Windows xp 64-bit molim pomoc!!

poruka: 17
|
čitano: 5.581
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem , imam instalirane windowse xp 64-bit i htio bih instalirati windows xp 32-bit  ,  e sad kad ubacim cd od windowsa xp 32 -bit tamo gdje se piše "Installl windows" je sivo ondosno nemože se kliknuti na to , kad odem restartat komp stišćem F8 da mi se pojavi boot screen i onda odaberem cd-room i nakon toga me opet vraća u windowse, neznam što da radim ako netko zna rješenje bio bi mu zahvalan, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš pod temom "Windows" ,čini mi se, opisano kak instalirati windowse. Treba malo čitati postove, a ne kaj se po nekoliko puta ponavlja jedna te ista tema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows xp 64-bit molim pomoc!!
Bugy kaže...

Imaš pod temom "Windows" ,čini mi se, opisano kak instalirati windowse. Treba malo čitati postove, a ne kaj se po nekoliko puta ponavlja jedna te ista tema.

Nije stvar u instalaciji windowsa.
17 godina
neaktivan
jura32 kaže...

U nazivu teme si napisal da trebaš pomoć kod instaliranja windowsa, kak to sad misliš da"nije stvar u instalaciji windowsa"?
Staviš CD/DVD u pržilicu,restartaš računalo,pritiščeš tipku "Delete",ušao si u bios, odabereš CD/DVD kao "first boot device",spremiš postavke, napiše ti da pritisneš bilo koju tipku da pokreneš instalaciju sa CD/DVD-a i to je to. Kak sam već napisal, imaš objašnjen cijeli postupak na forumu. Ak si početnik ,malo teže bu išlo prvi put...
16 godina
neaktivan

Mislim da autor pokusava samo instalirati 32bitnu verziju na staru 64 bitnu,ali mislim da to nece ici bez prethodnog formatiranja particije sa starim windowsima...

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
jura32 kaže...

U nazivu teme si napisal da trebaš pomoć kod instaliranja windowsa, kak to sad misliš da"nije stvar u instalaciji windowsa"?
Staviš CD/DVD u pržilicu,restartaš računalo,pritiščeš tipku "Delete",ušao si u bios, odabereš CD/DVD kao "first boot device",spremiš postavke, napiše ti da pritisneš bilo koju tipku da pokreneš instalaciju sa CD/DVD-a i to je to. Kak sam već napisal, imaš objašnjen cijeli postupak na forumu. Ak si početnik ,malo teže bu išlo prvi put...
 mam instalirane windowse xp 64-bit i htio bih instalirati windows xp 32-bit  ,  e sad kad ubacim cd od windowsa xp 32 -bit tamo gdje se piše "Installl windows" je sivo ondosno nemože se kliknuti na to , kad odem restartat komp stišćem F8 da mi se pojavi boot screen i onda odaberem cd-room i nakon toga me opet vraća u windowse, neznam što da radim ako netko zna rješenje bio bi mu zahvalan, hvala. I kad odem u bios i prebacim na dvd-rom na first boot dogodi se ista stvar ,vraća u windowse.
17 godina
neaktivan
Bocky kaže...

mislim da to nece ici bez prethodnog formatiranja particije sa starim windowsima...

Mislim da bi iz BIOSA trebalo ići bez prethodnog formatiranja. Formatirati može tijekom instalacije.

Pitanje autoru teme, si već kad instaliral windowse ili ti je ovo prvi put?
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 20:27 (Bugy).
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
Bocky kaže...

mislim da to nece ici bez prethodnog formatiranja particije sa starim windowsima...

Mislim da bi iz BIOSA trebalo ići bez prethodnog formatiranja. Formatirati može tijekom instalacije.

Jako puno puta.
17 godina
neaktivan
jura32 kaže...
Bugy kaže...
Bocky kaže...

Jako puno puta.
 Tesko da si puno puta install windowse!!Izlanuo se
Ako ti nece pocet instalacija iz windowsa,restartaj komp,u BIOS-u stavi da se boota s cd-a i to je to!
Nema te kaj izbacivat natrag u windowse,btw f8 je za safe mode,kakve to veze ima sa install??Viče
Covjek ti je objasnio,ti pises postove bezveze,citaj malo,nemoj zurit!
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...
jura32 kaže...
Bugy kaže...
Bocky kaže...

Jako puno puta.
 Tesko da si puno puta install windowse!!Izlanuo se
Ako ti nece pocet instalacija iz windowsa,restartaj komp,u BIOS-u stavi da se boota s cd-a i to je to!
Nema te kaj izbacivat natrag u windowse,btw f8 je za safe mode,kakve to veze ima sa install??Viče
Covjek ti je objasnio,ti pises postove bezveze,citaj malo,nemoj zurit!
 Jel ti znaš čitat?

Kod mene je F8 boot screen. Nije ništa objasnio i da instaliro sam sigurno više puta nego ti, kad kažem jako puno onda to stvarno mislim, ovo mi se nikad nije događalo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 22:55 (jura32).
17 godina
neaktivan

Gle nezanima me koliko si puta u zivotu upalio racunalo niti koliko si puta install win!

Navedi konfiguraciju,u svaki normalan bios se ulazi sa f2 ili del tipkama,od kuda tebi f8 to neznam,sve ti je objasnjeno,pravis se bahat i spamas!Cool

Edit:Imam osjecaj da je rijec o "legalnim" windowsima,zato ti sigurno rade i isprobani suNeodlučan

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 23:18 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije ti cd bootabilan.

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Gle nezanima me koliko si puta u zivotu upalio racunalo niti koliko si puta install win!

Navedi konfiguraciju,u svaki normalan bios se ulazi sa f2 ili del tipkama,od kuda tebi f8 to neznam,sve ti je objasnjeno,pravis se bahat i spamas!Cool

Edit:Imam osjecaj da je rijec o "legalnim" windowsima,zato ti sigurno rade i isprobani suNeodlučan

q9450, hd4850, asus p5q pro, 4gb kingstone
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Nije ti cd bootabilan.

Potpis...

Probaj naći drugi cd pa pokušaj ponovo...
Iako neznam zašto će ti 32bitni sustav ako već imaš 4gb rama...

Pozz...
16 godina
neaktivan

Da u tom je sigurno stvar, hvala na odgovoru, želim 32 bitne iako ću imat 3,25gb ,ali nemogu više biti na ovim 64 bitnima jer su smeće i nemogu na njima igrat gta4 i još mi neki programi s..., driveri.

16 godina
neaktivan

ej..vi pametni dečki! zašt se meni pojavljuje na ekranu da ovaj moj windows  ne odgovara stvarnome? Šta trebam?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lion King kaže...

Nisi u pravu i imaj na pameti da nisu sve matične ploče iste,,na nekim se u bios ulazi sa del,,na nekim F2 a na nekim F8 ali nakon šta stisneš del onda F8,
Znam zato šta sam radio tako...
sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice