I lišiti još jednog Ehrv građanina?..nije pametna ideja...razmirice ostavite drugdje..
misliš eSrpskog građanina
I lišiti još jednog Ehrv građanina?..nije pametna ideja...razmirice ostavite drugdje..
Ispričavam se radi tiskarske greške :S ..nisam pratio ;)
ako ima itko da mu treba giftiva neka se javi
Eto,central je osiguran..sad je knap..tenka se u slavoniji :S ....
otišla eSlavonija :(
Dobili su bitku,al ne i ovaj rat!! ...samo još jedan razlog,zašto da igrma ovo govno od igrice u nastavku v2 !
Preko koje države da idem u Hrvatsku? Probudio se u Mađarskoj...
Preko koje države da idem u Hrvatsku? Probudio se u Mađarskoj...
odi prek singapura, on je neutrala.
a i ja sam se sad ulogirao i vidim lokaciju u kojoj sam: Slavonia, Serbia -.-
Al ok,epska bitka...neka....dobit ćemo mi svoje :) ...da obično preko singapura...
Ako imate chatzillu ili preko mibbita, posjetite sobu #eRoom ..i pričajte o rl stvarima,erepubliku itd..svi ste pozvani!
Dobili su bitku,al ne i ovaj rat!! ...samo još jedan razlog,zašto da igrma ovo govno od igrice u nastavku v2 !
U principu ovo i je sve namjesteno da bi ljudi imali razloga da igraju v2...
Večeras neću moći spavati...
Šteta, no najvažnije je da smo se svi dobro zabavili u V1.
U principu ovo i je sve namjesteno da bi ljudi imali razloga da igraju v2...
Pa je da...bilo dosadno..pa su se saveznici toliko potrudili da nam pomognu,meni je jasno da se zabave
doso v2 na erep, zna neko kak da se borim, ako je to opce sada moguce
Slovenci najunili prvi A prije nas su Mađari,pa ćemo mi..biće brisanja
Aha, smiri tenzije da te ne prijavim adminu za "nelegalno stjecanje accounta i ostalih dobara"... pa će bit brisanja (tvojeg accounta)...
Šteta što je pala NW, mogli smo biti jedina država koja NIKAD nije izgubila niti jedan originalan teritorij...
Večeras veliko finale!
šteta, titula je bila lijepa :)
doso v2 na erep, zna neko kak da se borim, ako je to opce sada moguce
vojni modul neće biti aktivan tjedan dana. da se prvo priviknemo na ekonomski modul i da napunimo stockove oružjem :)
Ja sam prestao. Sad se logirao i vidim Slavonia dio Srbije :( Ugl. v2 sucks!
U V2 najviše suxaju borbe.
Što se tiče Slavonije (i "like i gorskog kotara" i "istre"), to se jednom moralo dogoditi. Još smo dugo i izdržali s obzirom na geografski položaj.
Sada samo trebamo iz toga izvući baby-boom i vratiti naše regije.
Iskreno, meni će sada biti čak i zanimljivije.
U V2 najviše suxaju borbe.
Što se tiče Slavonije (i "like i gorskog kotara" i "istre"), to se jednom moralo dogoditi. Još smo dugo i izdržali s obzirom na geografski položaj.
Sada samo trebamo iz toga izvući baby-boom i vratiti naše regije.
Iskreno, meni će sada biti čak i zanimljivije.
Nije se to dogodilo, jer se moralo, vec sto su admini to sredili da bi zadrzali sto vise ljudi...
Nebitno. v2 je totalna glupost. Malo sam to gledao i nije to za ljude koji nece trositi pare i koji nece visiti tamo.
Dakle, samo je pitanje vremena kada ce ameri pokoriti sve zivo i nezivo.
Kako u ovom novom modulu da podignem wellness, kupio sam onaj hljeb i daje ja mislim 8 hapinessa i 4 wellnessa, ali ga ne koristim, kupio sam juce 2 i danas nista? Vec imam 5 hljebova koji daju 1.5 well i 1.5 happiness, ima li to veze?
Ova V2 je s*anje žešće, Dalmacija ima Stone-medium, a tamo neka Sumadija u Srbiji High. Jebo te,a ja se ne mogu maknut s kamena, ima ga pun ku*ac.
Kako u ovom novom modulu da podignem wellness, kupio sam onaj hljeb i daje ja mislim 8 hapinessa i 4 wellnessa, ali ga ne koristim, kupio sam juce 2 i danas nista? Vec imam 5 hljebova koji daju 1.5 well i 1.5 happiness, ima li to veze?
Nisam siguran, ali mislim da ti je po novome važan raspored stvari... Dakle, u inventoriju si stavi ovaj "jači" kruh ispred "slabijega"...
v2 je sranje, svaka čast onima koji će nastavit igrat, al većina 'starih' igrača će odustat, ne mora bit tako al neka...ja ću probat svoj acc prodat da se toga riješim
v2 je sranje, svaka čast onima koji će nastavit igrat, al većina 'starih' igrača će odustat, ne mora bit tako al neka...ja ću probat svoj acc prodat da se toga riješim
I ja prestajem igrati nakon godinu dana. Jednostavno sada ce trebati previse vremena. Igra mi se sviđala zato sto ne moram stalno biti online, dnevno dovoljno 5 minuta.
Koje je smece ova v2... meni treba 600 kuna da dodjem u HRV iz srbije (slavonije)...
Koje je smece ova v2... meni treba 600 kuna da dodjem u HRV iz srbije (slavonije)...
Ne treba.
Odeš u Singapur, iz njega u Hrv.
Ja sam jučer odustao, poklonio novce, golde i kuću kolegi......