Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.531.766
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
Windows 8

Također, zanima me hoće li se moći instalirati sada ovaj Preview pa onda konačna verzija bez reinstalacije cijelog sustava?

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8
ProTeinZ kaže...

gdje ćemo moći skinut sutra novi Windows 8.1?

sirka666 kaže...

Također, zanima me hoće li se moći instalirati sada ovaj Preview pa onda konačna verzija bez reinstalacije cijelog sustava?

Valjda ce bit ovdje - KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Da ,ali sa jednim velikim ALI ...

Nakon izlaska finalne verzije najesen ,morat ćeš reinstalirati SVE programe i SVE appove iz Storea.

Jednostavnija opcija će onda biti clean install.

Ili ,napravi backup image sadašnje Osmice i instaliraj Preview. Najesen ,kad izađe finalna verzija onda vratiš ''pravu'' Osmicu i napraviš upgrade na nju.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Nakon izlaska finalne verzije najesen ,morat ćeš reinstalirati SVE programe i SVE appove iz Storea.

Ili ,napravi backup image sadašnje Osmice i instaliraj Preview. Najesen ,kad izađe finalna verzija onda vratiš ''pravu'' Osmicu i napraviš upgrade na nju.

Znaci nece se morati praviti reinstall programa kada se napravi upgrade na finalnu verziju?

16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Znaci nece se morati praviti reinstall programa kada se napravi upgrade na finalnu verziju?

Sa sadašnje verzije na finalnu 8.1 ,ne. Dobit ćeš ga kroz Store i jednostavno napraviti upgrade.

12 godina
Windows 8

jel neko uradio update ?

0 0 hvala 0
14 godina
anelko kaže...

jel neko uradio update ?

nije izašo još

16 godina
neaktivan

Windows 8.1 Preview release time: noon Eastern Time on Wednesday in San Francisco.

Prevedeno ,podne po istočnom vremenu ,18.00 u Hrvatskoj.

Pripremite Microsoft account ,bez njega ništa!

Više .... Q&A

16 godina
ajdin99 kaže...

Evo upravo sam instalirao Win8 ... 

EDIT: Ako nekoga zanima izvor ovih winsa nek se javi na PM {#}

..

- ne zanima me izvor, nego koji win8, verzija?
pa tek tad izvor..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Windows 8

kad ja skinem win8.1 ce se meni sve apps izbrisat?, i dal ce mi ostat moje igre na pc-u, kao i slike i glazba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

neće ti ništa izbrisati, to je samo update sustava

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

kad ja skinem win8.1 ce se meni sve apps izbrisat?, i dal ce mi ostat moje igre na pc-u, kao i slike i glazba

Čitaš postove na stranici?

15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

I hocete li napraviti update na Windows 8.1 Preview s obzirom na ovo iznad? 

9 Update na Windows 8.1
13 Ostajem na Windows 8
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

pa tek tad izvor..

Najobičniji 8 Pro ,vjerojatno s torrenta.

Almin94 kaže...

I hocete li napraviti update na Windows 8.1 Preview s obzirom na ovo iznad? 

Nekoliko opcija je navedeno ,dodajte tu i instalaciju na .vhd (ali ,samo ako imate Pro ili Enterprise).

Tako se ne dira original instalacija.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Ja nisam previše uzbuđen oko ovoga, vjerojatno će biti kao što je WIN7 nudio SP1 preko update, 

skinuti će se update, sam će instalirati, i nastaviti kao da ništa nije bilo. 

Glatko i sigurno, pa neće sigurno napraviti neku glupost, da briše aplikacije ili što već, pa nitko ne čita upute kad nešto instalira, ljudi bi ih pojeli da im tako nešto MS napravit.

A i sigurno si to neće dozvoliti.

Ali eto, budemo vidjeli kako će biti.  

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
16 godina
neaktivan

Microsoft Build 2013 keynote Live

Počelo je ....

Download Windows 8.1 Preview

ISO files are not yet available ...{#}

Windows 8.1 Preview ISO files will be made available on this site within the next day, so please check back. ISO files for Windows 8.1 Preview will be available in Arabic, English (US), Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), French, German, Japanese, Korean, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish, Swedish, and Turkish.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 19:30 (kizo2703).
14 godina
kizo2703 kaže...

Download Windows 8.1 Preview

ISO files are not yet available ...{#}

Windows 8.1 Preview ISO files will be made available on this site within the next day, so please check back. ISO files for Windows 8.1 Preview will be available in Arabic, English (US), Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), French, German, Japanese, Korean, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish, Swedish, and Turkish.

Sad citam FAQ i kazu da se brisu aplikacije, postavke sustava Windows i osobne datoteke ako se 8.1 instalira preko ISOa.   Ali ne pise jeli se sto brise ako se instalira preko trgovine.

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
  Sad citam FAQ i kazu da se brisu aplikacije, postavke sustava Windows i osobne datoteke ako se 8.1 instalira preko ISOa.   Ali ne pise jeli se sto brise ako se instalira preko trgovine.

Kod iso instalacije ,da ,ali kroz update ,ne ,sve ti ostaje. Ali ćeš opet sve morat nanovo instalirati kad izađe finalna verzija.

Dobro pročitaj .... Dobro pročitaj ....

FAQ

I još jedna stvar: ako vam je sistem na hrvatskom ,update neće raditi!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 19:13 (kizo2703).
12 godina
Windows 8

Zaj*bali su oni tu nešto. . .meni Windows8-RT-KB2849636-x64 ne radi, a ISO-a nema. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ihush kaže...
ajdin99 kaže...

Evo upravo sam instalirao Win8 ... 

EDIT: Ako nekoga zanima izvor ovih winsa nek se javi na PM {#}

..

pa tek tad izvor..

mislim win8 pro 32bit :)

15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
dinos3 kaže...

Kod iso instalacije ,da ,ali kroz update ,ne ,sve ti ostaje. Ali ćeš opet sve morat nanovo instalirati kad izađe finalna verzija.

FAQ

I još jedna stvar: ako vam je sistem na hrvatskom ,update neće raditi!!

Gdje je navedeno da se mora sve ponovo instalirati kada izadje finalna verzija i zasto?

12 godina
Windows 8

Meni nije na HRV. i idalje mi nece. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8

Ako se sa ove osmice vratim na win8 ultimate 32 bit hoce li mi se sve sacuvati igre i programi drajveri itd.??

instalaciju cu preko desktopa samo setup.exe :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Na kraju izašalo to i jel tko to upgradovao?

Ja na windows upadate, a niti na market nemam ništa.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

ja kad upalim komp ne izlazi mi notifikejšn da imam neki update

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Ja sam odlucio da preskocim Preview, cekat cu finalnu verziju. Stvarno nema potrebe da se itko zeza s ovim. Mene Windows 8 i ovako slusa odlicno! 

Btw

Are there risks to installing Windows 8.1 Preview?

Yes. Windows 8.1 Preview and Windows RT 8.1 Preview are stable and have been thoroughly tested, but aren't the finished product. Your PC could crash and you could lose important files. You should back up your data and you shouldn't test the preview on your primary home or business PC. You might also encounter problems like:

• Software that doesn’t install or work correctly, including antivirus or security programs.

• Printers, video cards, or other hardware that doesn’t work.

• Difficulty accessing corporate or home networks.

• Damage to some of your files.

You should carefully balance the risks and rewards of trying out the preview before you install it.

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Almin94 kaže...

Ja sam odlucio da preskocim Preview, cekat cu finalnu verziju. Stvarno nema potrebe da se itko zeza s ovim. Mene Windows 8 i ovako slusa odlicno! 

Btw

Are there risks to installing Windows 8.1 Preview?

Yes. Windows 8.1 Preview and Windows RT 8.1 Preview are stable and have been thoroughly tested, but aren't the finished product. Your PC could crash and you could lose important files. You should back up your data and you shouldn't test the preview on your primary home or business PC. You might also encounter problems like:

• Software that doesn’t install or work correctly, including antivirus or security programs.

• Printers, video cards, or other hardware that doesn’t work.

• Difficulty accessing corporate or home networks.

• Damage to some of your files.

You should carefully balance the risks and rewards of trying out the preview before you install it.

ipak cu ja cekat final , hvala almine

15 godina

Evo upravo mi se skinulo...sad ide update;-))

My way
16 godina
neaktivan
Windows 8

I kod mene se vrti update, pa ćemo vidjeti kako će proći :)

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice