Instalacija Windows 7 operativnog sustava izdvojena tema

poruka: 2.252
|
čitano: 681.371
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows XP operativnog sustava, Windows 7 USB/DVD Download Tool
14 godina
neaktivan
Instalacija Windows 7 operativnog sustava

Dečki može pomoč!!!Zapinjem kod kreiranja particija u windows 7 install

Naime imam dvije particije(local disk C i Local disk D).Na C particiji mi je windows xp sp3,a na d particiji su mi datoteke(slike itd.)

Ja neznam koju trebam particiju formatirat(da li system ili primary) po typovima

i da li mi ostaju stvari u d particiji kada instaliram win 7

Unaprijed hvala!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ako ne zelis vise koristiti windows xp (C) onda tu particiju formatiraj i tu stavi sedmicu.

ako instaliras na (C) onda ce ti ostati na (D) sve sto imas, osim ako ti nesto ne zeznes i formatiras i tu particiju.. {#}

0 0 hvala 0
17 godina

jel ti to gledas iz windowsa stanje ili si dosa onim putem, ubacio dvd, reboot, pritisno ono press any key ....?

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da sam pogodio temu. moje pitanje je dali mi se isplati instalirati windows 7 ultimate x 64 + service pack 1 na ovo racunalo posto mijenjam ubrzo  HDD pa nemogu se odlucit koji win 7 da stavim

konfiguracija je :

PROCESOR:intel core 2 duoE7300@2.66ghz
GRAFIKA:Sapphire Ati Radeon HD5770,1GB GDDR5,HDMI, VAPOR-X
NAPAJANJE:fortron 400W
MATICNA:ASUS P5G41C-M LX Motherboard
LGA775, G41, ICH7, 1333FSB, 2xDDR2-1066 OR 2xDDR3-1333, 1xPCI-Ex16, 4xSATA-II, 1xATA-133, 1xGigLAN, 8Chl-HD, VGA, mATX
MEMORIJA:Kingmax 2x2gb DDR 2 @800mhz

koristim racunalo najvise za igre filmove i glazbu

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 22:36 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Zašto meni na ovom novom računalu (kupio si novo) i na prošlom ne radi Aero funkcija i ako netko zna, kako ju aktivirati ?

Nije problem u windowsima jer sam probao 3 win 7 Ultimate verzije. Mislio sam da je do moje prošle konfiguracije ali i na ovoj novoj isti probljem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Instalacija Windows 7 operativnog sustava
Gradonačelnik kaže...

Zašto meni na ovom novom računalu (kupio si novo) i na prošlom ne radi Aero funkcija i ako netko zna, kako ju aktivirati ?

Nije problem u windowsima jer sam probao 3 win 7 Ultimate verzije. Mislio sam da je do moje prošle konfiguracije ali i na ovoj novoj isti probljem ?

reci mlohavom da napise konfiguraciju racunala kak da ti pomognemo ak ne znamo sta imas

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Gradonačelnik kaže...

A graficka je???

14 godina
protjeran
mario1990 kaže...

A graficka je???

Hd 6950.

Prije je bila 9800 Gt, isti vrag

15 godina
neaktivan

Onda nest tu nije u redu sa windowsima.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
geek_boy1 kaže...

reci mlohavom da napise konfiguraciju racunala kak da ti pomognemo ak ne znamo sta imas

Dovoljno dobra za Aero, i prošlo računalo, i ovo.

Imao sam soc 775 Q8500, 4gb ddr2 itd... sad imam i7 ddr 3 Asus (ne znam točno model ploče) no mislim da je sve to dovoljno uz navedenu karticu da mogu imati Aero.

Nije mi jasno, jer kod frenda aero se automatski aktivira čim digne windowse a ima amd 6000 ddr2 3 Gb 4550 grafičku !?

14 godina
protjeran

Sorry što pišem više postova, no nisam vidio ovo uputstvo. Probao sam to još prije godinu dana i meni samo pokaže da nije mogao riješiti problem.

15 godina
neaktivan

Pokusaj sa nekom drugom verzijom sedmice ako imas pa vidi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probaj system repair ili u krajnjem slucaju reinsalaciju windowsa  nesto sigurno nije u redu sa tvojim windowsima cim ti kod frenda dize automatski aero sucelje

nego nevezano uz ovu temu oce li netko meni preporucit windows koje da instaliram 32 bitni ponovo ili 64 bitni znam da podrzava moj komp 64 bitni isto al pitanje je da li cu gubit po pitanju performansa u igrama??

14 godina
protjeran
mario1990 kaže...

Izgleda da ću morati kupiti windows 7.

Stigla me izgleda Billova kletva; "Dabogda vam na ilegalnim windowsima 7 ne radio Aero, a imate za i7 i skupe grafičke " {#}

15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

oce li netko meni preporucit windows koje da instaliram 32 bitni ponovo ili 64 bitni znam da podrzava moj komp 64 bitni isto al pitanje je da li cu gubit po pitanju performansa u igrama??

Ja bi isao na 64 bit.

14 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

probaj system repair ili u krajnjem slucaju reinsalaciju windowsa  nesto sigurno nije u redu sa tvojim windowsima cim ti kod frenda dize automatski aero sucelje

nego nevezano uz ovu temu oce li netko meni preporucit windows koje da instaliram 32 bitni ponovo ili 64 bitni znam da podrzava moj komp 64 bitni isto al pitanje je da li cu gubit po pitanju performansa u igrama??

Ma zasto bi gubio na performansama?mozes samo dobit s time sto mozes imat vise rama..i neki programi rade brze..ma cijeli os..

15 godina
neaktivan
Gradonačelnik kaže...
mario1990 kaže...

Izgleda da ću morati kupiti windows 7.

Stigla me izgleda Billova kletva; "Dabogda vam na ilegalnim windowsima 7 ne radio Aero, a imate za i7 i skupe grafičke " {#}

Stavi "cistu" verziju pa onda vidi.. {#}

14 godina
protjeran
geek_boy1 kaže...

Ma ne pomaže to ništa, nego da ja tebi pomognem ;)

Pošto vidim da imaš 2x2 Gb memorije i dobar procesor i cjelokupni setup ne znam zašto ne bi instalirao 64bitne windowse. softver za 86 windovse se instalira u svoj folder odn regystar i možeš samo dobiti na performansama u igrama.

15 godina
neaktivan

hvala na savjetu onda idu sa slipstreamanim service packom 1(i aktivirani)  64 bitni windowsi drugi utorak dolazi mi ovaj http://www.links.hr/index.php?naziv=Tvrdi+disk+1000.0+GB%2C+WESTERN+DIGITAL+Caviar+Black%2C+SATA%2C+64MB+cache%2C+7200okr.%2Fmin%2C+za+desktop&option=artikl&id_kategorija=051510&id_artikl=051.510.110 novi HDD 

14 godina

snimal sam sp1 na balkansku verziju win7 i aktivator nije nikaj aktiviral,ne?

ak napravim reinstal sa nekom drugom win7 sp1 balkanishe budem kaj popravil? i dali budem moral radit reinstal svega na kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Instalacija Windows 7 operativnog sustava
phnx kaže...

snimal sam sp1 na balkansku verziju win7 i aktivator nije nikaj aktiviral,ne?

ak napravim reinstal sa nekom drugom win7 sp1 balkanishe budem kaj popravil? i dali budem moral radit reinstal svega na kompu?

Nisam te previse skuzio.

ugl. nemoj instalirati nikakvu modificiranu verziju windowsa instaliraj untouched verziju pa onda sp1 ako ti treba.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
17 godina
neaktivan

Može li se još-neaktivirana instalacija slabije verzije (home ili pro) aktivirati keyem za jaču verziju (pro ili ultimate, full retail, nije oem i nije upgrade)? Poželjno bez reinstalacije svega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DigiMagic kaže...

Može li se još-neaktivirana instalacija slabije verzije (home ili pro) aktivirati keyem za jaču verziju (pro ili ultimate, full retail, nije oem i nije upgrade)? Poželjno bez reinstalacije svega.

-ne, jer te key traži za vrijeme instalacije (ako te traži) i prema keyu se instalira. Sama aktivacija ja naknadno, kad je sve već gotovo.

edit, ali nije problem reinstall (ako imaš full ili upgrade verziju. Reinstall ostavlja sve postojeće programe-podatke netaknute....

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 21:19 (ihush).
14 godina
neaktivan

Tako je, svaki ti je ultimate, ali keyem odredjujes sto ces instalirati..na pocetku, ne aktivacijom..

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 21:19 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm... ali nisam još nigdje upisao nikoji key, ni tijekom instalacije ni naknadno. Konkretno, DVD s kojeg sam instalirao je Professional OEM i njegov key je već aktiviran za jedan stroj (to i želim da ostane tako, jer ću prodati sve skupa), i sad sam nabavio na ebayu povoljno Ultimate retail full.

Zbunjuje me što sad kad gledam npr. u Windows Exploreru u Help - About Windows, piše Windows 7 Professional... kako onda može znati koja je verzija kad još nisam upisao key prema kojem se to određuje? Možda nepotrebno kompliciram i reinstall prođe glatko... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima li smisla da idem sa instalacijom WIN 7 Home 32 bitnim na 2 GB rama i AMD Athlon™ Neo X2 Dual-Core  L325 Prozessor 2x 1,50 GHz

ili da instaliram XP?

neće bit nekog posebnog multitaska na kompu pa ne znam jel imam dovojno rama?

ima li iskustava sa sedmicom na 2gb rama.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strahec.luka kaže...

ima li smisla da idem sa instalacijom WIN 7 Home 32 bitnim na 2 GB rama i AMD Athlon™ Neo X2 Dual-Core  L325 Prozessor 2x 1,50 GHz

ili da instaliram XP?

neće bit nekog posebnog multitaska na kompu pa ne znam jel imam dovojno rama?

Evo ja ti sad pisem sa 1.3 ghz celerona i 2 gb rama, integrirana graficka windowsi home premium sve radi kako treba.

tak da slobodno mozes ici na sedmicu.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
moderator
strahec.luka kaže...

instaliraj bez brige

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan

Ja imam Win7 Home Premium OEM instaliran na mom laptopu i sad bi ja tu nekako instalirao Ultimate, jel moze preko ovog prije instaliranog, a da ostanu programi i folderi i sve ostalo kako je bilo?

Ili ima neka fora kako da se sa upisivanjem Ultimate kljuca ili neznam sto ucini nesto drugacije?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows XP operativnog sustava, Windows 7 USB/DVD Download Tool
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice