Problem kod skidanja microsoft-ovih downloadova

poruka: 5
|
čitano: 1.024
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kao prvo pozdrav svima!

stvari stoje ovako. imam proble tako da svaki put kada odem na microsoftovu stranicu sve funkcionira do trenutka kada trebam skinuti nesto, prvo je to bio msn kojijos uvijek ne mogu skinuti a sada je to .NET framework 2.0.

da li netko zna o cemu je rijec?

hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem kod skidanja microsoft-ovih downloadov

Ovisi kakvu grešku dobiješ kad pokušavaš downloadati, neke stvari s njihovog sajta zahtijevaju genuine windowse.

Net framework koliko mi je poznato nije takav slučaj, ali daj malo barem opiši di poteškoća nastaje.

Starta li ti uopće download?

Korisniš li download klijent (flashget, getright itd)?

Poteškoću sa MSN-om ćeš najvjerovatnije riješiti sa MSI installerom kod kojega download i install ne ide preko neta: link

ili pokušaj skinuti najnoviji webinstaler odavdje: link

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
16 godina
neaktivan

pa stvar je ovakva...

kada krenem skidati, dakle dodjem do toga i kliknem download on mi prikaze na mozilli kao da ne moze otvoriti u biti connection can't  be established il tako nesto.

17 godina

Probaj sa Internet explorerom pa vidi dal ti i tamo izbacuje istu poteškoću, ako ti tamo radi, reinstaliraj jednostavno firefox.

Ako ti pak i internet explorer izbacuje istu pogrešku, vidi da nemaš nešto što bi ti blokiralo internet promet te eventualno provjeru koliki ti je MTU na modemu.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala na pomoci skuzio sam da mi KIS 9 blokira, pa kad sam njega iskljucio radi sve ok!

Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice