Hakirani podaci korisnika Bnet-a?

poruka: 187
|
čitano: 37.768
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Tvitiao sam im bas. Cuj, ja i tviter..ko bi rekao.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A koji to password? Ja ne znam da imam ikakav password...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hakirani podaci korisnika Bnet-a?
the_dammed kaže...

A koji to password? Ja ne znam da imam ikakav password...

Nisam ni ja siguran, jedini password koji imam od Bneta je onaj za pristup mojBnet portalu.

Može netko linkati tu bazu na dropboxu, da provjerim moram li i ja mjenjati password? (ako je to ovaj od mojBnet portala)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina

baza

index.hr opet po svom

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 14:42 (peace_of_cake).

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Vipnet kaže da je to neka stara baza, kao da to mijenja stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pronašao sam sebe, od pristupnih podataka username je točan, password ne.

Inače, ja sam korisnik tek 2 godine, tako da nisu stari podaci (malo me buni samo ovaj password).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

zar nije malo tj poprilično čudno da je prvi ovo objavio samo jedan lik -> autor teme? i da je od njega zapravo sve ovo počelo, i još se danas registrirao tu i na forum.hr-u i nema mu ni traga ni glasa

10 0 hvala 0
14 godina
Ja sam pronašao svog frenda i username je isto točan,ali password ne
robimarko@gmail.com
14 godina
odjavljen
peace_of_cake kaže...

zar nije malo tj poprilično čudno da je prvi ovo objavio samo jedan lik -> autor teme? i da je od njega zapravo sve ovo počelo, i još se danas registrirao tu i na forum.hr-u i nema mu ni traga ni glasa

yep fishy

16 godina
robimarko kaže...
Ja sam pronašao svog frenda i username je isto točan,ali password ne

Svi passwordi su iste dužine, to je čudno. 

Ne pišu svi podaci za sve korisnike, za manji dio piše adresa, za mene recimo samo ime, prezime, username i password te mail.

13 godina

Korisnik sam i moja trenutna lozinka je ista kao lozinka u bazi ?

DA - NE

18 DA
9 NE
ja

0 0 hvala 0
14 godina
Tako i za mog frenda,ovi gore kao da su korisnici vipa i imaju sve podatke,a dolje fali velik broj podataka,te svi imaju neki random password
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Tako i za mog frenda,ovi gore kao da su korisnici vipa i imaju sve podatke,a dolje fali velik broj podataka,te svi imaju neki random password

Passwordi su pretpostavljam enkriptirani svi, zato su tako random i svi iste dužine. 

A ovih kojima su svi podaci tu nema puno, u usporedbi s ostalima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 14:55 (mind_challenge).
11 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Korisnik sam i moja trenutna lozinka je ista kao lozinka u bazi ?

DA - NE

Passwordi su u Heksadecimalnom zapisu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:06 (wolfx00).
14 godina
Da u obliku hasha su napisani,te ih je to vjerovatno zaštitilo,inače bi doslovno mogli svakome napraviti što hoćemo pomoću passworda
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Da u obliku hasha su napisani,te ih je to vjerovatno zaštitilo,inače bi doslovno mogli svakome napraviti što hoćemo pomoću passworda

Meni su lozinke sasvim vidljive u običnom tekstu kad skinem sql bazu, barem onaj dio di je moja. Al ne mogu se s njom priključit tako da vjerujem da je stvorno promjenjena nakon spajanja, jedino što se ne sjećam da su me obavjestili o tome.

13 godina

bnet hosta i razne druge stranice i lozinke za pristup ftp-u su u plaintextu, već sam dao primjer jedne i netko ju je vec stavio na twiter

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:16 (peace_of_cake).

1 0 hvala 0
14 godina

Nije istina! Kolega i ja smo gledali fajl i passwordi su napisani normalno... U nikakvom hexa kodu. I kolegin i moj pass je napisan kakav i je... Bez ikakve zaštite.

0 0 hvala 0
15 godina

Ako malo pogledate po bazi onda se vidi da je zadnji zapis od 6.1.2014. u 23:54. Toliko o starim podacima. Kolega s posla se našao u bazi.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
16 godina

Jel ovo vezano isključivo za B-net korisnike ili su i Vip korisnici na popisu? Ipak je Vip sad vlasnik B-neta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

a stranica je nastala 7.1 u oko 2 ujutro bar tako kaze who.is .autor teme se sigurno zastitio kojekakvim proxyjima, tor-ovima i vpn-ima. bnet kaze da ima support 24/7 a stranica je online izdrzala cak 12 sati. gdje se može vidjet kako im cijena dionica pada?{#}

0 0 hvala 0
16 godina

Mene nema, friški korisnik :)

0 0 hvala 0
16 godina
Markosta kaže...

Nije istina! Kolega i ja smo gledali fajl i passwordi su napisani normalno... U nikakvom hexa kodu. I kolegin i moj pass je napisan kakav i je... Bez ikakve zaštite.

U bazi piše da je moj password O*li1***5eil**ai, što nije točno, s tim passwordom se ne može prijaviti na Moj Bnet portal. 

Pravi password ima manje znakova, dok ovi u tablici svi imaju jednak broj znakova.

13 godina
mind_challenge kaže...
Markosta kaže...

U bazi piše da je moj password O*li1***5eil**ai, što nije točno, s tim passwordom se ne može prijaviti na Moj Bnet portal. 

Pravi password ima manje znakova, dok ovi u tablici svi imaju jednak broj znakova.

čemu zvjezdice kad se u roku 30 sec može nać tvoj pass Ouli1sae5e....

16 godina
peace_of_cake kaže...
mind_challenge kaže...
Markosta kaže...

čemu zvjezdice kad se u roku 30 sec može nać tvoj pass Ouli1sae5e....

Ok, nebitno je sad to, samo hoću reći da se s tim podacima ne može prijaviti na Moj Bnet portal.

15 godina
neaktivan

S čim se može otvoriti ta .sql baza?

0 0 hvala 0
15 godina
mind_challenge kaže...

Ok, nebitno je sad to, samo hoću reći da se s tim podacima ne može prijaviti na Moj Bnet portal.

Brkaš pojmove, ovo su passwordi tj. WEP enkripcije samih uređaja korisnika u HEX/ACSII obliku

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:37 (Flying Dutchman).
16 godina
Flying Dutchman kaže...
mind_challenge kaže...

Brkaš pojmove, ovo su passwordi tj. WEP enkripcije samih uređaja korisnika u HEX/ACSII obiku

Bome si i ti nešto gadno pobrkao. Ja ne koristim njihov router, samo modem, dakle nema Wi-Fi, nema WEP enkripcije, samo kabel, pa ipak piše nešto. Kako to objašnjavaš?

edit: a .sql možete otvoriti s bilo kojim preglednikom teksta, notepad je sasvim dovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:38 (mind_challenge).
13 godina
neaktivan

podaci su bili tocni sto se tice mene i pass je tocan dakle podaci nisu stari, mozda su stari ako si mjenjao danas lozinku a ako si mjenjao lozinku prije 1-2god onda su stari ali jos uvijek vazece lozinke i e-mail.. za ovo treba netko biti kaznjen a bojim se da je to netko imao prste u tome od zaposlenika bivsi/sadasnji. bnet ili nezna ili ne zeli priznati da u toj bazi ima novih podataka.. ovo je teski debakl od vipa/bneta 

Umjetna inteligencija se ne može suprotstaviti prirodnoj gluposti
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:46 (draw).

0 0 hvala 0
16 godina
draw kaže...

podaci su bili tocni sto se tice mene i pass je tocan dakle podaci nisu stari, mozda su stari ako si mjenjao danas lozinku a ako si mjenjao lozinku prije 1-2god onda su stari ali jos uvijek vazece lozinke i e-mail.. za ovo treba netko biti kaznjen a bojim se da je to netko imao prste u tome od zaposlenika bivsi/sadasnji. bnet ili nezna ili ne zeli priznati da u toj bazi ima novih i podataka.. ovo je teski debakl od vipa/bneta 

Ja sam korisnik oko 2 godine, a password za moj Bnet sam zatražio prije 2 mjeseca (nisam ga nikada mjenjao). Onaj koji koristim za prijavu na mail i MojBnet nije ovaj u bazi. Neznam kako i zašto, po onoj anketi mi se čini da nekima passwordi u bazi jesu ispravni a nekima ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:46 (mind_challenge).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice