Imam problem , imam instalirane windowse xp 64-bit i htio bih instalirati windows xp 32-bit , e sad kad ubacim cd od windowsa xp 32 -bit tamo gdje se piše "Installl windows" je sivo ondosno nemože se kliknuti na to , kad odem restartat komp stišćem F8 da mi se pojavi boot screen i onda odaberem cd-room i nakon toga me opet vraća u windowse, neznam što da radim ako netko zna rješenje bio bi mu zahvalan, hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš pod temom "Windows" ,čini mi se, opisano kak instalirati windowse. Treba malo čitati postove, a ne kaj se po nekoliko puta ponavlja jedna te ista tema.
Imaš pod temom "Windows" ,čini mi se, opisano kak instalirati windowse. Treba malo čitati postove, a ne kaj se po nekoliko puta ponavlja jedna te ista tema.
Mislim da autor pokusava samo instalirati 32bitnu verziju na staru 64 bitnu,ali mislim da to nece ici bez prethodnog formatiranja particije sa starim windowsima...
mislim da to nece ici bez prethodnog formatiranja particije sa starim windowsima...
mislim da to nece ici bez prethodnog formatiranja particije sa starim windowsima...

Gle nezanima me koliko si puta u zivotu upalio racunalo niti koliko si puta install win!
Navedi konfiguraciju,u svaki normalan bios se ulazi sa f2 ili del tipkama,od kuda tebi f8 to neznam,sve ti je objasnjeno,pravis se bahat i spamas!
Edit:Imam osjecaj da je rijec o "legalnim" windowsima,zato ti sigurno rade i isprobani su
Nije ti cd bootabilan.
Gle nezanima me koliko si puta u zivotu upalio racunalo niti koliko si puta install win!
Navedi konfiguraciju,u svaki normalan bios se ulazi sa f2 ili del tipkama,od kuda tebi f8 to neznam,sve ti je objasnjeno,pravis se bahat i spamas!
Edit:Imam osjecaj da je rijec o "legalnim" windowsima,zato ti sigurno rade i isprobani su
Nije ti cd bootabilan.
Da u tom je sigurno stvar, hvala na odgovoru, želim 32 bitne iako ću imat 3,25gb ,ali nemogu više biti na ovim 64 bitnima jer su smeće i nemogu na njima igrat gta4 i još mi neki programi s..., driveri.
ej..vi pametni dečki! zašt se meni pojavljuje na ekranu da ovaj moj windows ne odgovara stvarnome? Šta trebam?