možda malo konfuzno zvuči naslov ali situacija je ovakva, imam netbook acer aspire one bez CD uređaja na kojem su se skršili windowsi (XP) i sad bi ih reinstalirao (acerov backup iz nekog razloga nije radio, to bi bilo najjednostavnije rješenje...) i sad budući da nema CDa išao sam napraviti usb za instalaciju, budući da imam win7 na svom kompu to je bilo malo teže jer oni programi opisani u stickiju tu na forumu za izradu usba za instaliranje ne rade kako treba pa sam onda instalirao vmware i na njemu XP i onda u tom XPu pokrenuo proceduru za izradu usba za instaliranje windowsa i to je sve prošlo ok, međutim kad idem instalirati na netbook onda dok kopira fajlove sa usba potrebne za instalaciju ne može kopirati jedan file flash.info čini mi se ali nisam siguran i skipam ga, dok ovo sve ostalo prođe ok, međutim kad se restarta komp pa se krene ponovno butat pokaže se samo cursor i dalje neće, ok ovo je bio uvod :)
Budući da mi ovo sve nije radilo mislio sam spojit taj disk iz netbooka na svoj stolni komp i instalirati na njega winxp i onda ga vratiti u netbook, sad me zanima kako to najbolje napraviti, znam najlogičniju opciju spojim ga umjesto svog primarnog diska i normalno instaliram windowse, međutim nisam siguran koliko je to dobro jer će onda windowsi vjerojatno namjestiti sve po tom mom kompu a ne po netbooku u koji će hard kasnije ići, dali postoji neki način za instalaciju bez dodatnih podešavanja a onda bi se to sve podesilo naknadno ili može i ovaj moj najjednostavniji način bez puno posljedica proći?
Hvala!