Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.370.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi

Kupi pravu gitaru? - Svašta, danas djeca i sviraju virtualno...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Daj, nemoj biti baš toliki mrgud Osmijeh i pokazivati znake starenja. Nije Guitar Hero zbog stjecanja umijeća gitare, već zbog instant zabave, jednostavno rokanje.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Inače bih ti bio dao karton zbog OT-a ali sada sam raspoložen pa neću Cool

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

evo stavio sedmicu.ok je.jedino što nisam mogao instalirat zvučnu pa sam ubo zvučnike u matičnu. jel zna netko možda rocketdock za 7.imao sam to na xp  pa bi htjeo i ovdje

edit: jel se i vama dugo spaja na net??

Imam žutih ko Šimunić :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 22:18 (Suvre).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo kod fromcelltohell imaš skinova kolko hoćeš - KLIK !

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 17:51 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

hvala na linku

EDIT: plavi ekran pri instalaciji tune-upa,drivera za zvučnu i igara preko steama

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 23:55 (Suvre).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To već spada u temu Windows 7 problemi ,ali samo kratko : TuneUp - ne znam kaj će ti u Sedmici ,mislim da je dovoljno dobar i već dosta po defaultu tweakan sistem i ima dobar defragmentator ,a tema za njega ima koliko hoćeš.

Zvučnu nisi navel koja je ,probaj nać drivere na stranicama proizvođača.

Steam?! Ni ja ,a ni puno ljudi ovdje nismo imali nikakvih problema.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 11:20 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi
Ne brinu, dao sam si karton. :)
Što se tiče spomenutih buildova, preporučam oprez, jer je 90% distribucija sumnjivo i sadrži maliciozne programčiće - frend je morao stornirati Visu zbog keyloggera u jednoj beta verziji, koji je u neobično kratkom roku skupio podatke i potrošio srećom samo stotinjak USD (zbog limita).
7100 je i više nego dovoljno stabilan za svakodnevni rad.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Morat ću se vratiti na xp. Nažalost ali meni sedmica neradi dobro. ruši se pri instalaciji igara(plavi ekran) i pri igranju . Jbg čekam finalnu verziju. Bit će to najbolji winsi sigurno samo da se još malo dotjeraju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem sigurno nije u Windowsima; radije provjeri memoriju i diskove.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

evo prije 1 sat sam prvi put pokreno komp sa windows 7 za sad sve mi se cini presuper zadovoljan sam vidjet cemo kako ce bit u igrama i u buducnosti al sumljam da ce bit ikakvih problema... Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Windows 7 RTM odgođen je i neće se pojaviti 13. srpnja kako je najavljivano, već će kasniti i pojaviti se krajem mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja se sad osjećam jako glupo prije godinu dana kad sam kupovao novi komp kupio sam oriđiđi vistu home premium (budala sam znam)

veli stari kad već kupujemo komp kupi i windowse i sad mi dolaze novi windowsi e sad ću ja fino na torrente na greškama se uči :-P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Windows 7 RTM odgođen je i neće se pojaviti 13. srpnja kako je najavljivano, već će kasniti i pojaviti se krajem mjeseca.

Jesi u pitanju neki sitni tehnicki problemi ili?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

imam jedno pitanje samo da ne otvaram temu

Ovako početkom mjeseca dolazi mi novi komp i sad da instaliram Windows 7 RC službenu sa microsoftove stranice ili da cekam taj rtm?

I dal se bude daj rtm isto mogel skinuti s njihove stranice?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakve veze ima izlazak Windowsa 7 s Vistom? Osim što su sustavi poprilično slični, Windows 7 nije obavezan niti potreban upgrade. Ne moraš uvijek imati sve najnovije. I za 2-3 godine opet će izaći Windowsi 8 i tako dalje. Svake 3 godine Microsoft namjerava izdavati nove verzije, a korisnici mogu birati što žele isto kao što svakih 6-12 mjeseci Intel i AMD izdaju nove procesore, ATI i nVidia nove grafičke kartice također izdaju prilično često.

Pitanje je financijskig mogućnosti koliko ćeš ići u korak s tehnologijom. Ako imaš jako puno novca imat ćeš uvijek najnoviji procesor, najnoviju memoriju i najnoviji operativni sustav itd. No, rijetko tko ima potrebe za tako nečim.

@pitanja:

- problemi s aktivacijama i sitnije stvari

- RTM je finalna verzija Windowsa i nije besplatna. To je ista ona verzija koju ćeš moći kupiti u trgovini na GA datum

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 12:16 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Problem sigurno nije u Windowsima; radije provjeri memoriju i diskove.

nemogu uredit poruku pa evo novi post. jel moguće da je došlo do greške pri prženju jer su winsi prženi s eksternog harda preko usba. nevjerujem da je hardver jer mi xp radi super

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 12:23 (Suvre).
17 godina
neaktivan

Može biti, ali može biti i hardver, jer Vista/7 intenzivnije koriste memoriju i drugačiji je sistem rada pa je moguće da prije XP-a nalete na problem. Meni je XP radio super, a Vista mi se BSOD-ala svako malo, sve dok nisam provjerio memoriju i našavši neke greške, zamijenio modul. Nakon toga je sve bilo u redu.

Smrzavanje, plavi ekrani i sl. sve to može biti iz dva razloga: driver ili hardver. Sami Windowsi rade dobro, jer da ne rade, nebi samo ti imao problem, nego baš svi. Provjeri što imaš na računalu. Ja sam imao situacija da mi se ljudi žale na rušenj, smrzavanje i sl., a reinstalacija sustava i pažljiva instalacija, što uključuje pravilan odabir drivera, riješila bi problem, tj. OS se nebi više smrzavao (XP). Ista stvar je i ovdje. Očito neki driver za chipset, lan, usb, često zvuk i grafiku ruši sistem. Skini isključivo najnoviji BIOS i najnovije drivere za svaki komad hardvera. Ako se i tada ruši, iščupaj vani sve i jedno po jedno spajaj na računalo, a kad se sruši, znat ćeš do čega je.

Inače, ovo je tema za "Windows 7 - problemi", pa ako imaš daljnja pitanja, pitaj tamo.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ok. Hvala. vjerujem da je uzrok rušenja bio driver za zvučnu (audigy se modani driver) koji nije radio ali je i dalje uzrokovao rušenje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja preporuka - a ponavljam i dio iz naxeemovog posta - driveri najnoviji ,u svakom slučaju original od proizvođača hardvera i još nešto :ako neko ima DriverMax instaliran - NE SKIDAJTE TE DRIVERE!!

Zašto? 99% drivera sa DriverMax sitea ,a i ostalih sličnih su modirani i napravit će vam samo probleme na PC-u!

DriverMax je dobar samo za jednu stvar : import i export drivera!

I'm so tired...
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ja se javljam kao naj pametniji lik za sedmicu jel ju imam na kompu znači Windows 7 b7100 x32 na srpskom je jeziku jel sam jedini taj prjevod našao za windows 7 ima i na hrvatskom ali za x64 i x86 imo sam x86 al neradi kak treba non stop izbacuje blue screan pa sad imam x32 pre dobar je windows imam verziju b7000 x86 ak nekom treba link nek kaže odakle sam skinio sve sedmice xd!!

Intel Core 2 Duo 2.13ghz ram ddr2 4gb grafička 256 mb gddr 3 nVidia hdd wd 500gb matična gigabyte s series 2x lg dvd-rw light scribe monitor 19incha agm kučište sagitta powered by raidmax(400W)window
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Samo, ovaj, ti najpametniji, ne postoji x32 program. 32 bitni softver nosi oznaku x86 Namigiva

EDIT: Da ne bi skočili na mene, ovo je bilo laički rečeno (x86 je zapravo oznaka za stare Intel računala kojima je naziv završavao na -86 - znači ovo vuče ime od pret-pentium ere, arhtitektura tih računala je standardiziarana na 32 bitne instrukcije).

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 23:13 (Bukva).
17 godina
odjavljen
Mato_Luks kaže...

ja se javljam kao naj pametniji lik za sedmicu jel ju imam na kompu znači Windows 7 b7100 x32 na srpskom je jeziku jel sam jedini taj prjevod našao za windows 7 ima i na hrvatskom ali za x64 i x86 imo sam x86 al neradi kak treba non stop izbacuje blue screan pa sad imam x32 pre dobar je windows imam verziju b7000 x86 ak nekom treba link nek kaže odakle sam skinio sve sedmice xd!!

Hm, stvarno bih ti mogao svašta napisati za ovaj post. I da si nepismen i da nemaš pojma o sedmici i računalima općenito, ali neću ti ništa reći da ne zadajem glavobolje naxeem-u. Zapravo, neću ništa napisati!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Imam pitanje u vezi win 7,nakon update-a win-sa, pod direct x izbacio mi je ovo?(slika)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja

Gle care nece biti puno promjena... Oni win 7 rade iskljucivo radi novaca, mogli su oni vistu u SP ispravit sve bagove...

17 godina

to nije ništa novo jer win 7 dolazi sa dx11....bar teoretski dok ne zaživi u praksi....

na to mislim do se ati i nvidia ne prilagode novom dx-u......

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
16 godina
neaktivan
ice-cube kaže...

Imam pitanje u vezi win 7,nakon update-a win-sa, pod direct x izbacio mi je ovo?(slika)

Tako treba da bude.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan

Tako je Windowsi 7 već u sebi imaju DX 11. Tako je i sa Vistom koja ima DX 10/ 10.1 (nakon instalacije SP1) već predinstaliran

http://fotoforum.forumotion.net/
16 godina
neaktivan

Ma mislio sam da su malo požurili i da će dx 11 izači samo u finalnoj verziji,zato sam vam pokazao sliku.Bar su tako najavljivali.

16 godina
neaktivan

A ionako je neupotrebljiv kada nema DX 11 kartica i igara. RC verzija je ionako kandidat za finalnu verziju pa nije čudo što su ga već stavili unutra

http://fotoforum.forumotion.net/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice