Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 637.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Erepublik
MorciTheCroat kaže...

nakon godine i pol odustao od igre...

zašto?

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan
Erepublik

dečki, jel netko hoće kupiti q1 ili q2 kuću. spustit ću cijenu dosta, nije bed, ali trebam to prodat što prije. ili ako mi neko ima za posudit 400 kuna? :D

vratim mu prvom prilikom, i još mu dam kuće

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Ako netko želi imam q3 kuću na prodaju... cijena po dogovoru na pm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
krle kaže...
ulinsky kaže...

Braćo preko Save spremite se,evo mi obračunaramo golde za napad:

.

.

.

Hehe.Brat Noks je na sve mislio,citat:

Pod tackom br. 1 je sledeca stavka - "Skupiti dovoljno para za napad na eHrvatsku", koju su eHrvati ismejali jer zive u carobnom svetu i sami sebe tese recenicama "Pa vi imate dug od trilion golda nish vi necete uradit". Kao sto znate DRZAVA duguje oko 8k zlata ali to je totalno nebitno jer tih 8k zlata ne duguje NAROD. Dakle sve je na nama.

Pa napadnite vise, koliko samo mozete trollat i prijetit di su vam muda ? :)

Malo ste se preracunali ako ne padne Slavonija prvi dan gotovo vam je, ali sam napadajte. Najdalje sta cete doc je Dalmacija, i onda krece Baby Boom i vracanje svega sta je nase, pa i jos toga. Uglavnom vidimo se na zidu (nadam se uskoro) jer kako izgleda ovaj V2 ce bit ocajan.

eHrvatska needs you !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Anonii ---> prijavi se i pomozi u stvaranju bolje eHrvatske
15 godina
neaktivan
Erepublik

ko nije glasao za kongresne izbore nek kaže moj frend se kandidirao i gifta svih ( ili daje wep) za glas. I naravno 2 ticketa

Waiting for Mafia II ---> 24.08
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 20:58 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
JackD kaže...

Malo ste se preracunali ako ne padne Slavonija prvi dan gotovo vam je, ali sam napadajte. Najdalje sta cete doc je Dalmacija, i onda krece Baby Boom i vracanje svega sta je nase, pa i jos toga. Uglavnom vidimo se na zidu (nadam se uskoro) jer kako izgleda ovaj V2 ce bit ocajan.

Mo's si misliti kako ce napasti. Previse im je toga u igri trenutno da bi se upustili u tu avanturu.

Oni vjerojatno misle da nikada nece doci v2, a kada dodje onda vise nemaju previse smisla niti MPP-ovi, niti LK, niti...

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
JackD kaže...

Mo's si misliti kako ce napasti. Previse im je toga u igri trenutno da bi se upustili u tu avanturu.

Oni vjerojatno misle da nikada nece doci v2, a kada dodje onda vise nemaju previse smisla niti MPP-ovi, niti LK, niti...

Iskreno ja bih radije da napadnu, pa da se ispucamo i rjesimo to. Ovaj V2 sa novim vojnim modulom je ocajan, nesto sam gleda na beti ali nekuzin to novo ratovanje...a i traje predugo, pogotovo kad je neko s losom vezom na drugoj strani...

eHrvatska needs you !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Anonii ---> prijavi se i pomozi u stvaranju bolje eHrvatske
15 godina
neaktivan
Erepublik

Skupljeno 85 % golda.Još malo pa BUM BUM Smijeh

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ulinsky kaže...

Lol... Nece biti nista od bum bum, jer ste se tamo svi nakeljili u LK i, ako odvalite te pare pada vam LK, a budite k tome i dodatne MPP-ove...

Nego, da pocnemo pricati u ejahanu ?!?! Pljunuti erepublik v1...

Cak su Hrvati i Srbi u dobrim odnosima Cool. Samo, guzva je takva da postoji i chatbox, ali, kada ovi prebace na v2, vrlo lako bi se moglo dogoditi da se masa ljudi preseli tamo.

Evo moj referral, pa, ako netko zeli da nesto i zaradim. Dam nazad pola dobijenoga : http://www.ejahan.com/referrer-49068.html

Naravno, ja dvoklikas i dalje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 23:47 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
JackD kaže...

Iskreno ja bih radije da napadnu, pa da se ispucamo i rjesimo to. Ovaj V2 sa novim vojnim modulom je ocajan, nesto sam gleda na beti ali nekuzin to novo ratovanje...a i traje predugo, pogotovo kad je neko s losom vezom na drugoj strani...

ja sam isto igro betu i isto vojni modul ništa ne kužim, možda malo, ali to je sve ništa

men nije jasno kak admini ne kuže da niko ne želi taj v2, a oni ga stalno forsiraju. valjda im bi trebalo bit važnije da igrači budu zadovoljni njihovim proizvodom, a oni na ovaj način još tjeraju igrače iz igre. mislim stvarno, gdje je tu logika. ostat će im samo igrači koji imaju para u RL, a takvih će bit malo pa im neće bit zanimljivo

ulinsky kaže...

ništa od tvoga bum bum

čim vi napanete odma se pokreće rw i/ili kinezi napadaju LK, al sumnjam za kineze jer će ih sto posto blokirat rusi, tako da eden-u ostaje rw, plus još mnoge druge diverzije

pa vi onda birajte koji vam je važniji front

Mrgud Veliki kaže...
Lol... Nece biti nista od bum bum, jer ste se tamo svi nakeljili u LK i, ako odvalite te pare pada vam LK, a budite k tome i dodatne MPP-ove...

Cak su Hrvati i Srbi u dobrim odnosima Cool. Samo, guzva je takva da postoji i chatbox, ali, kada ovi prebace na v2, vrlo lako bi se moglo dogoditi da se masa ljudi preseli tamo.

Evo moj referral, pa, ako netko zeli da nesto i zaradim. Dam nazad pola dobijenoga : http://www.ejahan.com/referrer-49068.html

e vidiš, planiram se sutra registrirat i na ejahan i vnations pa koji je bolji, na tom ostajem

a erep ću igrat još neko vrijeme, možda neću odustat jer sam u brigadi, a usto sam i ssl jednog squada guštera, tako da nikad nije dosadno. jedino ako ostanem u erep-u, onda se neću boriti, jer imam spori net :(

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
ulinsky kaže...

Registrovao sam se preko tebe ali mi nije nešto,kada se ulogujem sve jedno do drugoga nagurano.Tako da ostajem na eRep

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

evo i ja se prijavio da probam... ne sviđa mi se V2...

mogu kakve upute u igru?

isti nick ko i ovdje

Can't find a better Jam!
16 godina
odjavljen
ulinsky kaže...

Registrovao sam se preko tebe ali mi nije nešto,kada se ulogujem sve jedno do drugoga nagurano.Tako da ostajem na eRep

Kako preko mene, kada uopce nisam dobio potvrdu da si se registrirao.

Jedino gunner-a vidim da se preko mene registrirao.

Gunner_V kaže...

evo i ja se prijavio da probam... ne sviđa mi se V2...

mogu kakve upute u igru?

isti nick ko i ovdje

Imas negdje ok tutorial tamo.

Malo je drugacije. Isto ima rad, treniranje, ratovi.

Imaju i neka 'istrazivanja rudnika', a bolnica radi po starome. Dakle, ne dize koliko se izgubi u 'ratu', vec za 50.

Jedna bitna razlika je sto za rad i treniranje postoje 3 stupnja. Pa mozes vise zaraditi, a time izgubiti vise i na wellu.

I da. Najbitnije je da postoji - occupation status, sto ce ga znaciti da trebas odmor izmedju pojedinih radnji, a koji ovisi o tome koliko si vjezbao, trenirao ili istrazivao u rudniku.

Jedino mi je server malo spor, ali to ce valjda popraviti, ako igrica malo vise zazivi.

15 godina
neaktivan
Erepublik

Evo mrgude i ja san se rega na ejahan. Prestajen igrat eRep pa ako kome treba golda neka se javi , sve ću podilit.

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
bruno11 kaže...

Evo mrgude i ja san se rega na ejahan. Prestajen igrat eRep pa ako kome treba golda neka se javi , sve ću podilit.

Nemoj dijeliti. Igraj penzionerski. Moglo bi ti kasnije biti zao...

Tako ja obicno donesem neku na brzinu odluku i pozalim Cool

17 godina
protjeran
jurluk kaže...
MorciTheCroat kaže...

nakon godine i pol odustao od igre...

zašto?

Ma ionako sam se zadnjih par mjeseci mucio odrzavat acc, ali i nerviralo me kaj sam igra nije napredovala niti u jednom

pozitivnom smislu za igraca.

Uveli su lanu za muznju para, dok V2 je pokopan od strane igraca i prije nek je izaso.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
bruno11 kaže...

Mogao bi bacit ovamo koji gold... Belji se

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
17 godina
neaktivan
Erepublik

Vaši dojmovi verzije 2,koja nam stiže za crika 2-3 dana??...po meni,još jedan u nizu odustajanja od igre...borbe zamorne..besmisleno te gubi pojam igre od 2-5min

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BodySnathcer kaže...

Vaši dojmovi verzije 2,koja nam stiže za crika 2-3 dana??...po meni,još jedan u nizu odustajanja od igre...borbe zamorne..besmisleno te gubi pojam igre od 2-5min

da, meni se stvarno neda provest 1 vremena na one debilne borbe, potrošit hrpu para na tenk il kaj ja znam više..... po meni je ovaj v2 promašaj, a to se i vidi ogromnom peticijom koju su potpisali svi igrači erepublika u kojoj govori da nečemo V2. Ja bi više volio da su sve isto ostavili, samo dodali nove vojne rankove ( da nije Field Marshal zadnji), work skillove povečali do 20 bar, uveli neke sitne novosti i maknuli neke gluposti ko šta su treasure maps..... tad bi igra bila predobra, a ovako možda mi se više ni neće dat igrat Neodlučan

Waiting for Mafia II ---24.08
15 godina
neaktivan
Erepublik

Počelop je počelo SmijehMađari probili led,još malo nastupamo mi

Pare spremne,tenkovi plaćeni sad je samo logistika na redu Smijeh

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Ja dosao do levela 9 i odustao.Ne vidim smisao uopce.odnosno nije mi napeta igra nimalo.Razumijem da je mozda zanimljivija sto se duze igra,a i ne dolazi mi se svaki dan tamo.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...

Ja dosao do levela 9 i odustao.Ne vidim smisao uopce.odnosno nije mi napeta igra nimalo.Razumijem da je mozda zanimljivija sto se duze igra,a i ne dolazi mi se svaki dan tamo.

Budi večeras u 11 na igri,biće mnooooooooogo zanimljivo Smijeh

15 godina
ulinsky kaže...
niko_vazan kaže...

Budi večeras u 11 na igri,biće mnooooooooogo zanimljivo Smijeh

Bit ce, steta kaj se srbi ovaj put ne brukaju...

Al danas bumo vidli kakav je EDEN savez...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 15:48 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
Erepublik

Slovenci najunili prvi Smijeh A prije nas su Mađari,pa ćemo mi..biće brisanja Cool

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Slovenci najunili prvi Smijeh A prije nas su Mađari,pa ćemo mi..biće brisanja Cool

Aha, smiri tenzije da te ne prijavim adminu za "nelegalno stjecanje accounta i ostalih dobara"... pa će bit brisanja (tvojeg accounta)...

Šteta što je pala NW, mogli smo biti jedina država koja NIKAD nije izgubila niti jedan originalan teritorij...

Večeras veliko finale!

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Erepublik

Epska se bitka trenutno vodi:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
ulinsky kaže...

Aha, smiri tenzije da te ne prijavim adminu za "nelegalno stjecanje accounta i ostalih dobara"... pa će bit brisanja (tvojeg accounta)...

Šteta što je pala NW, mogli smo biti jedina država koja NIKAD nije izgubila niti jedan originalan teritorij...

Večeras veliko finale!

ima tu dokaza u ovoj temi, evo baš sam uzeo par ss-ova pa ako nam  se prijatelj bude još pravio važan mogao bi koji ticket poletit Smijeh

Waiting for Mafia II ---24.08 , Xfire: tonciii
17 godina
neaktivan

I lišiti još jednog Ehrv građanina?..nije pametna ideja...razmirice ostavite drugdje..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 21:59 (BodySnathcer).
15 godina
Erepublik

Mi (gugiji) sami digli Central Croatiu u secure...

Sad je na vama ostalima da spasite Slavoniju

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Mi (gugiji) sami digli Central Croatiu u secure...

Sad je na vama ostalima da spasite Slavoniju

?? dje ste digli na secure?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice