Vidim likovi sa tim wmc kljucem besplatno aktiviraju trajno. Ajme kakvi propusti microsofta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

To ne znam, ali i ja sam stavio kljuc od wmc i sad mi je taj kljuc tamo kao glavni. A sad sta ce bit na reinstalaciji ne znam.

Vidim likovi sa tim wmc kljucem besplatno aktiviraju trajno. Ajme kakvi propusti microsofta.
To nije propust već akcija da sad uzmeš Winse do 31.1 i odma iskoristiš promociju za ovo.

Ja imam original kljuc. A ne znam kako ces ga ti instalirat. Sumnjam da ce ti radit kljuc od wmc na instalaciji.
To nije propust već akcija da sad uzmeš Winse do 31.1 i odma iskoristiš promociju za ovo.
Je propust. Nemoras uopce kupit win, samo se registriras za wmc kljuc. I na instalaciji windowsa stavis onaj javni kms kljuc, i kad instaliras onda odes na add new features i stavis kljuc od wmc i voila original win 8 i aktiviran forewer...
sorry za dupli post...
Je propust. Nemoras uopce kupit win, samo se registriras za wmc kljuc. I na instalaciji windowsa stavis onaj javni kms kljuc, i kad instaliras onda odes na add new features i stavis kljuc od wmc i voila original win 8 i aktiviran forewer...
sorry za dupli post...
Uprav je to meni palo napamet nakon što sam napiso ono gore .. :D to je super... :D odma sam si 2 uzeo.. i još ču barem 2
Nadam se da ce microsoft to brzo rijesit. Mislim zatvorit taj previd.

sorry za dupli post...
Da ali pri aktivaciji besplatnog moraš ostavit ime, prezime, adresu i email, kao i broj telefona.
To onda nije original ako imas kljuc od wmc, ponasa se kao,ali vec su ti krenuli neki poznati KB9XXXXXX updatei koji nadograduju WGA
Ja sam se prijavio i dobio wmc kljuc samo upisujuci email. Kad ce mi se pojaviti genuine plavi znak? Kad ce genuine validacija?
Moze li se ikako napraviti da trazi i ostale...koje nisu hrvatske..
O stranih samo skYpe i jos par nekih...
Cini se da se Windows 8 puno lakse nabavlja nego sedmica i to po puno boljim cijenama.
Ja sam svog aktiviro jos prije mjesec dva preko phone activationa s public keyem i sve sljaka.
Vidite da ljudi (Microsoft) idu naruku piratima da na sve moguće načine omogučuju ili jeftinu ili besplatnu aktivaciju. Nemoguće da imaju toliko preglupih propusta koje bi i mala beba skužila. Po meni ovo je namjerno jer šta bilo da bilo oni nemogu izgubit. Prvo su izvukli brzu lovu na račun ovih popusta (40$ ili 15$ za licencu) a propustima kod aktivacije su osigurali veliku korisničku bazu i kod ljudi koji će skinuti sa torenta. Čak se i piratski Office 2013 aktivira tako da nazoveš besplatni 0800 broj od Microsofta i automatska sekretarica ti aktivira pirata bez greške. Oni nabijaju veliku bazu korisnika i stvaraju te ovisnim o svojim programima i opet svima dobro. Čak nisam imao pojma da je svim studentima Microsoft dao Windowse mukte na skidanje dok nisam to vidio ovdje na forumu. To podržava moju teoriju.
Hi
ja upravo pokušavam kupit online verziju...
dobio sam kod..... za popust, ali je problem što mi zip kod nikako neprolazi
bez obzira dali ukucavao nešto iz USA ili svoj od Sl Broda....
Vidite da ljudi (Microsoft) idu naruku piratima da na sve moguće načine omogučuju ili jeftinu ili besplatnu aktivaciju. Nemoguće da imaju toliko preglupih propusta koje bi i mala beba skužila. Po meni ovo je namjerno jer šta bilo da bilo oni nemogu izgubit. Prvo su izvukli brzu lovu na račun ovih popusta (40$ ili 15$ za licencu) a propustima kod aktivacije su osigurali veliku korisničku bazu i kod ljudi koji će skinuti sa torenta. Čak se i piratski Office 2013 aktivira tako da nazoveš besplatni 0800 broj od Microsofta i automatska sekretarica ti aktivira pirata bez greške. Oni nabijaju veliku bazu korisnika i stvaraju te ovisnim o svojim programima i opet svima dobro. Čak nisam imao pojma da je svim studentima Microsoft dao Windowse mukte na skidanje dok nisam to vidio ovdje na forumu. To podržava moju teoriju.
Jeje super je to šta je napravio i svaka čast. Ali eto ne daje baš svim studentima - zapravo to i nije do Microsofta već do nekih fakulteta jer ne plaćaju usluge dreamsparka
Na koji nacin promijeniti ikone u Metro sucelju koje nisu metro? :)
Na koji nacin promijeniti ikone u Metro sucelju koje nisu metro? :)
Probaj: "Open file location", properties, pa "change icon".
Imam HP ProBook 4510s i stavia sam jucer na njega w8
Hp na svojim stranicama nije izda drivere za w8,ali nakon automatske instalacije drivera od strane windowsa za synaptics (touchpad) opet touchpad ne radi,a ni tipkovnica (svitlo na caps lock ili ne radi,ili radi stalno) te nekad zna kasnit sta pišem....
ima netko koje rješenje...hitno!
Ne kuzim zasto mi se nece u igrama ulogirati na xbox live, dok se probam ulogirat preko xbox.com sve sljaka bez problema.
di mogu skinut uopće office 2013?
di mogu skinut uopće office 2013?
je se ovo jos nekom desava sa IE 10... ovaj bar sa strane di su aktivne teme, kad udjem u neku konkretnu temu onda nestane...
je se ovo jos nekom desava sa IE 10... ovaj bar sa strane di su aktivne teme, kad udjem u neku konkretnu temu onda nestane...
Da.
Kupio sam win 8 preko neta pro verzija pa me znima dali netko zna na koliko se kompova moze instalirati sa tim key-em.
Instalirati možeš na više računala ali aktivirati samo na jednom. Key koji si kupio je za OEM licencu pa kad jednom aktiviraš Windows on ostaje "vezan" za hardver, odnosno to računalo.
Manje izmjene hardvera su (u slučaju kvara npr.) moguće ali aktivacija na nekom drugom računalu ne!
To će možda biti tako za OEM Windowse u kupljenim računalima, ove Win8 koji se kupuju sada u promociji može se instalirati bilo gdje, ono što traže je da budu samo na jednom računalu. E sad, da li će skužit da su npr. 3? Treba vidjeti...
Dali to znaci ako mi se nesto desi sa kompom da moram mjenjati sto se smije mjenjati a sto ne?
A nasao sam u Microsoft software licence terms pise ovako i to podvuceno.
Anytime you transfer the software to a new computer, you must remove the software from the prior computer
Da, tako je i meni na w8 pro x64. Bas ruzno izgleda.
Evo chroma dole...
_
Da pitam nesto ajmo reci ne vezano za temu.. NPR: na jednom kompu imam word dokument koji je spremljen sa 2007 verzije, a na drugom kompu imam office 2003. I mogu li otvoriti dokument s officeom 2003 iako je ovaj spremljen na 2007 verziji? Isto to me zanima i za office 2010 i 2013.