- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima tko da mu ne želi prikazati ovu poruku?
Evo već 3. put instalirao update, bez ikakvih problema ali nakon restarta se ništa ne događa.
Go to the Store?!
Klik na Update .... Klik na Download .... I sad čekaj ... ili radi nešto drugo - ''We'll let you know when it's time ...''Nema ništa u storeu.
''At the same time, Windows 8.1 Preview doesn’t work if you’re running Windows 8 Enterprise and the only way to deploy the update is to get the standalone ISOs and create a dual-boot configuration.''
A ja ću dodat ,ne radi ni ako je sistem modificiran - dodavane su funkcije iz drugih verzija - recimo ,Windows To Go iz Enterprisea ,REFS file sistem iz Servera 2012 ,itd.
Također ,ne radi ako je sistem na hrvatskom jeziku - nije podržan.
Evo da i ja bacim za sada dojmove, kod mene je užasno sve, sporo se diže sustav, pa recimo 5min, spram prije cca minut, šetka mi cijeli metro, zapinje i nešto se strašno loše događa.
Probati ću vidjeti u čemu je problem, pa nadam se da će zaživjeti, ili ne gine vraćanje na staru osmicu.
Umene ima:
Kako si to promjenio stil Storea ?
Meni isto nema, a koristim Win8 pro :(
Evo da i ja bacim za sada dojmove, kod mene je užasno sve, sporo se diže sustav, pa recimo 5min, spram prije cca minut, šetka mi cijeli metro, zapinje i nešto se strašno loše događa.
Probati ću vidjeti u čemu je problem, pa nadam se da će zaživjeti, ili ne gine vraćanje na staru osmicu.
Vijerovatno driveri od grafičke (meni je metro štekao dok nisam stavio drivere, ali podizao se i podiže se u roku od 20-30sec), a drivere imaš baš za W 8.1-> ATi | nVidia
Kako si to promjenio stil Storea ?
Meni isto nema, a koristim Win8 pro :(
Ma sad pokušavam instalirati za početak od wifi, jer neće se spojiti kako treba na mrežu, pa očitava ruter, pa onda ne radi, ma svašta.
A to radim na laptopu 6 godina star. :)
Imam sve drivere od viste, i radilo je super i na 7 i na 8. Osim sad ovdje, ne znam što se događa, sad ovaj wifi finalizira već 5min instalaciju, nešto brutalno ne radi kako treba.
A nadam se da ću uspjeti osposobiti sve, ili vraćanje na stari osam.
A imam super pilu ovih specifikacija:
laptop je Packard Bell MX65
Intel Core Duo T2050 1.6 GHz (Intel Core Duo)
3GB, DDR2
NVIDIA GeForce Go 7300 - 64 MB
15.4 inch 16:10, 1280x800 pixel, WXGA DiamondView
100 GB - 5400 rpm
1xExpressCard, 4xUSB 2.0, DVI-D, RJ-11, mikrofonowe, s³uchawkowe, RJ-11, RJ-45, TV-out, D-Sub/VGA
Ma sad pokušavam instalirati za početak od wifi, jer neće se spojiti kako treba na mrežu, pa očitava ruter, pa onda ne radi, ma svašta.
Imam sve drivere od viste, i radilo je super i na 7 i na 8. Osim sad ovdje, ne znam što se događa, sad ovaj wifi finalizira već 5min instalaciju, nešto brutalno ne radi kako treba.
Franjo, vidi moj post. . ->KlikKlik
Franjo, vidi moj post. . ->KlikKlik
hm, probati ću to, ako ništa idem s laptopom do rutera pa valjda mrežna radi normalno :)
A za drivere od grafe, sumnjam da ima nešto novo za moju karticu, jer ipak to je verzija koja nema podršku odavno :)
Ali evo i dalje ništa od instalacije drivere od wifi, još stoji ko budala.
A ništa idem ga iskopčati iz struje i na ruter prikopčati. Nadam se da će proraditi.
EDIT:
Evo pao i BSOD prvi od kada sam na windows 8, a i nisam ga vidio ne pamtim od kada.
He. . .meni BSOD nije još ni jednom pao. . .to će ti biti radi konfe. . .
@djigibao Nema novog start menia, ima samao start gump i AllAppListam imaš gore SS koje sam uslikao postavio. . .
I mene isto interesuje.
Gdje su nestali Library folderi u My Computer?
Tamo gdje su bili desni klik na prazni prostor, pa označi show libraries.
Evo sad je nadošlo sve na lapotpu, samo čim sam ga uključio direktno na net, kao da mu se duša ponovno rodila, ništa od drivera nema za update, sve radi super, za sada.
Sad istraživanje kako to sve zapravo dobro radi, pa ćemo vidjeti, star mi se sviđa što se može velike ikone stavljati.
Sviđa mi se napokon što mogu i veće i manje ikone sad staviti se na pozadinu. Treba sad to sve malo organizirati. :D
Nema ništa u storeu.
''At the same time, Windows 8.1 Preview doesn’t work if you’re running Windows 8 Enterprise and the only way to deploy the update is to get the standalone ISOs and create a dual-boot configuration.''
A ja ću dodat ,ne radi ni ako je sistem modificiran - dodavane su funkcije iz drugih verzija - recimo ,Windows To Go iz Enterprisea ,REFS file sistem iz Servera 2012 ,itd.
Također ,ne radi ako je sistem na hrvatskom jeziku - nije podržan.
Kod mene isti problem. Jos juce nanovo instaliro osmicu u virtualnoj masini. Jedino sam izabro nas jezik radi tastature. Nisam skidao language pack, nego samo ono izabrao za tastaturu nas jezik. Sad ne znam jeli radi virtualne masine ili radi toga. A nista drugo dodatno nisam instalirao.
Kod mene isti problem. Jos juce nanovo instaliro osmicu u virtualnoj masini. Jedino sam izabro nas jezik radi tastature. Nisam skidao language pack, nego samo ono izabrao za tastaturu nas jezik. Sad ne znam jeli radi virtualne masine ili radi toga. A nista drugo dodatno nisam instalirao.
Još nisam ništa uspio napraviti, također slučaj kao kod tebe, samo tipkovnica na hrvatski, nikakve modifikacije, čisti Win 8 Pro, 64 bit.
Evo moj izgleda potpuno krepao.
Samo se vrti od BSOD na restart i ponavljanje.
Sad sam sigurno ostao bez c: diska i podataka tamo, jer ne da mi se preko linuxa sad sve čupati van, mislim da nemam ništa previše bitno tamo.
A sad ne znam dal da probam dići ponovo običan osam, ili ima .iso za 8.1 skinuti pa da tako pokušam popraviti nešto, ili najbolje čisti instal napraviti.
BTW: ISO jos nije dostupan, bit ce za par dana - KLIK
ISO files are not yet available
You can install Windows 8.1 Preview through the Windows Store or by using ISO files. Windows 8.1 Preview ISO files will be made available on this site within the next day, so please check back. ISO files for Windows 8.1
I ja sam sad provjerio, nema ga još.
A šta sad, ne preostaje mi izgleda ništa nego vratiti se na staru osmicu.
Jer repair izgleda ne djeluje, a sistem restore nikad ne koristim :D
Tako da od njega nema ništa.
Uh, eh moj windowže
Evo moj izgleda potpuno krepao.
Samo se vrti od BSOD na restart i ponavljanje.
Sad sam sigurno ostao bez c: diska i podataka tamo, jer ne da mi se preko linuxa sad sve čupati van, mislim da nemam ništa previše bitno tamo.
A sad ne znam dal da probam dići ponovo običan osam, ili ima .iso za 8.1 skinuti pa da tako pokušam popraviti nešto, ili najbolje čisti instal napraviti.
Ha gle, stavi 8.1 niš te ne košta, ja sam si to stavio i nemam nikakvih sra**a
EDIT. . Ima, potražite malo po netu (čini mi se da je LEGANO)
Dok nisam stavio 8.1 nisam imao nikakvih problema, a imam original win.
Tako da nemam problema s tim. A od kada sam njega stavio nakupila su se sra**a i sad ne radi nikako.
EDIT. . Ima, potražite malo po netu (čini mi se da je LEGANO)
Legalno baš i nije ,jel je godišnja članarina za TechNet i MSDN 500$!!
Ali ako vam se ne čeka ,a znate lokaciju ,samo vi izvolite.
Inače ,na desnom kliku Start gumba sada imate prijašnji Windows X meni + Shutdown.
I to postoji u Windowsima još od W2K.