Dodavanje novih tema i ikona na Visti

poruka: 11
|
čitano: 2.828
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Muči me upravo taj problem.

Skinem validnu temu za Vistu, s ekstenzijom vista theme.

U folderu teme uredno su Windows visual style ikona, en-US folder i Shell folder, baš kao i kod aera!

Taj folder uredno prebacim u Windows/Resources/Themes.

Sad se javlja problem, kad idem na Personalize/Themes/Browse i odaberem željenu temu, tema mi se pretvori u najslabiju moguću varijantu, ko na Windows 95!!!

Probal sam s više tema ali nije u njima problem.

Instaliral sam i LogOn Studo Vista ali taj nema veze s temama kolko ja vidim, ili možda ima...?

Ko zna nek pomogne

Ovo za ikone me isto zanima.

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam se time još bavio na visti, ali nešto sam čitao na ovom linku( svašta spremam u favorite)

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/how-to-patch-windows-vista-to-enable-custom-themes-visual-styles/

Budeš li trebao reg za opciju Take Ownership iz menija javi

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Sve sam napravil kak gore piše i opet kad stisnem na neku drugu temu, pojavi se ona jadna!

Gondor calls for aid! And Rohan will answer! Muster the Rohirrim! Assemble the Men at Dunharrow, as many Men as can be found. You have two days. On the third, we ride for Gondor� and war.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako si sve dobro patchao, onda teme koje postavljas nisu dobre. Ja sam recimo poskidao 10 tema i ni jedna nije radila. Kako kazes pojavio se stari win izgled. Vec pomislio da sam nesto krivo napravio prilikom patcha ona 3 file-a (a 3 put provjerio) dok jedna "svjeza" tema nije proradila. Inace sam na x64 visti koja mozda trazi posebno ustimavanje teme, dok sam majstor koji radi temu se izgleda mora pridrzavat svjezih promjena koje su se desile na visti.

Nema drugog objasnjenja. Od 20 tema rade mi dvije, a te dvije su izdane poslije SP1 i za njih su vlasnici posebice naveli da rade na SP1 i recimo x64.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

I ja imam 64bit!

Dal treba neki Windows Blinds?

To je trebalo za xp ali ne znam za vistu?

Gdej ima za skinuti teme koje delaju na 64bit visti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dodavanje novih tema i ikona na Visti

Ako si napravio sve ono iz linka koji je postavio Archer,ne bi trebao imati problema.

Failure is never an option
17 godina
autorov komentar

Jesam ali ono za 3 fajla sam skinul pod SP0 jer nemam service pack 1 i pod AMD64!

17 godina
neaktivan

Evo kako izgleda Glass Grey tema za Vistu (wallpaper nije došao sa temom).Ako budete imali problema sa otvaranjem linka napravite copy-paste u address.

http://tinypic.com/view.php?pic=2ii93ro&s=3

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2008 17:41 (MegaMass 2000).
17 godina

Meni je do sada uz ispravno patchanje radila na x64 samo "Aquos" i "Vista Black Mod" tema. Ovo drugo i nije prava tema, vec samo onaj "shell" iz plavog promijeni u crno. Googlaj ili na deviantart potrazi Aquos temu pa probaj s njom.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Evo ja sam rješil problem uz pomoć onih gore uputa i TuneUp Style-a!

Pogledajte pod moj desktop.

Hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodavanje novih tema i ikona na Visti!!!!!

imas na enterima,na control panel,na theme creator na netu za kompove,svugdje oko tebe,pa cak i na nekim windowsima,vista live nova verzija,ili samo navlaka za obican windovs,svugdjeeeeeeeeeeeeeee

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice