Koji OS na novu konfu?

poruka: 9
|
čitano: 1.193
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji OS na novu konfu?

Zanima me koji OS da instaliram na novu konfu-Procesor AMD Athlon II X2 240, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W

Asrock N68-S , GeForce 7025 + NVIDIA nForce 630A, mATX, FSB1000

DDR2 2048MB ( 2GB ) PC6400 Kingmax, 800MHz, CL5, KLDE88F-B8KB5

HDD Seagate 250GB, Serial ATA II, 7200 rpm, 8 Mb, ST3250310AS

DVD upisivač NEC AD 5200A, DVD±RW 20x , ATA crn, bulk

Gigabyte Radeon HD 4670 1GB DDR3,128bit, DVI-I / D-sub / HDMI

Koristim ga za igrice i internet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji OS na novu konfu?

Windows 7 32-bit. Odličan windows, a pošto imaš 2gb za tebe je prava verzija ona od 32-bitaNamigiva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 16:37 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji OS na novu konfu?

Kolko bi me to para došlo??

17 godina
Koji OS na novu konfu?

Ne vidim nijedan pametan razlog ako bi već stavljao 7-icu da stavim 32 bita. Kad tad ćeš poželjeti stavi još RAM-a a onda ti 32-bitni neće više biti dovoljan, a da ne spominjem da je 64-bitni brži. Ako nemaš nikave namjere raditi upgrade konfiguracije, a nisi "lud" za novitetima onda najbolje da uzmeš XP Home Edition, jer je povoljniji. Ovo je naravno pod pretpostavkom da se radi o legalnom softveru. Ako koristiš piratski (što ti preporučujem da ne radiš ;-) ) onda nemoj puno razmišljati i stavi 7-icu, 64 bita.

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji OS na novu konfu?
DJECHACHIC kaže...

...pa retail verzija windows-a 7 je kod nas još uvjek bezobrazno skupa i gotovo nedostupna...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 16:48 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

jes ti normalan....kupovat ćeš original winodwse....skinieš s piratebay besplatno

Chuck Norris se ukaza Gospi!
16 godina
Koji OS na novu konfu?

Uzmi Vista Extreme Edition R2 by Amit s torrentz. Jedan od najboljih OS koji sam koristio!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
southy kaže...

Ne vidim nijedan pametan razlog ako bi već stavljao 7-icu da stavim 32 bita. Kad tad ćeš poželjeti stavi još RAM-a a onda ti 32-bitni neće više biti dovoljan, a da ne spominjem da je 64-bitni brži. Ako nemaš nikave namjere raditi upgrade konfiguracije, a nisi "lud" za novitetima onda najbolje da uzmeš XP Home Edition, jer je povoljniji. Ovo je naravno pod pretpostavkom da se radi o legalnom softveru. Ako koristiš piratski (što ti preporučujem da ne radiš ;-) ) onda nemoj puno razmišljati i stavi 7-icu, 64 bita.

Ma da 32 bit Windows 7 nema smisla stavit mos si mislit kak to ima veze s dobrom preporukom pa onda je bolje da XP uzme sigurno.Smijeh

15 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Uzmi Vista Extreme Edition R2 by Amit s torrentz. Jedan od najboljih OS koji sam koristio!

vista je užasno spora...prijatelj mi sa 4gb rama i e8400 ima vistu i komp mu je 5 puti sporiji nego moj na win7 a pogledaj koju konfu iman

Chuck Norris se ukaza Gospi!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice