Kako postati administrator WIN7

poruka: 7
|
čitano: 9.667
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Problem je slijedeći: prilikom instalacije Windows7 negdje sam zeznuo i korisničkom računu dodao da je standardni korisnik, a ne administror. Sada ne mogu ništa instalirati, jer me kod instalacije traži administratorsku lozinku (iako je zapravo nema), a za nastavak ne mogu pritisnuti "DA". Probao sam windowse pokrenuti u safe modu i tu je moguće doći na administratorski račun, no ako se i upiše nova lozinka, prilikom instalacije bilo kojeg programa ili promjene postavki traži me administratorsku lozinku (koju nemam gdje upisati) i da pritisnem "DA", a tipku "DA" ne mogu pritisnuti. HELP!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako kaze neki tip na netu.............

1. Click Start.
2. Click Computer (you can also found this icon on the desktop).
3. Right click on the Hard Disk icon where your OS is installed on and click Properties.
4. Click the Security tab.
5. Click the Advanced tab.
6. Click the Change Permissions button located after the Permission Entries list.
7. A new window will appear on your screen. Such a window contains a list of all the user accounts available on your computer.
8. Select the user account you want to give total control over your Windows 7 and click the Edit button.
9. Now, tick the checkbox labeled “Total Control” and press OK.
    Done!

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kako postati administrator WIN7
Ivan 992 kaže...

Ovako kaze neki tip na netu.............

1. Click Start.
2. Click Computer (you can also found this icon on the desktop).
3. Right click on the Hard Disk icon where your OS is installed on and click Properties.
4. Click the Security tab.
5. Click the Advanced tab.
6. Click the Change Permissions button located after the Permission Entries list.
7. A new window will appear on your screen. Such a window contains a list of all the user accounts available on your computer.
8. Select the user account you want to give total control over your Windows 7 and click the Edit button.
9. Now, tick the checkbox labeled “Total Control” and press OK.
   Done!

???

Ne ovo raditi, nema veze sa problemom!

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan

odes na youtube i pogledas ... simple

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 15:20 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina
MarioC kaže...

Problem je slijedeći: prilikom instalacije Windows7 negdje sam zeznuo i korisničkom računu dodao da je standardni korisnik, a ne administror. Sada ne mogu ništa instalirati, jer me kod instalacije traži administratorsku lozinku (iako je zapravo nema), a za nastavak ne mogu pritisnuti "DA". Probao sam windowse pokrenuti u safe modu i tu je moguće doći na administratorski račun, no ako se i upiše nova lozinka, prilikom instalacije bilo kojeg programa ili promjene postavki traži me administratorsku lozinku (koju nemam gdje upisati) i da pritisnem "DA", a tipku "DA" ne mogu pritisnuti. HELP!

??? kako to misliš, nemaš gdje upisati? Ne daje ti polje za password? Znači da ti je user administrator i da samo moraš potvrditi instalaciju.

Na kraju, odi u computer management, i kreiraj novog usera s kojim ćeš raditi, i stavi ga u admin grupu, mada  ne preporučam da stalno radiš kao administrator.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ja sam lud više, poludjet ću stvarno, nemogu maknut taj je.... administrator perm.

Inače napravio sam sve kao i on. Pokušavam nešto kopirat s jednog cd-a i nemogu!!! WTF!!? Sve sam probao, dođe mi da bacim komp kroz prozor

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:28 (Spaceni).
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pogledaj ovaj video, simple :)

ak ne ide:

start --- command prompt --- desni klik "run as administrator"

net user Administrator /active:yes

log off, --- sign in Administrator account

sad mozes uredit  taj acc, znaci dat mu svoje ime, maknut pass i obrisat onaj drugi acc....ili mozes iz CP.a dat administrator privileges svom prvom acc.u i onda obrisat tak kasnije...

ak ne ide ni to:

run --- control userpasswords2

makni kvacicu, odaberi Administrator acc i uredi ga...

sve je u tom videu :)

-=Every moment is another Chance=-
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice