Win 7: legalno - ilegalno

poruka: 5
|
čitano: 2.341
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

U firmi smo eto kupili 1 licencu win 7 ultimate, i sad me zanima dali mogu skinuti s torrenta neku od prerađenih instalacija a da mi se to priznaje kao legalno? Instalacija ide samo na jedan komp. Sav ostali softwar je ili kupljen ili freeware.

Poslije jebanja nema kajanja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 12:54 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7: legalno - ilegalno

Zaboravih pitati, ukoliko mogu instalirati koju instalaciju preporučate a da je x32.

Poslije jebanja nema kajanja.
17 godina
neaktivan

Preporučujem ti da odmah makneš te linkove jer sadrže warez.

A sada što se tiče tih modificiranih izdanja - koliko ja znam microsoft nema ništa protiv toga da ti imaš windowse s nekim maknutim komponentama ili driverima sve dok su plaćeni tj. licenca je originalna.

Problemi su u tome (čak i ako MS to dopušta) da: Pitaj boga koliko su funkcionalne te inačice tj. koliko toga je izbačeno, da li je stabilna, da li je možda ubačen neki spyware/malware itd.

I postoji mogućnost da podrška ti neće toliko izlaziti u susret jer je modificirana pa će te odbiti standardnim: "Tko zna što ste vi tamo prčkali - vjerovatno ste sami to napravili"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7: legalno - ilegalno

A da nabaviš normalnu ,original instalaciju? Jednostavno posudiš disk od nekog tko je kupil Sedmicu?

Jel ,većina tih ''nabrijanih'' super-duper ,extreme verzija ima u sebi i dodatke koji ti baš ne trebaju na PC-u (crvi ,trojanci).

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 12:52 (kizo2703).
17 godina
protjeran

Evo ja probo otić skinut oba win-a od ni jednog nerade linkovi za rapid i tak to moš se pozdravit s njima!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice