Mi Hrvatska/Mi Croatia
- poruka: 3.800
- |
- čitano: 1.152.563
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam otkucaj srca Amazfit Bip-a usporedio sa Apple Watchom i izgledalo mi je isto. Možda 2 broja razlike.
Ima tu dosta ljudi Amazfit Bip?
Zanima me da li je netko sredio problem što se tiče prikaza trenutne temperature. Ne updejta se.
I da li postoji bolji način brisanja svih notifikacija odjednom bez da se ugasi sat ili lista na dno svih notifikacija?
ta baterija sada ima manje od 2500 mah tako da ono rezultati nisu za usporedjivanje.. :)
cca 5 mjeseci je razlika, da bas tolko moze propast u 5 mjeseci ne znam
Današnji let sa Mi Drone 4K
Još, još!!!
Budem našao malo vremena za odvojiti idući mjesec pa da podijelim neki video na YouTube ako upload brzina dozvoli ili više slika na neki drugi servis jer za sada doslovno samo okačim na Facebook ili Instagram story i to je to, ovih dana nemam sreće s vremenom kao da sam uklet...
cca 5 mjeseci je razlika, da bas tolko moze propast u 5 mjeseci ne znam
mi 5s nakon 1 godine ili 1 i pol, ne znam, ali 1 god minimalno..
qc + xiaomijev kvalitetni sistem punjenja+najkvalitetnije baterije na trzistu :P
1800 mah je na 80%, znaci kita od 3200mah
Kad će MIUI 10 stići kod nas?
kamo kod nas? :)
nista ne pise o bateriji, samo da nije neka socijala s jedva 5h sota
A bit će da čovjek misli na Republiku Hrvatsku, članicu EU, grad Zagreb.
Zbilja lijepo!
Šteta samo što nije malo sunčanije vrijeme bilo, il' se to meni čini zbog nekih filtera, a možda je i do "kastriranja" kvalitete slika od strane BUG foruma.
A bit će da čovjek misli na Republiku Hrvatsku, članicu EU, grad Zagreb.
u početku samo centar zg-a a kasnije se širi na ostatak države
Koja je razlika izmedju mi8 i mi8 explorer editiona, znaju li se cijene?
Koja je razlika izmedju mi8 i mi8 explorer editiona, znaju li se cijene?
explorer edition ima čitač otiska ispod ekrana,prozirnu zadnju stranu kroz koju se vidi unutrašnjost(pogledaj prethodne slike),nisam siguran ima li razlike u face unlock-u tj. dali explorer e. ima napredniji sustav,moguća razlika u količini rama i interne memorije. cijene za koje ne znam jesu li službene: mi 8- 420$, mi 8 explorer edition- 580$ i mi 8 se- 280$
Ako sada skoče službeno u europu punom parom s ovim cijenama, ostali mogu u stečaj. Bio sam siguran da uzimam oneplus 6, ali zašto bih pored ovih? Izuzev hp jacka
These are all the products we launched today:
- Mi 8
- Mi 8 Explorer Edition
- Mi 8 SE
Svi imaju notch?
- Mi TV 4 75‘’
- Mi VR Standalone
Ljudi, javite ako ugledate da se Xiaomi TV pojavi u Europi.
Ima negdje nešto više o ovom VRu?