Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 485.592
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Mi5

Probaj sa Messenger Lite, nevjerovatno kako su usrali aplikaciju u proteklih godinu dana... 

Facebook općenito sve manje i manje koristim na mobitelu...

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

http://sendvid.com/n0munf7t

Evo primjer kak meni saltanje i zumiranje slika u messengeru radi lijepo glatko u 15 fps-a.. al ovo je jos donekle i ok kak zna lose bit nekad.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomi Mi5
Jel iko od vas ima problema da mu Mi5 ne gasi ekran kad prica na telefon? Random mi se dogodi da mi ekran ostane upaljen pa ispritiskam uhom sve zivo. Testirao sam proxomity senzor, uredno radi.
Rvat katolik!

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Mi5

Jeste li zadovoljni mobitelom nakon godinu dana koristenja ? Planiram sebi da narucim pa se dvoumim izmedju Mi5 i 5s, koji ima bolju kameru ? vidim neki pisu da i ne radi bas kao mob sa 3GB rama   Sta preporucujete ? Uzeti njega ili nesto drugo za 220 eura ?

0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel radi vrhunski. 3g ram je vise nego dosta.
Rvat katolik!

0 0 hvala 0
12 godina
tnakir kaže...

Koji onda model, Mi5 ili 5s i odakle je najjeftinije naruciti ? Obzirom da ce ici na carinu, treba mi najjeftinija varijanta.

9 godina
neaktivan
anelko kaže...
tnakir kaže...

Koji onda model, Mi5 ili 5s i odakle je najjeftinije naruciti ? Obzirom da ce ici na carinu, treba mi najjeftinija varijanta.

mislim da 5s ima bolji senzor za kameru i nema hardwersku gresku (neki modeli mi5 imaju)

13 godina
neaktivan
Kupi sa aliexpress goldway storea i odaberi dhl dostavu i bit ce bez carine i pdva. Cca 280$ mi5s 260$ mi5.
Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
12 godina
Dalthor kaže...
Kupi sa aliexpress goldway storea i odaberi dhl dostavu i bit ce bez carine i pdva. Cca 280$ mi5s 260$ mi5.

U BiH sam, tako da svakako ide na carinu. Zato i trazim gdje bi mogao biti jeftin. Goldway ima samo zlatni model.

12 godina
neaktivan
anelko kaže...

Jeste li zadovoljni mobitelom nakon godinu dana koristenja ? Planiram sebi da narucim pa se dvoumim izmedju Mi5 i 5s, koji ima bolju kameru ? vidim neki pisu da i ne radi bas kao mob sa 3GB rama   Sta preporucujete ? Uzeti njega ili nesto drugo za 220 eura ?

Apsolutno zadovoljan, nikakvih problema nemam, sve top notch (al uvijek može bolje). Po meni uzmi mi5 jer mu je softverska podrška, službena, daleko stabilnija i prije dobiva Stable ROM ažuriranja i tak te sitnice. Senzor na mi5s je bolji, ali nema OIS i softverski nije dobro optimiziran što je šteta i zapravo su jako male nijanse razlike u odnosu na mi5.

9 godina
Ja ne bi išao poslije Max-a na ništa manje od 5,5"

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi5

Ja ne bih išao na ništa veće od Mi5, 100 ljudi 100 čudi. Mob radi odlično, za tu lovu ne gledaj dalje

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Ja ne bi išao poslije Max-a na ništa manje od 5,5"

Inače muškarci koji furaju ogromne mobitele, voze velike aute ili općenito imaju fetiš ka velikome imaju i kompleks zbog nečeg maloga.

14 godina
Xiaomi Mi5

Pozz ekipa,

može li tko podijeliti gdje je trenutno najjeftinije?
Trebao bih već 4. po redu naručiti 

Batllelog: sudy_freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi5

Narucen sa Aliexpress Hongkong Goldway 17.7. stigao 28.7. bez ikakvih dodatnih troskova (ukupna cijena je bila 240€). Nakon nekoliko sati koristenja ugodno sam iznenadjen, vrlo lagan i tanak sa vrhunskim ekranom. Updatean zadnji rom i aplikacije, za to vrijeme je bio na punjenju i poprilicno se zagrijao. Poslje su temperature bile normalne i nisam primjetio da se ponovo tako zagrijao. Punjenje od 0 do 95 je trajalo cca 1h20min (standardnim punjacem, jos cekam QC3 punjac). 
Koristim hardcase masku, a ako prodavacu u napomeni ostavite kod: GW-EUsupport dobijete silikonsku masku i zastitu za ekran.
Ovo je moj prvi xiaomi mobitel i softwareom sam vrlo zadovoljan (prelazim sa starog sense 5 sucelja, htc one x), u ovih nekoliko sati koristenja sve je radilo savrseno, hardware i software. Za sad sve super.

1 0 hvala 0
14 godina
Koliko vremena bi mu trebalo da se napuni s tim punjacem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
Koliko vremena bi mu trebalo da se napuni s tim punjacem?

navodno 0 do 100 za 1h, javim vam rezultat kad testiram.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 15:18 (Icefox).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Hm meni sa QC3 treba >1h 0-100%, provjeri svoje tvrdnje

Čak sam vidio negdje test brzine punjenja, u prvih 60min dođe do nekih 85-90%, onda ostalih 20-ak min do 100

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
znaci otprilike nijansu brze od originalnog punjaca koji dobijemo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
znaci otprilike nijansu brze od originalnog punjaca koji dobijemo?

Meni je QC3.0 došao u kutiji

Evo našao sam, imaš vizualno po minutama koliko je brzo

8 godina
neaktivan
Mi5x, ni spomena o njemu!?

0 0 hvala 0
8 godina
POZNANOVEC kaže...
Mi5x, ni spomena o njemu!?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-5x/251965.aspx

10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Zainteresiran sam da uzmem ali nigdje vani ne mogu naći neku crnu (ili barem tamno sivu) verziju ovog telefona, može biti i Mi5 Prime ili Mi 5s. 

Kod nas ima nekoliko shopova sa ovim modelom u crnoj verziji ali su divljački skuplje od stranih trgovina.

Da ne govorim o tome da se često radi o osnovnim modelima sa recimo manje memorije za brutalno veći novac (primjer: https://www.pcshop.hr/mobitel-xiaomi-mi5-32gb-crni/MOB-0380/product/ ).

Ako netko može pomoći oko ovoga bio bih vrlo zahvalan, dakle ako ima neki internet kutak sa crnim modelom ovog telefona uzeo bih odmah ...

0 0 hvala 0
13 godina
PanzerGod kaže...

Zainteresiran sam da uzmem ali nigdje vani ne mogu naći neku crnu (ili barem tamno sivu) verziju ovog telefona, može biti i Mi5 Prime ili Mi 5s. 

Kod nas ima nekoliko shopova sa ovim modelom u crnoj verziji ali su divljački skuplje od stranih trgovina.

Da ne govorim o tome da se često radi o osnovnim modelima sa recimo manje memorije za brutalno veći novac (primjer: https://www.pcshop.hr/mobitel-xiaomi-mi5-32gb-crni/MOB-0380/product/ ).

Ako netko može pomoći oko ovoga bio bih vrlo zahvalan, dakle ako ima neki internet kutak sa crnim modelom ovog telefona uzeo bih odmah ...

Nema ga više u prodaji, zato i jesu brutalno skupi ovi rijetki modeli što su ostali.. 

Btw tamno siva verzija ne postoji, samo crna..

10 godina
neaktivan

Blah šteta baš, znatno mi je neprivlačniji u drugim bojama.

12 godina
Xiaomi Mi5

Bump na problem: 
Zelim pojacat zvuk na global rom,imam bootloader unlockan, pomocu ovog guidea https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/root-how-to-increase-max-audio-volume-t3524017
ali nekuzim kako da dodem na system folder. Nemam na security system access. Dali trebam radit neki TWRP recovery?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
matecro007 kaže...

Bump na problem: 
Zelim pojacat zvuk na global rom,imam bootloader unlockan, pomocu ovog guidea https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/root-how-to-increase-max-audio-volume-t3524017
ali nekuzim kako da dodem na system folder. Nemam na security system access. Dali trebam radit neki TWRP recovery?

Trebaš root imat i ak neće preko ES Explorera probaj prek Root explorera.

12 godina
bubimir13 kaže...
matecro007 kaže...

Bump na problem: 

Trebaš root imat i ak neće preko ES Explorera probaj prek Root explorera.

Neznam napraviti taj twrp recovery http://en.miui.com/thread-245756-1-1.html , idem preko fastboota na pc i neznam kak napraviti korak 6. i 7. 

• Depend on your device mode, replace the x with either \'1\' or \'3\'. Enter the following command in the command prompt;
    1. <font size="3" color="#696969"><i>fastboot flash recovery cofface_twrp_recovery_gemini_0920.img</i></font>
    Copy the Code

Kakav x? Spojio sam adb fastboot i taj twrp.img na isti folder, stisnuo shift+desni klik i oso na comand prompt i jednostavno nekuzim te korake dalje.

14 godina
Xiaomi Mi5

Moras upisat fastboot flash recovery twrp.img pa nakon toga fastboot reboot.. e onda kad se mob upali, ugasis ga, drzis power i vol + skupa dok se ne pojavi mi logo a onda pustis power a nastavis drzat vol + dok se ne pojavi twrp i tako udes u twrp

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

tražio sam po temi za geekbuying, ali ne spominje se od 02/2017.

uglavnom, šalju iz Italije za 2 EURa.

da li je netko kupovao ? da li dolaze sa fake ROMom, i da li je problem staviti original ROM, ili xiaomi.eu ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice