Koji Windows 7 ćete odabrati?

poruka: 112
|
čitano: 26.607
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, trenutačno imam sedmicu RC verziju, a ona će više-manje ubrzo 'isteći'. Pošto me oduševila u svim mogućim i nemogućim pogledima, odlučio sam kupiti orginal. Stoga bih vas pitao kakav je proces prelaska s RC verzije na finalnu tj. kupovnu? Da li mogu npr. samo napraviti upgrade ili moram kompletno iznova instalirati cijeli OS? Ako da, da li ću imati problema s zadrškom i prebacivanjem podatka s RC na novu verziju? I da li je isplativije kupiti proffesional verziju od one ultimate? Postoji li neka prevelika razlika? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, uzeo sam sad Windows 7 Pro 64 bitni, instalirat ću večeras, pa javim ;)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji Windows 7 ćete odabrati?
mrxa1 kaže...

ja sam već prije tjedan dana izabro Ultimate x64 i koristim ga "ever since" :P

ponosno sam ga našao na torrentima a još ponosnije skinuo i uštedio soma i kolko kuna...pa boli me dupe bilo legalno il ne.

rađe i tako neg kupit skužit da hebe ;)

A key? Je li bilo kakvih problema?

17 godina

Ista pjesma kao kod viste.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 12:36 (Solo761).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
giga kaže...

Ultimate naravno kad san več potrošija toliko novaca na konfiguraciju koja spada u višu klasu pc a bavin se obradon slika te ih printan na prilično skupom printeru

a volin i igrat igre a i klokat proc grafu e zato oču i najači operativni sutav Windows 7 Ultimate pa da mogu sve iskoristit maximalno Namigiva

Ovakav "biser" od razmišljanja već dugo nisam pročitao....!!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
17 godina

Naravno, kupujem Win 7 Home Premium Retail jer mi u pakovanju nudi dvije opcije 32 i 64Bit, tako da sam po tom pitanju miran, a za sve ostalo što mi je potrebno za rad i zajebanciju za po doma ta verzija mi je i više nego dovoljna..!¨!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...
mrxa1 kaže...

ponosno sam ga našao na torrentima a još ponosnije skinuo i uštedio soma i kolko kuna...pa boli me dupe bilo legalno il ne.

Nema potrebe za keyom jer je unesen u samu instalaciju a to je aktivirana verzija od strane microsoft tako da i update-i mogu

16 godina
neaktivan

ee ljudi mene zanima ta windows 7-ica, al neam pojma koju uzeti jer neznam što značio+ ono 64, 32, itd... jel mi može tko to objasniti.. mislim da je to u vezi rama, nezz... imam 3 gb rama, koji da uzmem onda?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

32 bitnu... 32 bitne teoretski bi trebale moći adresirati do 4GB RAM-a, ali pokazalo se da adresira uglavnom oko 3.25GB (+- nekoliko stotina MB), znači 32 bitna je za tebe ;)

Everywhere I see the pixel peepers
17 godina
neaktivan
system kaže...

ee ljudi mene zanima ta windows 7-ica, al neam pojma koju uzeti jer neznam što značio+ ono 64, 32, itd... jel mi može tko to objasniti.. mislim da je to u vezi rama, nezz... imam 3 gb rama, koji da uzmem onda?? hvala

S obzirom na količinu rama trenutno ti je svejedno dal ćeš stavit 32 il 64 bit-a.

everybody lies
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

32 bitnu... 32 bitne teoretski bi trebale moći adresirati do 4GB RAM-a, ali pokazalo se da adresira uglavnom oko 3.25GB (+- nekoliko stotina MB), znači 32 bitna je za tebe ;)

Core2Duo2 kaže...
system kaže...

S obzirom na količinu rama trenutno ti je svejedno dal ćeš stavit 32 il 64 bit-a.

aha, a el bi bilo onda dobro da stavim 64 ili ipak 32, da kasnije nemam problema?.. hvala,.. a kakav je to 86?

17 godina
neaktivan

S obzirom na to da firma plaća uzimam win7 pro iako sam zadovoljan sa xp-om ali što se može idemo dalje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
Riker kaže...
mrxa1 kaže...

Nema potrebe za keyom jer je unesen u samu instalaciju a to je aktivirana verzija od strane microsoft tako da i update-i mogu

?? Dakle, to je legalna verzija...

17 godina
neaktivan

Ja sam narucio. Win 7 64bit Profesional.

15 godina
neaktivan

nijedan

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Windows 7 7600

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
system kaže...

aha, a el bi bilo onda dobro da stavim 64 ili ipak 32, da kasnije nemam problema?.. hvala,.. a kakav je to 86?

Postoje x86 i x64 Windowsi... x86 su 32 bitni, a x64 su 64 bitni

Što se tiće 64 bitnih sustava oni su moja preporuka jer u budućnosti možeš nadograditi RAM na nešto veći kapacite. Inače kod mene na 64 bitnij Win 7 RC sve radi kako treba

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
system kaže...

Postoje x86 i x64 Windowsi... x86 su 32 bitni, a x64 su 64 bitni

Što se tiće 64 bitnih sustava oni su moja preporuka jer u budućnosti možeš nadograditi RAM na nešto veći kapacite. Inače kod mene na 64 bitnij Win 7 RC sve radi kako treba

hvala, a hoče li biti problema pošto sam čuo da za 64 bitni os treba 4 gb rama, a ja imam 3 gb..?

16 godina
neaktivan

Ne... Za 64 bitni OS moraš imati samo CPU koji ima 64 bitne instrukcije, a tvoj ih ima

16 godina

Odabrat cu Win7 PRO 32bit ili 64bit :), origigi ofc kad kupim novu masinu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasad naginjem na Home Premium hrvatski 64 bit-na.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najvjerojatnije win 7 pro 32 bit-a. Ako nebudem imao novaca onda home premium. BTW jel riješen problem sa punkbusterom?

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine

0 0 hvala 0
16 godina
pod009 kaže...

Zasad naginjem na Home Premium hrvatski 64 bit-na.

Hrvatski ima samo Ultimate verzija...ili Pro uz neki teži način koji su linkali deči prije :)

16 godina
kaiserus kaže...

Najvjerojatnije win 7 pro 32 bit-a. Ako nebudem imao novaca onda home premium. BTW jel riješen problem sa punkbusterom?

Punkbuster ti je inače samo za online igrice...protiv varanja i to..tu ti je bitno da je predaktivirana verzija

17 godina

Zanima me, bi li kod koji dobijem pri kupovini 32-bitne verzije radio s 64-bitnom verzijom WIndowsa tj može li ju aktivirati?

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me jel treba ista minimalna konfiguracija za home premium, professional  ili ultimate edition. Osim sto za xp mode kod professionala i ultimate verzije  treba dodatnih 2 gb rama.

0 0 hvala 0
15 godina
Real Madrid 9 kaže...

Zanima me jel treba ista minimalna konfiguracija za home premium, professional  ili ultimate edition. Osim sto za xp mode kod professionala i ultimate verzije  treba dodatnih 2 gb rama.

Mislim da je minimalna konfiguracija ista. Jedina razlika kolko ja znam je da za 32-bitni win7 treba minimalno 1gb rama, a za 64-bitni win7 minimalno 2gb rama. Ako se varam neka me isprave.

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Zanima me, bi li kod koji dobijem pri kupovini 32-bitne verzije radio s 64-bitnom verzijom WIndowsa tj može li ju aktivirati?

Da

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 20:21 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
191x7 kaže...

Ne.

a kako naxeem ovdje kaže ovo:

naxeem kaže...

Key radi uvijek i na 32 i 64 bitnoj verziji. Ako se predomisliš uvijek možeš reinstalirati i aktivirati onu drugu verziju.

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 20:09 (jurluk).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Paolo2612 kaže...
191x7 kaže...

Ne.

a kako naxeem ovdje kaže ovo:

naxeem kaže...

Key radi uvijek i na 32 i 64 bitnoj verziji. Ako se predomisliš uvijek možeš reinstalirati i aktivirati onu drugu verziju.

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Nemam pojma. Znam da sam to čitao na nekoj web stranici da se ne može.

Edit: evo ispravio sam. Pogledao na netu i na većini stranica kaže da može - čini se da sam ja naletio na onu koja daje netočne podatke. Hvala na ispravci

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 20:35 (Paolo2612).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice