prije 2 dana sam stavijo pasword na windows 7 na laptopu i nemogu se sjetiti koja je dali ima kakav nacin da je isljucim ili da vidim koja je sifra
ako neko zna nacin molio bi ga da napise jer mi je hitno potreban laptop
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto imam osjecaj da zelis uc u tude racunalo ili mozda u skoli na administratora?
Prijavi se sa administratorskim računom (ja sam uvijek išao prek safe boot-a). Onda otvori cmd, upiši: net users "tvoje korisničko ime" * (navodnike pišeš samo ako je više od jedne riječi i nemoj zaboravit zvijezdicu). Upišeš dva puta novu lozinku i to je to. Barem mislim.
a kako da udem u taj administratorski račun
mogu ti uslikati laptop i garanti list da je moj
samo pomozi
bootaj linux, zatim odi u C:\WINDOWS\system32\config i cijelu mapu config negdje kopiraj, kopiju zipaj pa mi ju pošalji i ako budeš imao sreće na pm ću ti poslat šifru.
Zasto imam osjecaj da zelis uc u tude racunalo ili mozda u skoli na administratora?
Ma joj pa vidis da je zaboravijo
Nego, ovakva pitanja se ne odgovaraju ovdje, imas google i daje dobre rezultate.
ajde spavaj teletabisi su zavrsili odavno :D
Na googleu, u prva 2-3 rezultata ces pronaci rjesenje. Snimis taj programcic na cd, izbootas ga, napravis kako pise i passworda nema vise :)
ima hrpa toga napisano tu na forumu o tome , čak je i u Bugu bio članak sa više načina kako da se to riješi
evo jedna slika teksta iz Buga
da kad odem preko ophcrack i ode i sacekam i ondje gdje treba da izbaci pas meni izbaci not found
daj link
Da nisi možda samo postavio username a password ostavio praznim?
nisam
mislio sam sa ophcrack, al ja sam sa neta skinuo i table od 8 gb koji povećava raspon šifri koje otkriva
sve sam probao i nece odoh dignuti novi windows pozzzz
sve sam probao i nece odoh dignuti novi windows pozzzz
probaj ovo http://www.hirensbootcd.org/