Vista se dugo pali

poruka: 12
|
čitano: 3.727
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista se dugo pali

Pozdrav, koristim Vistu 32-bita..kada sam je instalirao palila se za manje od minutu, no s vremenom se tih manje od minutu promjenilo u 2 minute..

To mi se prije dogadjalo i kada sam koristio XP, na pocetku se brzo palio i sve ok, a sada mu dugo treba..

Sestri sam instalirao Vistu i pali se u manje od minutu i cim se upali odmah je spremna za koristenje, dok ja moram jos cekati da se makne slicica od NOD32, kod nje se to vrlo brzo makne..

Imamo instalirane manje-vise, sve iste programe, igrice neigram,,kako ubrzati paljenje kompa??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Vista se dugo pali

Makni nepotrebne startup programe i očisti komp sa CCleanerom.

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

ok, hvala, ali cudi me kako ona nema problema s tim..nego, kako da maknem nepotrebne startup programe?? Namigiva

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
Vista se dugo pali

ako si updetao sustav.. to je do toga 80%...  iskljuci automatic update kad instaliras vistu (ili neki drugi OS ) pa pokusaj opet... imo sam isti problem

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lg-viewty kaže...
nontryer kaže...

ok, hvala, ali cudi me kako ona nema problema s tim..nego, kako da maknem nepotrebne startup programe?? Namigiva

Možeš i unutar CCleanera, sad sam se tek sjetio. :) To bi trebalo dosta ubrzat podizanje sustava, svakako probaj. ;)

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

ako si updetao sustav.. to je do toga 80%...  iskljuci automatic update kad instaliras vistu (ili neki drugi OS ) pa pokusaj opet... imo sam isti problem

nisam updateao sustav..nego,  koristim Vistu, neznam koju jer nisam mogao instalirati Ultimate, prije sam imao ultimate, ali se pokvarila pa sam morao reinstalirati windowse, poslije je nisam vise mogao instalirati na svoje racunalo, ali na sestrino jesam -.-' neznam zasto

Apple iPhone 3G 8GB-crni
17 godina
neaktivan
Vista se dugo pali

Imaš ovdje moj i ramboxov post o servisima koji se mogu isključit. Također ukloni nepotrebne programe koji se pokreću s Vistom kada pokreneš PC. Jednom tjedno napravi defragmentaciju diska i očisti PC s ovim programom.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 17:23 (Razer_Copperhead).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista se dugo pali

Poslije CCleanera se racunalo 1.51 min..meni je to ipak puno, neznam dali da ponovno instaliram windowse ili sto!?

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Poslije CCleanera se racunalo 1.51 min..meni je to ipak puno, neznam dali da ponovno instaliram windowse ili sto!?

pa jesi onemogućio nepotrebno da se ne starta s windowsima  u ccleaneru i defragmentirao s auslogics disk defragom?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
lg-viewty kaže...

pa jesi onemogućio nepotrebno da se ne starta s windowsima  u ccleaneru i defragmentirao s auslogics disk defragom?

Sve sam napravio, s Windowsima mi se pali najosnovnije sto mora biti, sad idem instalirat Vistu na novo, pa kako bude =)

Hvala svima

..................

Kako da passworde i usernamee iz Mozzile sacuvam ??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 17:47 (lg-viewty).
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
seneka kaže...
lg-viewty kaže...

Sve sam napravio, s Windowsima mi se pali najosnovnije sto mora biti, sad idem instalirat Vistu na novo, pa kako bude =)

Hvala svima

..................

Kako da passworde i usernamee iz Mozzile sacuvam ??

Uz pomoć MozBackupa.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 17:54 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Vista se dugo pali

Znalci, imam problem..nemogu bootat ni sa jednog Vistinog DVD-a, neznam zasto -.-'

Dok je upaljeno racunalo probao sam stavit i pokazuje DVD kao da je prazan,,kako da to slozim??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice