tnx....evo radi.....
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.366.780
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A sta da odaberem tamo kod onoga upgrade ili custom, tako nesto?
Napravio sam novu particiju ali kako da odaberem da se Sedmica instalira na nju?
Dodem do ovog upgrade ili custom i sta dalje?
Napravio sam novu particiju ali kako da odaberem da se Sedmica instalira na nju?
Dodem do ovog upgrade ili custom i sta dalje?
...pa kad resetiram komp sa dvd-om sam me pita press any key za boot dvd..i tako uradim, ne idem u bios..
...pa kad resetiram komp sa dvd-om sam me pita press any key za boot dvd..i tako uradim, ne idem u bios..
Pa jesam i onda stavim start instal i onda moram odabrat izmedu one dvije opcije..
Custom
Idem probat ali ako izgubi dokumente sa ove particije, cut cemo se..
Zašto mi je na windowsima 7 brzina uvijek manja od maksimalne na speed testu? Uvijek je oko 3.55 nikad više, a na XP-u je uvijek 4? Isto je kad skidam torrent na 7 je uvijek download oko 355, a na XP-u uvijek 430 i više?
Nikakve veze to nema s Windowsima.
Nikakve veze to nema s Windowsima.
Zašto mi je na windowsima 7 brzina uvijek manja od maksimalne na speed testu? Uvijek je oko 3.55 nikad više, a na XP-u je uvijek 4? Isto je kad skidam torrent na 7 je uvijek download oko 355, a na XP-u uvijek 430 i više?
Instalirao sam 7-icu i zadovoljan sam,ali imam jedan problem-ne želi mi ući u catalyst control center,tj. ništa se ne događa kada kliknem na ikonu.Da li netko zna kako to riješiti?
PS. Ponovno sam instaliravao drivere i opet sve isto,također sam čuo da bi moglo biti do antivirusa pa sam probao i s njim i bez njega ,ali opet isto.
Instalirao sam Sedmicu, kako da vidim je li mi Directx 10.1? Tremam li to instalirat?
.....molim pomoc!!!!!!!!
znaci nece mi skinuti windows 7 rc....sa windowsovih sluzbenih str.......
upisem svoju hotmail ...i pass.........i nista samo se onaj zeleni9 krug vrti.......evo vec oko pola sata;) (slika dole)
Samo otvori start i upisi dxdiag i lupi enter.Vidi sliku:
u bugu broj 198.....na 37str sam procitao da se instalacija windowsa 7 moze obaviti putem HDD-a
"Drugi jednostavniji jest da raspakirate datoteke na vlastiti hard disk i odatle pokrenete instalaciju"
ak sam dobro skuzio trebam napraviti sljedece:
(imam 3 particije:
1.C....windowsi xp
2.d...dokumenti
3.e......slobodna za instalaciju windowsa 7.......(68gb))
1.iz windowsa xp raspakiram iso file..windowsa na d particiju(ispravite me kako grijesim)
2...pokrenem instalaciju windowsa......
3.........odaberem da instalira na e particiju......
Čuj ,u teoriji zvuči dobro. Ja sam to pročital ,ali ipak sam krenul na stari dobri način. Probaj ,kaj možeš izgubit (osim XPa)!
Zezam se ,bez problema mada ja nebi to radil osim ako imaš Ghost ili Acronis da si prije napraviš image sistema i recovery disk za svaki slučaj.
i meni je bolji stari dobri nacin....ali meni s dvd-a nikada nece naci particije tj...HDD
Čekaj ,kak neće?
evo ga ....i mene na windows 7....rc...joj ovo je pre cool
instalaciaja je trajala oko 20minuta...instaliurao sam s hdd-a ...
da li mogu image win 7 kopirati na usb pa preko njega boot-at jer mi je na drugom kompu; da ne przim dvd bezveze?
ja sam sada prije pola sata instalirao s hdd-a....imas bugu na str...37
Koliko vremena ti je otprilike trajala instalacija s harda?
evo ga ....i mene na windows 7....rc...joj ovo je pre cool
instalaciaja je trajala oko 20minuta...instaliurao sam s hdd-a ...
Koliko vremena ti je otprilike trajala instalacija s harda?
hah... nisam bio vidio.. isprike!!
Moguće je ali možeš imati nekih problema s windowsima ako to ukloniš! Pogledaj ovdje je pominjano što se dogodi nakon korištenja watermark removera!