ev vako imam Dual Boot sa Win Vistom i Win 7 eh kad ja tamo palim komp pa se ono pokaže u koji ću sistem ja normalno odaberem windows7 ali vista mi ide na živce želio bi da je obrišem iz računala,kako to da uradim???ev sad ovaj post pišem s viste.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ev vako imam Dual Boot sa Win Vistom i Win 7 eh kad ja tamo palim komp pa se ono pokaže u koji ću sistem ja normalno odaberem windows7 ali vista mi ide na živce želio bi da je obrišem iz računala,kako to da uradim???ev sad ovaj post pišem s viste.
control panel-system-system properties-startup and recovery
Administrative Tools>Computer management>Disk management.
Izbriši particiju na kojoj je Vista, sve ostalo će se samo srediti.
Administrative Tools>Computer management>Disk management.
Izbriši particiju na kojoj je Vista, sve ostalo će se samo srediti.
ma šta do obrišem particiju to je preko 100gb???
pa kako da je obrišem itko pomoći????
ili briši particiju
ili instaliraj opet W7 ali kao update na Vistu
ili s EadyBCD izbriši bootanje Viste
ili s Eraserom i Unlockerom probaj zbrisat Vistu nakon šta si je onemogućio u s EasyBCD
ili pročitaj ono prvo