Koji windows izabrat ?

poruka: 26
|
čitano: 4.642
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji windows izabrat ?

vista mi je sranje spora je i nesviđa mi se. widnows 7 isti ku..c !

sada iman xp 32 bit ali bi tia stavit 64 bit ! što mislite od 64 bit da li je dobar i kakav je ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji windows izabrat ?

pa ovisi kakve performanse imas ... inace je xp sasvim solidan sustav ... moglo bi se rec jedan od najboljih ...

17 godina
Barbarijan kaže...

sada iman xp 32 bit ali bi tia stavit 64 bit ! što mislite od 64 bit da li je dobar i kakav je ?!

ne znam kokav komp imaš ali ako su ti vista i win7 spori onda je XP OS za tebe, nećeš nimalo profitirati instalacijom 64-bitne verzije..Malo je zahtjevnija,  ima problema sa driverima, ne isplati se..
16 godina
neaktivan

ovak, windowsi... oni su puni rupa tzv. bugovi.. a jos su i preskupi za nas obicne smrtnike (ako ocemo si updateati) a linuxi, jesi ikad razmisljao o tome?Linuxi su budućnost.. sam si gore staviš emulator (wine) i rade ti sve .exe datoteke kao i sve ostale koje su namjenjene za windowse.. a prednost svega toga je kaj linuxi uopče ne štekaju jako su pouzdani i još k tome jako ali zbilja jako teško se nađe virus za njih. a lako si napišeš tam u terminalu koliko rama imaš pa ti ih onda sve prepozna.

17 godina
neaktivan
Vranoxxx kaže...

ovak, windowsi... oni su puni rupa tzv. bugovi.. a jos su i preskupi za nas obicne smrtnike (ako ocemo si updateati) a linuxi, jesi ikad razmisljao o tome?Linuxi su budućnost.. sam si gore staviš emulator (wine) i rade ti sve .exe datoteke kao i sve ostale koje su namjenjene za windowse.. a prednost svega toga je kaj linuxi uopče ne štekaju jako su pouzdani i još k tome jako ali zbilja jako teško se nađe virus za njih. a lako si napišeš tam u terminalu koliko rama imaš pa ti ih onda sve prepozna.

Čovječe,ak je vista i sedmica za kreatora posta smeće, kaj bu tek onda napisal za linux... Stvarno ima čudnih likova,on bi nekakav savjet ,popljuje  opcije, i želi riječi hvale za onu soluciju koju bi on isprobal (XP 64 bit). Teško mu je malo pročitati postove u rubrici Windows. Ili je balavac ili mu nisu sve na broju.Namigiva
17 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

Pitanje je računala koje imas.
Ali daleko od toga da je Vista sranje (osobno imam XP) ali realno je pogledati da je Vista u monogčemu bolji OS od XP-a, zasto? Prvenstveno sigurnost na internetu, manje bugova (reješeno SP1), zaista daleko od toga da je, citiram "isti ku..c".
Sto se tice XP-a 64 bit, loša optimizacija, neusaglašenost sa mnogim driverima, također neisplativo isto kao i Vista 64 bit.
XP je dobra solucija, ali ako imaš resursa za Vistu, ja ne bih bježao od nje.
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan

ovako moj komp je odlican neda mi se sada sve tipkat : 2 GB RAM, 9800 GT 512 MB, cor 2 duo E7300 2x2,66 GHZ, 250 GB HDD, itd...

inače skinem windows s torrenta i iman full verziju ko je lud platiti windows .. hahaha

17 godina
Barbarijan kaže...

ovako moj komp je odlican neda mi se sada sve tipkat : 2 GB RAM, 9800 GT 512 MB, cor 2 duo E7300 2x2,66 GHZ, 250 GB HDD, itd...

inače skinem windows s torrenta i iman full verziju ko je lud platiti windows .. hahaha

Posteni gradani RH?
Vista bi ti super radila na tvom PCu, al uzalud je tebi objasnjavat kad vidim da si vec sve zakljucio i da si popio pamet cijelog svijeta.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
Barbarijan kaže...

Pa zato i imas problema sa njima.
FOR THE HORDE
17 godina
neaktivan

Pa sad da ti je komp odličan...

17 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

Da, uz takvu konfu Vista bi jako dobro radila na tvojoj konfiguraciji, bez ikakvih problema. No, dalo bi se raspravljat da je komp odličan (ima u puuuno boljih).
Torrent i Windowsi? Loša kombinacija...ubojita s određene strane.
Psiho246 kaže...
Barbarijan kaže...

Posteni gradani RH?
Vista bi ti super radila na tvom PCu, al uzalud je tebi objasnjavat kad vidim da si vec sve zakljucio i da si popio pamet cijelog svijeta.
 Nažalost, istina!
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan

evo ovako.. moj kompjuter je ODLIČAN za 4.500 kn koliko sam ga platia nisam moga sastaviti bolju kofiguraciju, i iman još samsung SM2032BW a to što govorite da ima boljih kompjutera, normalno da ima niko nema najbolji.. ali za te novce sam pre per pre pre zadovoljan i koji ce mi ku.ac vista ? bolji je xp !

17 godina
protjeran
Koji windows izabrat ?

Zavisi što tražiš, nekima je bolja Vista nekima Xp.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

evo ovako.. moj kompjuter je ODLIČAN za 4.500 kn koliko sam ga platia nisam moga sastaviti bolju kofiguraciju, i iman još samsung SM2032BW a to što govorite da ima boljih kompjutera, normalno da ima niko nema najbolji.. ali za te novce sam pre per pre pre zadovoljan i koji ce mi ku.ac vista ? bolji je xp !

Ja nisam rekao nista o tome da je loš ili odličan.
Sto se tice odgovora za Vistu ili XP, imam smao jedno pitanje.. Zasto si otvarao temu, ako si vec sam smislio odgovor u glavi? To mi nije jasno.. ali neka ti bude sretno za XP-om.
Pozz
17 godina
neaktivan

pita sam 32 bit ili 64 bit. a ovo s visto sam ssamo reka svoje misljenje  !

ugl i dalje cu koristiti 32 bit xp professional..

17 godina
neaktivan
Koji windows izabrat ?

daj kupi novi PC i onda stavi vistu!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji windows izabrat ?

slažem se.......... sharkey           

0 0 hvala 0
17 godina
SharkeY kaže...

daj kupi novi PC i onda stavi vistu!!

neko se mora pravt pametan...radi primjera, ja sam imo vistu ultimate na ovoj konfiguraciji(dolje) i sve ok, al sam CoD 4igro na 800*600

a kad sam stavio opet Xp igro sam na 1280*1024

a sad imam novi monitor 22'',a neznam gdje mije cod...hhh

al mislim da je i win7 dobar, al slazem se da je vista živo sranje
AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W | LG Flatron W2241S (22''...) http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=57668
17 godina
protjeran
Koji windows izabrat ?

S konfom iz potpisa vrtio sam vistu sp1 i ubrzo sam vidio da je sporija oko 30% (od XP-a SP3). Po mojoj procjeni za vistu treba najmanje Q6600 8GB RAM- i 2x GTX280 SLI.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 12:12 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

S konfom iz potpisa vrtio sam vistu sp1 i ubrzo sam vidio da je sporija oko 30% (od XP-a SP3). Po mojoj procjeni za vistu treba najmanje Q6600 8GB RAM- i 2x GTX280 SLI.

sad si malo pretjero... za koju vistu pricas 32 ili 64 bitnu?? ako pricas za 32 bitnu onda šta ce ti 8GB rama kad prepoznaje samo 4GB, a prema mom misljenju dovoljno je imati bilo kakav dual core CPU i 2GB rama
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
17 godina
protjeran
mtopol kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

sad si malo pretjero... za koju vistu pricas 32 ili 64 bitnu?? ako pricas za 32 bitnu onda šta ce ti 8GB rama kad prepoznaje samo 4GB, a prema mom misljenju dovoljno je imati bilo kakav dual core CPU i 2GB rama
 Za 64-bitnu min 8GB, a za 32-bit 3GB. Nećemo u offtopic, da ne bi bilo crveni :)
Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
17 godina
neaktivan
Koji windows izabrat ?

ako igras igre bjeziiiiii od viste ko vrag od tamjana...ja sam imo vistu 32bit, 64 bit, windows 7 64 bit beta 7000 i sad sam na xp-u...na ovim srotovima imam 15 FPS manje nego na xp-u a o brzini i stabilnosti sustava da na govorim...moj prijedlog je ostani na xp-u i ne instaliravaj vistu ni 32 bit ni 64 bit imat ces samo problema...ovih posljednnji par dana 3 sam puta reinstaliro OS i donio zakljucak - nigdje sa xp-a

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji windows izabrat ?

vista vam zivo sranje a jesi pametan...Ja imam vistu i jedno 10000 puta je bolja od xp-a. ako nemas dobar PC nemoj ju ni stavljat...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji windows izabrat ?

dam se kladiti da svi koji tako pljuju po visti da su skinuli preko torenta?

jer malo je drugacije misljenje onih koji su je kupili - oni nemaju nikakve probleme i sve im radi kako treba

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji windows izabrat ?

Oduševljava naslov teme!!??

Ispravno bi bilo: Ja mrzim VISTU, volim XP, pljujte po VISTI.

Takvih tema mali milion samo malo utipkat u tražilicu, ali ne, opet iznova VISTA vs XP prepiranje. koristi ono šta ti odgovara, okani se drugog i "idemo dalje" (hm...slučajno Šutim)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji windows izabrat ?

da, čini mi se da moderatori poprilično spavaju, otvara se gomila tema se skoro istim nazivima, tematikom, evo recimo ovaj naslov u temi nema veze s postovima autora teme. Neću sad hvalit spominjanjem jedan drugi forum no iskrene preporuke da se malo revnije dijele sankcije i brišu teme (pre)sličnog sadržaja ... Forum je poprilično nepregledan a ima ogroman potencijal, svaka čast bugovcima na trudu (i rezultatima) stvaranja istog..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice