pozz ljudi, ja sam newb i sveopci panicar. naime imam windows 7 s 2 diska.na jednom disku imam 2 particije C i D. na C disku imam ukupno 19,4 gb, a samo 3 gb slobodno zbog windowsa naravno, nekoliko programa koje nisam mogao instalirati na drugim diskovima vec samo na C, i iz zbog toga sto imamo 3 korisnicka racuna na kompu pa i to pretpostavljam zauzima mjesta.e sad, moj frend i ja odlucili smo gigabajte sa d particije prebacit na c sa Easeus partition master home edition, ali strahujemo da se ne bi srusio sistem.sve ostale podatke koji nisu na c disku (znaci sa d diska) smo prebacili na eksterni disk no nije nam svejedno da dođe do nove instalacije windowsa.zanima nas ustvari koja je vjerojatnost da ce nesto poci po zlu ukoliko odlucimo prenijet te gigabajte na c disk i restartamo komp? ovo je toliko glupo i vjerojatno smo bezveze zakomplicirali stvar i sad sirimo paniku ali - better safe that sorry :D hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedini problem se u stvarnosti događa (i to ne uvijek) ako vam nestane struje i ako pokušate prenijeti s jedne particije na drugu gotovo jednaku gigabajtažu koliki vam je i slobodni prostor na particiji s koje prebacujete (osim ako je ista posve prazna i želite prebaciti sve). Prema tome, samo hrabro i, ako to radite prvi put, detaljno čitajte što vam program javlja.
Hvala puno!!