vista mi je sranje spora je i nesviđa mi se. widnows 7 isti ku..c !
sada iman xp 32 bit ali bi tia stavit 64 bit ! što mislite od 64 bit da li je dobar i kakav je ?!
sada iman xp 32 bit ali bi tia stavit 64 bit ! što mislite od 64 bit da li je dobar i kakav je ?!
pa ovisi kakve performanse imas ... inace je xp sasvim solidan sustav ... moglo bi se rec jedan od najboljih ...
ovak, windowsi... oni su puni rupa tzv. bugovi.. a jos su i preskupi za nas obicne smrtnike (ako ocemo si updateati) a linuxi, jesi ikad razmisljao o tome?Linuxi su budućnost.. sam si gore staviš emulator (wine) i rade ti sve .exe datoteke kao i sve ostale koje su namjenjene za windowse.. a prednost svega toga je kaj linuxi uopče ne štekaju jako su pouzdani i još k tome jako ali zbilja jako teško se nađe virus za njih. a lako si napišeš tam u terminalu koliko rama imaš pa ti ih onda sve prepozna.
ovak, windowsi... oni su puni rupa tzv. bugovi.. a jos su i preskupi za nas obicne smrtnike (ako ocemo si updateati) a linuxi, jesi ikad razmisljao o tome?Linuxi su budućnost.. sam si gore staviš emulator (wine) i rade ti sve .exe datoteke kao i sve ostale koje su namjenjene za windowse.. a prednost svega toga je kaj linuxi uopče ne štekaju jako su pouzdani i još k tome jako ali zbilja jako teško se nađe virus za njih. a lako si napišeš tam u terminalu koliko rama imaš pa ti ih onda sve prepozna.
ovako moj komp je odlican neda mi se sada sve tipkat : 2 GB RAM, 9800 GT 512 MB, cor 2 duo E7300 2x2,66 GHZ, 250 GB HDD, itd...
inače skinem windows s torrenta i iman full verziju ko je lud platiti windows .. hahaha
ovako moj komp je odlican neda mi se sada sve tipkat : 2 GB RAM, 9800 GT 512 MB, cor 2 duo E7300 2x2,66 GHZ, 250 GB HDD, itd...
inače skinem windows s torrenta i iman full verziju ko je lud platiti windows .. hahaha
Pa sad da ti je komp odličan...
evo ovako.. moj kompjuter je ODLIČAN za 4.500 kn koliko sam ga platia nisam moga sastaviti bolju kofiguraciju, i iman još samsung SM2032BW a to što govorite da ima boljih kompjutera, normalno da ima niko nema najbolji.. ali za te novce sam pre per pre pre zadovoljan i koji ce mi ku.ac vista ? bolji je xp !
Zavisi što tražiš, nekima je bolja Vista nekima Xp.
evo ovako.. moj kompjuter je ODLIČAN za 4.500 kn koliko sam ga platia nisam moga sastaviti bolju kofiguraciju, i iman još samsung SM2032BW a to što govorite da ima boljih kompjutera, normalno da ima niko nema najbolji.. ali za te novce sam pre per pre pre zadovoljan i koji ce mi ku.ac vista ? bolji je xp !
pita sam 32 bit ili 64 bit. a ovo s visto sam ssamo reka svoje misljenje !
ugl i dalje cu koristiti 32 bit xp professional..
daj kupi novi PC i onda stavi vistu!!
slažem se.......... sharkey
daj kupi novi PC i onda stavi vistu!!
S konfom iz potpisa vrtio sam vistu sp1 i ubrzo sam vidio da je sporija oko 30% (od XP-a SP3). Po mojoj procjeni za vistu treba najmanje Q6600 8GB RAM- i 2x GTX280 SLI.
S konfom iz potpisa vrtio sam vistu sp1 i ubrzo sam vidio da je sporija oko 30% (od XP-a SP3). Po mojoj procjeni za vistu treba najmanje Q6600 8GB RAM- i 2x GTX280 SLI.
ako igras igre bjeziiiiii od viste ko vrag od tamjana...ja sam imo vistu 32bit, 64 bit, windows 7 64 bit beta 7000 i sad sam na xp-u...na ovim srotovima imam 15 FPS manje nego na xp-u a o brzini i stabilnosti sustava da na govorim...moj prijedlog je ostani na xp-u i ne instaliravaj vistu ni 32 bit ni 64 bit imat ces samo problema...ovih posljednnji par dana 3 sam puta reinstaliro OS i donio zakljucak - nigdje sa xp-a
vista vam zivo sranje a jesi pametan...Ja imam vistu i jedno 10000 puta je bolja od xp-a. ako nemas dobar PC nemoj ju ni stavljat...
dam se kladiti da svi koji tako pljuju po visti da su skinuli preko torenta?
jer malo je drugacije misljenje onih koji su je kupili - oni nemaju nikakve probleme i sve im radi kako treba
Oduševljava naslov teme!!??
Ispravno bi bilo: Ja mrzim VISTU, volim XP, pljujte po VISTI.
Takvih tema mali milion samo malo utipkat u tražilicu, ali ne, opet iznova VISTA vs XP prepiranje. koristi ono šta ti odgovara, okani se drugog i "idemo dalje" (hm...slučajno )
da, čini mi se da moderatori poprilično spavaju, otvara se gomila tema se skoro istim nazivima, tematikom, evo recimo ovaj naslov u temi nema veze s postovima autora teme. Neću sad hvalit spominjanjem jedan drugi forum no iskrene preporuke da se malo revnije dijele sankcije i brišu teme (pre)sličnog sadržaja ... Forum je poprilično nepregledan a ima ogroman potencijal, svaka čast bugovcima na trudu (i rezultatima) stvaranja istog..