo ovaj se pokazao izvrsno. Gumiran je i pojačan na kutovima pa upija udarce

http://www.ebay.com/itm/252302654311?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=551413702337&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

pero_HR
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Ne volim ta pojačanja po rubovima, niti osjećaj prave gume pod prstima, a i kupujem samo preko alija, ebay ništa.

0 0 hvala 0
13 godina
peroko kaže...

kako si ga uspio brikat?

Eksperimentalni feature za kamera 2 API.

U svakom slučaju običnom korisniku se ne može dogoditi tako da bez brige.

9 godina
I kaj se ne moze slozit ak je hardbrickan nikak?

Ja koristim na note onaj obicni case, taj mi je najbolji zasad, imam jos jedan skroz tanki i 2 plasticna koja mi se ne svidaju

0 0 hvala 0
13 godina
blackeagle29 kaže...

Za lakše brickove dovoljno je samo preko fastboota/EDL-a flashati novi ROM i promlem je riješen.

Za malo veće brickove potreban je deep flash kabel i odgovarajuči driveri.

Za moj slučaj na žalost nema spasa jer je daleko kompleksniji postupak samog brickanja tako da niti test point ne pomaže, ali to običan korisnik jednostavno ne može brickati.

8 godina
neaktivan
Brate isti ja problem imam evo skoro mjesec. Ja sam tel normalno koristio 2 mjeseca a onda je pocelo google autentifikacija naloga nemoguca. Kad uradim factory reset i napravim sigurnu kopiju podataka telefon radi ok. Posle prvog restarta telefona problem se vratio. Evo sada googlam i trazim koji rom da instaliram je najbolji. Ako neki dobar nadjem javljam ti

8 godina
neaktivan
Brate ukratko.. kako si ga flesovo na 8?
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
blackeagle29 kaže...

Za lakše brickove dovoljno je samo preko fastboota/EDL-a flashati novi ROM i promlem je riješen.

Za malo veće brickove potreban je deep flash kabel i odgovarajuči driveri.

Za moj slučaj na žalost nema spasa jer je daleko kompleksniji postupak samog brickanja tako da niti test point ne pomaže, ali to običan korisnik jednostavno ne može brickati.

https://www.aliexpress.com/store/product/Deep-Flash-Cable-for-Xiaomi-Phone-Models-Open-Port-9008-Supports-All-BL-Locks-Engineering-Cable/1267128_32679338196.html

50 kn

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 21:26 (peroko).
9 godina
Koja je tocno svrha tog kabla? Jel to ono kaj neki rade da ogule i spoje 2 zice da baci mob u edl il kaj vec? Ili?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice