Dakle, trenutačno imam sedmicu RC verziju, a ona će više-manje ubrzo 'isteći'. Pošto me oduševila u svim mogućim i nemogućim pogledima, odlučio sam kupiti orginal. Stoga bih vas pitao kakav je proces prelaska s RC verzije na finalnu tj. kupovnu? Da li mogu npr. samo napraviti upgrade ili moram kompletno iznova instalirati cijeli OS? Ako da, da li ću imati problema s zadrškom i prebacivanjem podatka s RC na novu verziju? I da li je isplativije kupiti proffesional verziju od one ultimate? Postoji li neka prevelika razlika? Hvala.
Pozdrav ljudi, uzeo sam sad Windows 7 Pro 64 bitni, instalirat ću večeras, pa javim ;)
ja sam već prije tjedan dana izabro Ultimate x64 i koristim ga "ever since" :P
ponosno sam ga našao na torrentima a još ponosnije skinuo i uštedio soma i kolko kuna...pa boli me dupe bilo legalno il ne.
rađe i tako neg kupit skužit da hebe ;)
A key? Je li bilo kakvih problema?
Ista pjesma kao kod viste.
Ultimate naravno kad san več potrošija toliko novaca na konfiguraciju koja spada u višu klasu pc a bavin se obradon slika te ih printan na prilično skupom printeru
a volin i igrat igre a i klokat proc grafu e zato oču i najači operativni sutav Windows 7 Ultimate pa da mogu sve iskoristit maximalno
Ovakav "biser" od razmišljanja već dugo nisam pročitao....!!
Naravno, kupujem Win 7 Home Premium Retail jer mi u pakovanju nudi dvije opcije 32 i 64Bit, tako da sam po tom pitanju miran, a za sve ostalo što mi je potrebno za rad i zajebanciju za po doma ta verzija mi je i više nego dovoljna..!¨!
ponosno sam ga našao na torrentima a još ponosnije skinuo i uštedio soma i kolko kuna...pa boli me dupe bilo legalno il ne.
Nema potrebe za keyom jer je unesen u samu instalaciju a to je aktivirana verzija od strane microsoft tako da i update-i mogu
ee ljudi mene zanima ta windows 7-ica, al neam pojma koju uzeti jer neznam što značio+ ono 64, 32, itd... jel mi može tko to objasniti.. mislim da je to u vezi rama, nezz... imam 3 gb rama, koji da uzmem onda?? hvala
32 bitnu... 32 bitne teoretski bi trebale moći adresirati do 4GB RAM-a, ali pokazalo se da adresira uglavnom oko 3.25GB (+- nekoliko stotina MB), znači 32 bitna je za tebe ;)
ee ljudi mene zanima ta windows 7-ica, al neam pojma koju uzeti jer neznam što značio+ ono 64, 32, itd... jel mi može tko to objasniti.. mislim da je to u vezi rama, nezz... imam 3 gb rama, koji da uzmem onda?? hvala
S obzirom na količinu rama trenutno ti je svejedno dal ćeš stavit 32 il 64 bit-a.
32 bitnu... 32 bitne teoretski bi trebale moći adresirati do 4GB RAM-a, ali pokazalo se da adresira uglavnom oko 3.25GB (+- nekoliko stotina MB), znači 32 bitna je za tebe ;)
S obzirom na količinu rama trenutno ti je svejedno dal ćeš stavit 32 il 64 bit-a.
aha, a el bi bilo onda dobro da stavim 64 ili ipak 32, da kasnije nemam problema?.. hvala,.. a kakav je to 86?
S obzirom na to da firma plaća uzimam win7 pro iako sam zadovoljan sa xp-om ali što se može idemo dalje
Nema potrebe za keyom jer je unesen u samu instalaciju a to je aktivirana verzija od strane microsoft tako da i update-i mogu
?? Dakle, to je legalna verzija...
Ja sam narucio. Win 7 64bit Profesional.
nijedan
Windows 7 7600
aha, a el bi bilo onda dobro da stavim 64 ili ipak 32, da kasnije nemam problema?.. hvala,.. a kakav je to 86?
Postoje x86 i x64 Windowsi... x86 su 32 bitni, a x64 su 64 bitni
Što se tiće 64 bitnih sustava oni su moja preporuka jer u budućnosti možeš nadograditi RAM na nešto veći kapacite. Inače kod mene na 64 bitnij Win 7 RC sve radi kako treba
Postoje x86 i x64 Windowsi... x86 su 32 bitni, a x64 su 64 bitni
Što se tiće 64 bitnih sustava oni su moja preporuka jer u budućnosti možeš nadograditi RAM na nešto veći kapacite. Inače kod mene na 64 bitnij Win 7 RC sve radi kako treba
hvala, a hoče li biti problema pošto sam čuo da za 64 bitni os treba 4 gb rama, a ja imam 3 gb..?
Ne... Za 64 bitni OS moraš imati samo CPU koji ima 64 bitne instrukcije, a tvoj ih ima
Odabrat cu Win7 PRO 32bit ili 64bit :), origigi ofc kad kupim novu masinu :)
Zasad naginjem na Home Premium hrvatski 64 bit-na.
Najvjerojatnije win 7 pro 32 bit-a. Ako nebudem imao novaca onda home premium. BTW jel riješen problem sa punkbusterom?
Zasad naginjem na Home Premium hrvatski 64 bit-na.
Hrvatski ima samo Ultimate verzija...ili Pro uz neki teži način koji su linkali deči prije :)
Najvjerojatnije win 7 pro 32 bit-a. Ako nebudem imao novaca onda home premium. BTW jel riješen problem sa punkbusterom?
Punkbuster ti je inače samo za online igrice...protiv varanja i to..tu ti je bitno da je predaktivirana verzija
Zanima me, bi li kod koji dobijem pri kupovini 32-bitne verzije radio s 64-bitnom verzijom WIndowsa tj može li ju aktivirati?
Zanima me jel treba ista minimalna konfiguracija za home premium, professional ili ultimate edition. Osim sto za xp mode kod professionala i ultimate verzije treba dodatnih 2 gb rama.
Zanima me jel treba ista minimalna konfiguracija za home premium, professional ili ultimate edition. Osim sto za xp mode kod professionala i ultimate verzije treba dodatnih 2 gb rama.
Mislim da je minimalna konfiguracija ista. Jedina razlika kolko ja znam je da za 32-bitni win7 treba minimalno 1gb rama, a za 64-bitni win7 minimalno 2gb rama. Ako se varam neka me isprave.
Zanima me, bi li kod koji dobijem pri kupovini 32-bitne verzije radio s 64-bitnom verzijom WIndowsa tj može li ju aktivirati?
Da
Ne.
a kako naxeem ovdje kaže ovo:
Key radi uvijek i na 32 i 64 bitnoj verziji. Ako se predomisliš uvijek možeš reinstalirati i aktivirati onu drugu verziju.
Ne.
a kako naxeem ovdje kaže ovo:
Key radi uvijek i na 32 i 64 bitnoj verziji. Ako se predomisliš uvijek možeš reinstalirati i aktivirati onu drugu verziju.
Nemam pojma. Znam da sam to čitao na nekoj web stranici da se ne može.
Edit: evo ispravio sam. Pogledao na netu i na većini stranica kaže da može - čini se da sam ja naletio na onu koja daje netočne podatke. Hvala na ispravci